Regisztráció  Belépés
Költségvetés - LMP: a közpénzlopás megakadályozása az egyik legfontosabb feladat
...
A politikus tanulmányokra hivatkozva kijelentette: a közbeszerzések 15-24 százalékkal túlárazottak, emiatt 2009 és 2016 között háromezer milliárd forintot veszített az ország.
A javaslatuk tiltaná a többi közt azt, hogy "a lobbi hozza a törvényeket" - fejtette ki Vágó Gábor LMP-s politikus.
A közpénzek útjának átláthatósága érdekében előírnák, hogy az adóforintok ...
2018-06-25 14:01:56
Szijjártó Londonban: az EU legsikeresebb térsége Közép-Európa
...
A külgazdasági és külügyminiszter, aki a visegrádi országok (V4) tőzsdei vezetőinek bemutatkozó fórumán vett részt a Londoni Értéktőzsdén (LSE), a rendezvényen kijelentette: Közép-Európa teljesítményét a V4-gazdaságok teljesítménye alapozza meg. Ma már nem túlzás azt mondani, hogy az Európai Unió növekedésének motorjává egyre inkább Közép-Európa, azon belül a V4-együttműködés...
2018-06-25 13:42:07
Illegális bevándorlás - Mogherini az Európai Unió afrikai pénzalapjának bővítését sürgette
... eredményeket hozott. Ezért kérünk rá több pénzt a tagországoktól" - mondta rövid sajtótájékoztatóján Mogherini az uniós külügy- és védelmi miniszterek tanácskozását megelőzően.
Kijelentette, hogy a vasárnapi brüsszeli informális minicsúcson pozitív lépéseket tettek ebbe az irányba, és reményét fejezte ki, hogy az uniós országok bővítik majd az afrikai alap forrásait.
Rám...
2018-06-25 12:11:52
Török választások - Erdogan bejelentette győzelmét a török államfőválasztáson, az ellenzék kétségbe vonja ezt
... belföldön, mind külföldön folytatja a harcot azok ellen, akik Törökországot terrorszervezeteken keresztül veszélyeztetik.
Tezcan a CHP ankarai székházában tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: az elnökválasztás a második fordulóra maradt. Kifejtette: miközben az Anadolu török állami hírügynökség arról ír, hogy már az urnák több mint 90 százalékát kinyitották, a Legfőbb Vá...
2018-06-24 23:32:31
Angyalszó - Keresztelő Szent János 06.24
... természetesen csak jelképes, hiszen a valóságban ekkor már nem élt. Az alak jellegzetessége, hogy hatalmas mutatóujjával a kereszten függő Jézusra mutat, akiről megkeresztelkedésekor kijelentette:
,,Íme az Isten Báránya." Keresztelő
János felett a következő felirat áll latinul:
,,Neki növekednie kell, nekem pedig kisebbednem."
A szentek ün...
2018-06-24 22:57:22
Illegális bevándorlás - Merkel: európai megoldásra van szükség, ahol ez lehetséges
... egynapos rendkívüli munkaértekezleten résztvevő uniós tagországok vezetői részéről jó szándék mutatkozott, sok kérdésben volt egyetértés, de voltak nézetkülönbségek is.
A kancellár kijelentette: a migránsok nem választhatják meg azt, hogy melyik országban folyamodnak menedékjogért. Utalt arra is, hogy ki kell szélesíteni az unió határvédelmi ügynökségének (Frontex) a mandátum...
2018-06-24 20:52:18
Metrófelújítás - A BKV visszautasítja a DK politikusának állítását
... követően az MTI-nek telefonon azt mondta: az internetre két napja kikerült, a Metróért Egyesület által felfedezett fotók alapján a 3-as vonal szerelvényei nem felújítottak, hanem újak. Kijelentette: a DK szerint lelepleződött a "nagy metróátverés", ezért feljelentést tesznek a 3-as metrókocsik felújítása ügyében.
A felújított metrószerelvényekkel összefüggésben a nap folyamán...
2018-06-24 17:52:08
Orbán Viktor: a brüsszeli támadások mögött a V4-ek sikerei állnak
...
"A kritikák egy részét nem Magyarország, hanem a V4-ek miatt kapom. Azért támadnak, mert sikeresek vagyunk. Ne feledjük, hogy az Európai Unión belül is van verseny" - jelentette ki a magyar kormányfő a TA3 szlovák kereskedelmi televízió Politikában (V politike) elnevezésű vasárnapi vitaműsorában. "Vannak, akiket sért Közép-Európa gyors fejlődése" - jegyezte meg Orbán Viktor. ...
2018-06-24 15:42:30
Illegális bevándorlás - Olasz sajtó: diplomáciai háborúban indul Olaszország a migrációs minicsúcsra
... javaslata puszta gesztus lehet Berlin irányába az informális találkozón, amelyen az EU-tagállamoknak csak egy része vesz részt. Matteo Salvini olasz belügyminiszter korábban úgyis kijelentette, hogy Olaszország egyetlen egy migránst sem vesz vissza, ellenkezőleg: kész "újabbakat adni" Párizsnak vagy Berlinnek.
A Corriere della Sera szerint a brüsszeli minicsúcs erőpróba lesz:...
2018-06-24 10:31:12
Szájer: Brüsszel nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot
... álláspontot fél órában fejthették ki a magyar jogállamiság helyzetéről szóló Sargentini-jelentés vitájában, míg a védekezésre alig 4-5 perc jutott.
Szájer József ezzel összefüggésben kijelentette, a brüsszeli baloldali politikusok percenként hivatkoznak a jogállamiságra, miközben annak legelemibb feltételeit sem teljesítik, tulajdonképpen diktátorokként viselkednek.
A S...
2018-06-24 07:41:00
1 2 3 4 5 .............1371 1372 .......2057 2058 .......2741 2742 2743 
Címkék: Szijjártó Londonban, Európai Unió, Keresztelő Szent János, Orbán Viktor, Vágó Gábor LMP-s, Londoni Értéktőzsdén, Legfőbb Vá, Isten Báránya, Metróért Egyesület, Európai Unión, Matteo Salvini, Szájer József, közpénzlopás megakadályozása, egyik legfontosabb, ellenzék kétségbe, brüsszeli támadások, migrációs minicsúcsra, politikus tanulmányokra, közbeszerzések 15-24, javaslatuk tiltaná, többi közt, lobbi hozza, közpénzek útjának, visegrádi országok, rendezvényen kijelentette, uniós külügy-, vasárnapi brüsszeli, uniós országok, afrikai alap, harcot azok, második fordulóra, urnák több, valóságban ekkor, alak jellegzetessége, kereszten függő, következő felirat, kancellár kijelentette, unió határvédelmi, 3-as vonal, 3-as metrókocsik, magyar kormányfő, informális találkozón, része vesz, brüsszeli minicsúcs, magyar jogállamiság, védekezésre alig, brüsszeli baloldali, nézetkülönbségek, külügyminiszter, belügyminiszter, jellegzetessége, megakadályozása, tulajdonképpen, összefüggésben, tagországoktól, diktátorokként,
© 2013 TVN.HU Kft.