Belépés
Indiai fűszerekről
... is rendelkezik. Ezt a fűszert fel lehet használni húsételek készítésénél, de jól passzol a zöldségekhez, sőt az őrölt kardamommal még a rizst is meg lehet kicsit színesíteni.

A chilit leggyakrabban a vegetáriánusok használják, és a zöldségek ízét teszik elragadóbbá ezzel a fűszerrel. Természetesen húsételekhez is remekül passzol ez a csípős fűszer.

A koriande...
2020-03-03 15:01:15
Zsírégető táplálékok
... fogyasztása még órákkal étkezés után is képes energiát égetni. Emellett az időnkénti fűszeres ételek fogyasztása csökkentheti az étvágyat. Azonban figyeljen arra, hogy ne...
2020-01-18 21:41:48
Zsírégetés
... fogyasztása még órákkal étkezés után is képes energiát égetni. Emellett az időnkénti fűszeres ételek fogyasztása csökkentheti az étvágyat. Azonban figyeljen arra, ho...
2019-12-25 09:23:19
A mérleg
... fogyasztása még órákkal étkezés után is képes energiát égetni. Emellett az időnkénti fűszeres ételek fogyasztása csökkentheti az étvágyat. Azonban figyeljen arra, hog...
2019-11-23 15:39:32
Mangó-avokádó salsa
... olívaolajat, az édesítőszert, a sót és a borsot. Az uborkát alaposan megmossuk, és héjastul vékony karikára gyaluljuk. Az újhagymát is karikázzuk. Az avokádót, a kaliforniai paprikát, a chilit és a mangót apró kockára vágjuk. A páclevet összekeverjük az aprított zöldségekkel, megszórjuk szezámmaggal, mogyoróval és az apróra vágott fűszerekkel.

Kudron Emese receptje ...
2018-12-13 18:28:27
Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajttal tölt
... snidling
8 cikk mackósajt
1 db chili paprika
friss bazsalikom

őrölt fehér bors
1 cs. szeletelt bacon

Elkészítés:
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A kar...
2018-12-13 17:07:41
Hatvanöt program várja az idei Szekszárdi Szüreti Napok látogatóit
... majd a fesztivál résztvevőinek élelmiszert, italokat, füstölt árut, gyümölcsbort, kávét, kézműves csokoládékat, édességeket, lekvárokat, szörpöket, mézeket, sajtokat, gyümölcsöket, illetve chilit.
A közönség zenei szórakoztatásáról pénteken a Péterfy Bori & Love Band, szombaton a Halott Pénz, vasárnap pedig az Edda gondoskodik. A fesztiválozók csaknem 40 színpadi produkció r...
2018-09-07 08:46:06
Tejszínes brokkolikrémleves
... meghámozzuk, a burgonyát kockákra, a hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk.
A vajban megfonnyasztjuk a hagymát és a fokhagymát, rádobjuk a burgonyát, 1 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a chilit és az erőlevest, felforraljuk. Beletesszük a brokkolit (ha mélyhűtött, fagyos állapotban), fedő alatt, mérsékelt tűzön 15 percig főzzük.
Kiveszünk a levesből 4 szép br...
2018-08-29 00:45:27
Mézes-mustáros csirkecomb
... bors


Elkészítés

A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk.
Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba beletesszük a húst, és a hűtőben állni hagyjuk (legjobb, ha egy éjszakán át).
Másnap egy hőálló tálba tesszük a bepácolt combokat, ...
2018-08-27 23:24:14
Tonhalas szélesmetélt
... citrom leve 1 csokor petrezselyem 2 evőkanál olívaolaj

A tésztánkat sós vízben megfőzzük. Két kanál forró olívaolajra akét gerezd zúzott fokhagymát, a közepes méretű felvágott chilit, a negyedelt koktélparadicsomot rátesszük úgy, hogy kikapcsoljuk a tüzet. Hozzáadunk 1 evőkanál kapribogyót. Amikor kezd a serpenyő kihűlni, visszakapcsoljuk a tüzet, beleforgatjuk a megfőt...
2018-07-12 10:15:30
1 2 3 4 ..........39 40 ......59 60 ......78 79 80 
Címkék: Szekszárdi Szüreti Napok, Kudron Emese, Péterfy Bori, Love Band, Halott Pénz, idei Szekszárdi, őrölt kardamommal, chilit leggyakrabban, vegetáriánusok használják, zöldségek ízét, csípős fűszer, időnkénti fűszeres, uborkát alaposan, kaliforniai paprikát, mangót apró, páclevet összekeverjük, aprított zöldségekkel, apróra vágott, chilit apróra, hússzeleteket kiklopfoljuk, fesztivál résztvevőinek, közönség zenei, fesztiválozók csaknem, burgonyát kockákra, fokhagymát finomra, vajban megfonnyasztjuk, combokat megmossuk, szószba beletesszük, hűtőben állni, hőálló tálba, bepácolt combokat, közepes méretű, serpenyő kihűlni, visszakapcsoljuk, megfonnyasztjuk, fűszerkeveréket, vegetáriánusok, összekeverjük, fesztiválozók, leggyakrabban, karajszeletek, hússzeleteket, természetesen, résztvevőinek, beleforgatjuk, gyümölcsöket, petrezselyem, kiklopfoljuk, édesítőszert, szezámmaggal, kikapcsoljuk, bazsalikomot, zöldségekhez, mackósajttal, csökkentheti, csokoládékat, készítésénél, gyümölcsbort, zöldségekkel, felforraljuk,
© 2013 TVN.HU Kft.