Belépés
Ősi kardot talált egy svédországi tóban egy nyolcéves kislány
... elérte a kardot.
A Jönköpingben lévő Läns Museum szerint a kard körülbelül 1500 éves lehet, becsléseik szerint az 5-6. századból származhat, a viking kor előtti időszakból. A lelet felkeltette a régészek és történészek érdeklődését.
"Mintegy 85 centiméter hosszú, fából és bőrből készült tokban került elő. Nagyon várjuk, hogy a restaurátorok elvégezzék munkájukat és a ka...
2018-10-05 17:32:04
ica-e....
... te apád karosszériás mert itt vagyok a BAH csomóponton és gyakorlatilag 12 irányból karamboloztam, hívok egy trélert és felmennénk hozzátok.
Mondtam neki hogy vártenzibitte és felkeltettem fatert, hogy méjdéj méjdéj, ez a szitu, jönne egy kedves hölgy ismerősöm, összetörte a kocsiját.
Mondta fater, hogy húzzak a p***ba, korán van!
Mondtam neki, hogy a kuncsaft szőke...
2018-10-02 11:19:03
Adatvédelmi "bakival" indul a brit konzervatívok pártkongresszusa
... appból. Brandon Lewis, a párt elnöke vizsgálatot ígért, és mindenkit megnyugtatott, hogy az alkalmazás immár biztonságos.
Ennek ellenére a brit adatvédelmi hatóság érdeklődését is felkeltette az ügy, mert - mint rámutattak - az adatkezelőknek törvényi kötelességük szavatolni a személyes adatok biztonságát. Felhívták a figyelmet arra is, hogy az új uniós adatvédelmi rendelet é...
2018-09-30 07:04:19
A férfi megkérdezte a rejtélyes...A válasz tanulságos!
... veük.
Meg is kérdeztem az egyik pincért, tudja-e, ki ez a rejtélyes hölgy. A pincér azt felelete, azért ismerik olyan jól a nénit, mert már évek óta a hajón üdül.
Na, ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mégis, hogyan telik rá egy nyugdíjas néninek, hogy ennyi időt töltsön luxushajókon.
Oda is mentem hozzá és szóba elegyedtünk: Nem kerteltem, fel is tettem neki ...
2018-08-30 18:29:50
Szentandrássy István cigány festőművész kiállítása Szentendrén
... tartja mesterének, nála találkozott először a cigány kultúrával.
Munkásszállások lakójaként, vándorlásai során életsorsokat, élettörténeteket ismert meg, figyelmét egyre jobban felkeltette a perifériára sodródott emberek fennmaradásért folytatott küzdelme.
A nyolcvanas évekre bontakozott ki Szentandrássy európai, elsősorban az olasz reneszánsz művészetétől inspirált fest...
2018-08-23 13:37:52
Újabb nagy ötletük van az átverésünkre a kiberbűnözőknek
... alkalmaznak ilyen promóciót, például a Tokenfire vagy a Swagbucks megvásárolják a kedvezményre jogosító kódokat a gyártóktól azért, hogy ügyfeleit jutalmazzák velük.

A módszer felkeltette a kiberbűnözők figyelmét is, akik képesek egyszerű algoritmusokkal megtéveszteni a felhasználókat.

Amikor a felhasználó meglátogat egy ilyen áloldalt, akkor ki kell választa...
2018-08-12 07:44:31
Csapó Endre: Európa Trianonja
... terén maradt meg ez a fajta érték-nemzetköziség.)
Világunknak ez a menetrendje megtört, véget ért a kilenc év alatt.
*
Németország gazdasági növekedése a globális téren felkeltette a brit birodalom és főként Franciaország félelmét, mert utóbbinak erős törekvése volt gazdaságilag és politikailag megtelepedni a balkáni, levantei országokban. Szerb fiatalokat képeztek...
2018-08-11 20:22:17
Maldek pusztulása
... pusztulása

Sal Rachele/Selacián keresztül

közreadja:www.foldicsillagok.hu

Szeretett Mesterek!!!

Nem a Föld az egyetlen bolygó a Naprendszerben, amely felkeltette az ET-k figyelmét. 10 millió évvel ezelőtt a Naprendszer 3 bolygójára kerültek életformák, ezek a Föld, Mars és a Maldek voltak, azaz a 3.,4.,5. bolygók a Naptól számítva. Ezek ...
2018-07-31 21:45:57
Mi a megfejtés nr. 64 ?
Kedves Feltengely !

Örülök, hogy a kérdés felkeltette érdeklődésed :-)

Igazad van, pontosítani kellett volna, hogy mindenki csak 1 lapot kap, és nyilván csak azt kell kitalálni, hogy ász vagy király van a saját kezében.

A te feladványodra a válasz: nincs olyan lapelosztás, hogy valaki ki ne találná a saját lapját.
A legnehezebb esetben is az u...
2018-07-31 10:03:33
131 éve született Karinthy Frigyes
... írócsoportjához csatlakozott. A sikert, a népszerűséget az 1912-es év hozta meg számára. Öt kötete jelent meg, novellák, karcolatok, humoreszkek és Így írtok ti címen irodalmi paródiái, amely felkeltette a széles közönség érdeklődését az akkor még nem oly közismert írók és költők iránt. Jelentős két verseskötete is. A magyar nyelvre bűvésze volt, csodálatosan tudott játszani a sza...
2018-06-25 20:30:51
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............184 185 186 
Címkék: Szentandrássy István, Csapó Endre, Európa Trianonja, Karinthy Frigyes, Läns Museum, Brandon Lewis, Szeretett Mesterek, Kedves Feltengely, svédországi tóban, nyolcéves kislány, brit konzervatívok, férfi megkérdezte, válasz tanulságos, kard körülbelül, lelet felkeltette, restaurátorok elvégezzék, kedves hölgy, kuncsaft szőke, párt elnöke, alkalmazás immár, brit adatvédelmi, adatkezelőknek törvényi, személyes adatok, figyelmet arra, egyik pincért, rejtélyes hölgy, hajón üdül, nyugdíjas néninek, cigány kultúrával, perifériára sodródott, nyolcvanas évekre, olasz reneszánsz, kedvezményre jogosító, gyártóktól azért, módszer felkeltette, kiberbűnözők figyelmét, felhasználó meglátogat, ilyen áloldalt, menetrendje megtört, globális téren, brit birodalom, egyetlen bolygó, kérdés felkeltette, saját kezében, saját lapját, legnehezebb esetben, széles közönség, magyar nyelvre, pártkongresszusa, élettörténeteket, írócsoportjához, kiberbűnözőknek, munkásszállások, algoritmusokkal, naprendszerben, érdeklődésemet,
© 2013 TVN.HU Kft.