Regisztráció  Belépés
Tigrisbalzsam izomfájdalomra, fejfájásra, megfázásra házilag
... a színe és a hatása is jobb)

Elkészítés
Melegítsük fel az olíva olajat gőz fölött, és adjuk hozzá a méhviaszt. Kevergessük amíg teljesen fel nem olvad, majd adjuk hozzá a chilit is. Vegyük le a gőzről, kicsit hagyjuk hűlni, majd öntsük bele az illóolajokat. Jól keverjük el, majd tegyük zárható üvegbe. Az erősségét szabályozhatjuk több-kevesebb illóolajjal, mivel a ...
2017-01-10 13:13:54
Édesburgonyás rétesbatyu (samosa)
... édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, puhára főzzük,majd pürésítjük. Hozzákeverjük a sajtot, a hagymacsírát, a korianderlevelet, a fahéjat, az átnyomott fokhagymát, az apróra vágott kimagozott chilit, és 1 tk mozsárban megtört római köményt. Sózzuk, borsozzuk.
Enyhén nedves konyharuhára fektetünk egy réteslapot, megkenjük olvasztott vajjal. Erre jön egy másik, ezt ...
2016-11-29 21:01:30
gránátalma
... kiszedjük.
Közben a hagymát és fokhagymát felaprítjuk.
A felesleges zsiradékot a serpenyőből kiöntjük, a maradékban a hagymát megpuhítjuk.
Hozzáadjuk a fokhagymát, chilit és fűszerkeveréket. Egy percig kevergetjük.
Visszatesszük a combokat, majd felöntjük a levessel és a citromlével.
Fedő alatt 15 percig rotyogtatjuk, majd a fedőt leve...
2016-11-11 23:09:00
Csípős koreai tofu paradicsomos bambuszrüggyel
... keverékkel. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a tofut. Elkeverjük, félretesszük.
Egy másik edényben olajat hevítünk, és amíg nem túl forró, hozzáadjuk a paradicsompürét. Hozzáadjuk a chilit és a szójaszószt, majd elkeverjük a lecsöpögtetett bambusszal.



KIRSCH ANDRÁS|...
2016-11-05 22:54:55
Káposztás subji
... edényben felmelegítjük, beletesszük a fekete mustármagot. Amíg pattog, le húzzuk a tűzről, hozzáadjuk a római köményt, majd, ha pirulni kezdett hozzáadjuk az aszafoetidát, a kurkumát és a chilit, a káposztát és a sót. Összekeverjük, és rátesszük a fedőt.
Takarék lángon addig főzzük, amíg a káposzta puha, de még ropogós marad (kb. 8-10 perc). Rizzsel vagy chapati kenyé...
2016-09-17 15:29:07
Mexikói egylábasos pasta
... só
A kolbászt kisebb kockákra vágjuk és az olajon a zsírjára pirítjuk. A kaliforniai paprikákat, a hagymát, a paradicsomot kockákra vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, a chilit pedig vékony karikákra vágjuk. A zöldségeket a visszamaradt zsíron átforgatjuk és kissé megfonnyasztjuk. Ezután hozzáadjuk a babot, a kuko...
2016-09-17 14:51:11
Zöldhagymás kukoricafasírt joghurtöntettel
... összetevőit egy tálba önjük, összekeverjük, majd egy másik tálban összeöntjük a lisztet a sütőporral, hozzáadjuk a szójatejet, az olívaolajat, az őrölt lenmagot, a felaprított zöldhagymát, chilit és petrezselymet, végül egy habverővel összekeverjük.
Ha az adott elegy túl ragacsos a formázáshoz, további lisztetadunk hozzá.
Egy serpenyőben kevés olívaolaja...
2016-07-25 23:57:49
Fusilli arrabbiata csirkével (gluténmentes)
... tálaláshoz
ízlés szerint só

Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágom, és az olívaolajon megpirítom, majd felöntöm a konzerv paradicsommal, hozzáadom az aprított chilit, a reszelt fokhagymát, az aprított bazsalikomot, ízlés szerint sózom, összeforralom.

Kifőzött fusilli tésztára halmozva, reszelt sajttal megszórva tálalom.
...
2016-07-22 21:41:04
Spagetti chilis paprikaszósszal
... percre lezárható tálba tesszük, majd a héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk.

A paradicsom héját eltávolítjuk, húsát feldaraboljuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A chilit megmossuk, kimagozzuk, vékonyra vágjuk.

Mélyebb serpenyőben 2 evőkanál olajat felforrósítunk, a fokhagymát megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és...
2016-07-20 21:45:06
Citrom hatása!
... citromhéj (használj egy egész citromot)
Elkészítés
Hámozd meg a citromot és a héjra önts 240 ml forró vizet.

10 perc után adj hozzá némi citromlevet, az almalevet és a chilit.

Szűrd át és mindennap étkezés után fogyaszd!

Miért olyan jó ez az ital?




Az őrölt chili paprika javítja az emésztést és az anyagcserét, ...
2016-07-04 13:19:46
1 2 3 4 5 ..........38 39 ......58 59 .....76 77 78 
Címkék: KIRSCH ANDRÁS, olíva olajat, erősségét szabályozhatjuk, átnyomott fokhagymát, apróra vágott, felesleges zsiradékot, serpenyőből kiöntjük, percig kevergetjük, fedőt leve, másik edényben, lecsöpögtetett bambusszal, fekete mustármagot, római köményt, káposzta puha, kolbászt kisebb, zsírjára pirítjuk, kaliforniai paprikákat, paradicsomot kockákra, fokhagymát felaprítjuk, chilit pedig, visszamaradt zsíron, tálba önjük, másik tálban, őrölt lenmagot, felaprított zöldhagymát, habverővel összekeverjük, adott elegy, serpenyőben kevés, csirkemellet vékony, olívaolajon megpirítom, konzerv paradicsommal, aprított chilit, reszelt fokhagymát, aprított bazsalikomot, héját lehúzzuk, paradicsom héját, fokhagymát meghámozzuk, chilit megmossuk, fokhagymát megfuttatjuk, egész citromot, héjra önts, őrölt chili, korianderlevelet, paprikaszósszal, megfonnyasztjuk, joghurtöntettel, szabályozhatjuk, paradicsompürét, fűszerkeveréket, kukoricafasírt, bambuszrüggyel, izomfájdalomra, felforrósítunk, lecsöpögtetett, tigrisbalzsam,
© 2013 TVN.HU Kft.