Belépés
Hervay Tamás
Hervay Tamás
(19..- )
Keress szeretetre
(Hajdzsu énekek 11)

Keress kerecsenem,
Turul sólymom keress!
Égi magasból
Tárt karomra siess!
Múltat a diccsel,
Hoz csőröd igeszót,
Õsök feledve,
Por lepi a valót.

Keress jó Turulom,
Napmadaram ...
2010-05-10 09:44:46
A teremtő önismeret
...


A legtöbb problémánk abból a félelemből fakad, hogy hibáinkkal együtt nem vagyunk szerethetőek. Ahhoz, hogy ezt feloldjuk, és szabad, örömteli életet élhessünk, szembesülnünk kell a hibáinkkal. Az út önmagunk megismerése, amihez nagy erő kell, és nem árt, ha van hozzá egy jó módszer is.

A szeretet szó mára elcsépeltté vált, de talán azért, mert csak kev...
2010-05-09 16:38:40
Idézet
..."Az életben gyakrabban aratunk tetszést hibáinkkal, mint jó tulajdonságainkkal." (Joshi Bharat)...
2010-03-25 16:29:29
Idézet
... "Az életben gyakrabban aratunk tetszést hibáinkkal, mint jó tulajdonságainkkal." (Joshi Bharat) ...
2010-03-24 16:09:28
A.G: Az életművészet könyve
Anselm Grün: Az életművészet könyve
Arra figyelni, ami valóban értékes, és azzal az életnek súlyt adni. A fölösleges terheket levetni. Két dolgot összehangolni: a földhöz kötöttséget és a nyitottságot. Gyökeret eresztve és szabadon élni. A földön járni, az ég felé haladni.

A boldogság és a boldogtalanság életünkben gyökereznek. Aki boldogan akar élni, annak nem kel...
2010-03-04 22:57:26
Testi, lelki, szociális jólét
Egészség = testi, lelki, szociális jólét

Ha bármelyik hiányzik, nincs egység, nincs egészség. Egyik a másikra hatással van. Ha az egyikben felborul az egyensúly, a többire is kihat. Vigyázzunk mindháromra! Mert az egészségi állapotunk nagyrészt rajtunk múlik, mint ahogy az is, hogy meggyógyuljunk, ha megbetegednénk.


Testi, fizikai egészség:...
2010-02-16 18:38:50
Az életben gyakrabban...

"Az életben gyakrabban aratunk tetszést hibáinkkal,
mint jó tulajdonságainkkal."

(Joshi Bharat)

...
2010-02-10 16:34:57
Megjátszásról
...
Megjátsszuk a bátrat, az őszintét, a kitartót és megjátsszuk az okosat, sőt a gazdagot is. Megjátsszuk a férfit, a nőt, a hűséges hitvest, az odaadó szeretőt, gondos családfőt, és a szerető családanyát. Eljátsszuk a jónak hitt szerepet. Kijátsszuk a világot kedvünk szerint.
Mert hiszünk a hivatalos ideáloknak, a ránk kényszerített elvárásoknak, és elhisszük, hogy rosszak...
2010-02-03 15:12:06
One Tree Hill(L)
...,,Vagyunk, akik vagyunk. Mind hazudunk. Mindannyian tolvajok és függők vagyunk. Mindaddig boldogok vagyunk, amíg nem bántjuk magunkat vagy másokat. (...) Mindannyiunkban van harag, és amikor szembeállítanak a hibáinkkal, akkor felidézzük a múltat. Felidézzük a régi önmagunkat. Legalábbis megpróbáljuk. Arrogánsak és kéjsóvárak vagyunk és tele vagyunk hibákkal. De végül a hibáink uto...
2010-01-23 00:59:21
Milyen igaz....
...,,Megjátsszuk a bátrat, az őszintét, a kitartót, és megjátsszuk az okosat, sőt a gazdagot is. Megjátsszuk a Férfit, a Nőt, a hűséges Hitvest, az odaadó Szeretőt, a gondos Családfőt, és a szerető Családanyát. Eljátsszuk a jónak hitt szerepet. Kijátsszuk a világot kedvünk szerint.
Mert hiszünk a hivatalos ideáloknak, a ránk kényszerített elvárásoknak, és elhisszük, hogy rosszak ...
2010-01-14 21:45:20
1 2 3 .9 10 .14 15 16 17 18 19 20 
Címkék: Hervay Tamás, Tree Hill, Joshi Bharat, Anselm Grün, teremtő önismeret, életművészet könyve, életben gyakrabban, legtöbb problémánk, félelemből fakad, életnek súlyt, fölösleges terheket, földhöz kötöttséget, földön járni, boldogtalanság életünkben, másikra hatással, egyikben felborul, egészségi állapotunk, hűséges hitvest, odaadó szeretőt, szerető családanyát, jónak hitt, világot kedvünk, hivatalos ideáloknak, ránk kényszerített, régi önmagunkat, hűséges Hitvest, odaadó Szeretőt, gondos Családfőt, szerető Családanyát, szembeállítanak, mindannyiunkban, megbetegednénk, boldogtalanság, meggyógyuljunk, összehangolni, megjátszásról, kényszerített, szembesülnünk, elvárásoknak, megpróbáljuk, nyitottságot, életművészet, szerethetőek, megjátsszuk, családanyát, mindháromra, megismerése, kötöttséget, gyökereznek, elcsépeltté, mindannyian, vigyázzunk, szeretetre, hibáinkkal, állapotunk, gyakrabban, napmadaram, fölösleges, problémánk, kéjsóvárak, eljátsszuk, életünkben, arrogánsak, legalábbis, önmagunkat, ideáloknak, kerecsenem,
© 2013 TVN.HU Kft.