Belépés
750 Magyar közmondás.
... /Ebugatás NEM hallatszik a mennybe / AZ égbe.
Iázás egy szamár (vagy ugató kutya), nem hallható a mennyben.

NEM Kell keverni a szart (Mert MEG büdösebb lesz).
Egy nem keverjük a szart (mert lesz még annál büdösebb).

Csörög a Szarka, Vendég Jon.
A szarka csörgők, vendég jön.

Sokat Akar egy Szarka, De NEM bírja a Farka.
A szarka a...
2010-10-22 17:59:03
Kókuszos túrókocka
... pudingpor
* 3 ek búzadara

elkészítés

1. A lisztet morzsalékossá keverjük 5 dkg cukorral, a vajjal és 5 dkg kókuszreszelékkel, majd a masszát a hűtőben pihentetjük.
2. A túrót összekeverjük a tejföllel, a többi cukorral, a citromlével, a tojáso...
2010-10-20 19:12:51
Kókuszpite
... fektetjük, megkenjük a lekvárral.
2. A tojásfehérjékből habot verünk, mikor kemény, beletesszük a cukrot, és tovább verjük, míg a cukor el nem olvad. A kókuszreszeléket óvatosan a habba keverjük.
3. Ezt a habot a lekvár tetejére kenjük, és a tészta másik felét is kinyújtjuk, és beborítjuk a krémet vele, a tetejét tojással megkenjük, és világosra sütjük.

...
2010-10-16 21:13:25
Almafelfújt
... a fehérjét verjük fel, és rakjuk félre.
4. A tejet egy lábosban kezdjük el melegíteni, miközben egy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, majd öntsük hozzá a lisztet, és habverővel keverjük csomómentesre. A közben felforrósodott tejet öntsük hozzá, és jó alaposan keverjük el. Öntsük át egy nagy tálba.
5. Adjuk hozzá az almapürét, a cukrot, a tojássárgáját, a calvadost...
2010-10-11 21:35:07
Gyömbéres répatorta
... nagy tálban kezdjük el összekeverni az egyik tojást a cukor egy részével, majd folyamatos keverés mellett sorban adagoljuk a többi tojást és cukrot.
3. Öntsük hozzá az olajat, és keverjük el.
4. Öntsük hozzá a lisztet, a sót, a szódabikarbónát, a sütőport, a fűszereket, és keverjük el.
5. Végül adjuk hozzá a répát és a diót, és jó alaposan dolgozzuk össze ...
2010-10-11 21:30:28
Őszibarackos pezsgős torta
... cukor
elkészítés

1. A tojásból, lisztből, cukorból és a sütőporból piskótát sütünk. A formában hagyjuk kihűlni.
2. A joghurtot a vaníliás cukorral és a pezsgővel ősszekeverjük.
3. 1,5 dl vízben feloldunk 1,5 csomag zselatint. 3 evőkanálnyi feloldott zselatint félreteszünk...
2010-10-09 20:24:09
Sütőtökös rizottó
... evőkanálnyi olívaolajjal felmelegítünk, hozzáadjuk a (mosatlan!) rizst, és folyamatosan keverve üvegesre pirítjuk.
6. A felforrósított alapléből kanalazunk a rizshez és megállás nélkül keverjük. Addig folytatjuk ezt a folyamatot, míg a rizsszemek al dentére főttek, vagy amíg az alaplé el nem fogy.
7. Ezen a ponton adjuk hozzá a sütőtökpürét, illetve a félretett süt...
2010-10-07 19:57:21
Madárkávé
... só
elkészítés

1. A tojások fehérjét pici sóval, és a porcukorral kemény habbá verjük, a hűtőszekrénybe félretesszük.
2. A tojások sárgáját simára keverjük a nádcukorral, neszkávéval, kakaóval, fahéjjal, liszttel, és a 2 dl tejjel.
3. Az...
2010-10-06 18:15:47
Gyümölcsös fejessaláta
... tejföl, 1 .k. mustár, cukor, egy kevés borecet, néhány csepp citromlé, a tetejére 1 doboz mandarin konzerv
A kimagozott meggyet a borecettel megöntözzük, 1 óráig állni hagyjuk, majd összekeverjük a leveleire szedett, megmosott, leszárított és apró darabokra tépett salátával, majd lehűtjük. A tojássárgákat összetörjük, a többi hozzávalóval simára keverjük, és behűtjük. Tálalá...
2010-10-03 16:56:24
Őszi vitaminbomba
... ideig.

Próbálja ki...
Bundás körte
Vágja félbe a körtéket, magházuk eltávolítása után tegye őket hőálló tálba, és locsolja meg egy kevés citromlével. Egy pohár zsírszegény natúr joghurtot keverjen össze müzlivel, darált vagy apróra vágott dióbéllel, egy-két evőkanál mézzel, s ízesítse citrommal és fahéjjal. A keverékből minden félbevágott körtére tegyen egy ev...
2010-10-01 00:32:14
1 2 3 ....................67 68 ..........100 101 102 103 104 .........133 134 135 
Címkék: Ebugatás NEM, Mert MEG, Vendég Jon, Sokat Akar, szarka csörgők, lisztet morzsalékossá, hűtőben pihentetjük, túrót összekeverjük, többi cukorral, tojásfehérjékből habot, kókuszreszeléket óvatosan, habba keverjük, lekvár tetejére, tészta másik, krémet vele, tetejét tojással, fehérjét verjük, lábosban kezdjük, serpenyőben olvasszuk, közben felforrósodott, nagy tálba, egyik tojást, többi tojást, sütőporból piskótát, formában hagyjuk, vaníliás cukorral, pezsgővel ősszekeverjük, felforrósított alapléből, ponton adjuk, tojások fehérjét, porcukorral kemény, hűtőszekrénybe félretesszük, tojások sárgáját, kevés borecet, kimagozott meggyet, borecettel megöntözzük, leveleire szedett, tojássárgákat összetörjük, többi hozzávalóval, kevés citromlével, pohár zsírszegény, keverékből minden, kókuszreszeléket, tojásfehérjékből, szódabikarbónát, felforrósodott, felforrósított, hűtőszekrénybe, tojássárgáját, összekeverjük, csomómentesre, morzsalékossá, ősszekeverjük, tojássárgákat, felmelegítünk, folyamatosan, félretesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.