Belépés
Így jósolnak az egyiptomiak tüsszentésből
... függ, hogy melyik napon történik!
ha...
...hétfőn: terveid megvalósítása már a célnál jár, a problémák messze szállnak, sőt baráti vagy családi segítséget is kapunk.

...kedden: kellemetlenségekre számíthatsz. Konfliktusok bukkannak fel életedben, és nem bírsz kikeveredni belőlük emelt fejjel.

...szerdán: fordul a kocka, jó híreket kapunk, szerencse ...
2012-03-20 09:22:57
BKV-finanszírozás - Tarlós: a bankok váratlanul rugalmasak
...
Budapest főpolgármestere kedden az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt erről, miután hétfő délután megbeszélést folytatott a BKV-nak hitelező kilenc pénzintézettel. Közölte, egy távol-keleti bank keddre ígért végleges választ arra, hogy milyen formában tud hozzájárulni a helyzet megoldásához. Hozzátette: úgy tűnik, hogy a bankok is nagyon pozitív szerepet játsza...
2012-03-20 08:31:12
Megalakul az állami mobilszolgáltató
Az előírásoknak megfelelően ma (kedden) alakul meg a negyedik mobiltelefon-társaság, a frekvenciapályázatot lezáró határozat szerint ugyanis a konzorciumi tagoknak (a Magyar Posta Zrt.-nek, az MFB Invest Zrt.-nek és az MVM Zrt.-nek) a jogerőre emelkedéstől számított tíz napon belül kell megalapítaniuk az új céget - írja a Napi Gazdaság.

A jogerőre emelkedéstől számított...
2012-03-20 07:51:52
Magamról-napjaimról!
... leszünk, ha mind tájékozottabbak, tehát jobbak leszünk, türelmesebbek, tehát férfiasabbak leszünk - mert az önkény mindig idegbajos és nőies -, majd akkor győz a demokrácia.

Mikor? Kedden? Vagy szombaton? Nem hiszem. A végső győzelmeket nem adják ilyen olcsón és pontosan.fegy...
2012-03-20 06:14:09
Egy kis vidámság a mai napra
... szekrényben és közben annyira kimerültem, hogy végül egy szívroham következtében meghaltam.
- Kár, hogy nem néztél bele a hűtőládába, mert akkor még mindketten élhetnénk!

Kedden, éhgyomorra, tessék


Az elefánt és az egérke strandolni mennek. Az elefánt javában lubickol, mikor az egérke bekiabál neki:
- Elefánt, gyere ki, vala...
2012-03-20 02:49:10
Toulouse-i lövöldözés - Ugyanazt a fegyvert és robogót használták a katonák meggyilkolásakor
... elhalasztását, amelyben hétfő este ő lett volna az egyik vendég.
A köztársasági elnök - aki nemzeti tragédiának minősítette a történteket - egyperces néma megemlékezést rendelt el kedden minden francia iskolában, hangsúlyozva, hogy nemcsak a zsidó közösség, hanem mindannyiunk gyermekeit ölték meg. A belügyminiszter pedig - miután antiszemita cselekménynek minősítette a mészá...
2012-03-19 18:47:28
Újabb szigorítások a GMO-mentesség érdekében
...
A hétfői Magyar Közlönyben megjelent, kedden hatályba lépő rendelet egyebek között tartalmazza, hogy aki más uniós tagállamból, illetve harmadik országból első alkalommal hoz be kukorica, szója és repce vetőmagot, annak 5 napon belül ezt írásban kell jeleznie a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalnál (MgSzH).
Az MgSzH a bejelentett vetőmagtételek GMO-mentességétkockázat...
2012-03-19 16:57:06
Tábornokok vesztegetési pere - Folytatódott a vádlottak meghallgatása a Kaposvári Törvényszéken
... fel mentségként a tábornok. Azt mondta, nagyon m...
2012-03-19 16:16:10
Az MSZP támogatja, hogy parlamenti vitanapon tárgyalják az ügynökkérdést
...
Schiffer András múlt kedden jelentette be, hogy az LMP politikai vitanapot kezdeményez az állambiztonsági múlt feltárása ügyében. Szavai szerint a vitanapon azt próbálnák felderíteni, hogy az elmúlt húsz évben miért vallott kudarcot minden olyan kísérlet, amely az aktanyilvánosságot célozta.
Az MSZP elnök-frakcióvezetője elmondta továbbá: szolidárisak Schiffer Andrással,...
2012-03-19 14:36:08
Toulouse-i lövöldözés - Felfüggesztették a francia elnökválasztási kampányt
... összefüggésbe hozható emberölési kísérlet és emberölés ügyében".
Az államfő azt is elmondta, hogy "ez a gyilkosság nemcsak a zsidó közösséget érinti, hanem az egész nemzetet". Azt kérte, hogy kedden minden iskolában egyperces csenddel emlékezzenek meg a lövöldözés áldozatairól, mert azok "mindannyiunk gyermekei".
Szocialista riválisa, Francois Hollande közleményben jel...
2012-03-19 13:36:33
1 2 3 ...................1944 1945 .........2871 2872 2873 .2916 2917 .........3887 3888 3889 
Címkék: Kaposvári Törvényszéken, MR1-Kossuth Rádió, Magyar Posta Zrt, Invest Zrt, Napi Gazdaság, Magyar Közlönyben, Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalnál, Schiffer András, Schiffer Andrással, Francois Hollande, egyiptomiak tüsszentésből, bankok váratlanul, állami mobilszolgáltató, katonák meggyilkolásakor, vádlottak meghallgatása, francia elnökválasztási, problémák messze, távol-keleti bank, helyzet megoldásához, előírásoknak megfelelően, konzorciumi tagoknak, jogerőre emelkedéstől, önkény mindig, végső győzelmeket, szívroham következtében, egérke strandolni, elefánt javában, egérke bekiabál, egyik vendég, köztársasági elnök, zsidó közösség, belügyminiszter pedig, hétfői Magyar, bejelentett vetőmagtételek, állambiztonsági múlt, elmúlt húsz, gyilkosság nemcsak, zsidó közösséget, egész nemzetet, lövöldözés áldozatairól, felfüggesztették, mobilszolgáltató, meggyilkolásakor, frakcióvezetője, elnökválasztási, belügyminiszter, tájékozottabbak, főpolgármestere, állambiztonsági, vetőmagtételek,
© 2013 TVN.HU Kft.