Regisztráció  Belépés
Valaki mondjon egy jó dolgot amit a fityisz csinált 12 év alatt?
... együttérző lakosai által összegyűjtött pénznek....
Az ÁLLÍTÁSOM pedig, a következő: az 1/6-od feletti 5/6-odot (mintegy 1 milliárd 700 millió forintot!), a Fidesz-bagázs, SIMÁN ZSEBRE TETTE! (Megtehette, mivelhogy jogszabály védte tettét...)

● A ,,valaha legnagyobb dunai árvíz"-et NEM a Fidesz-bagázs "vezényelte le", ugyanis valaha legnagyo...
2018-04-05 21:21:09
2018. március 1., csütörtöki Napiszöveg
... feleltek Jeftének:,,Jehova legyen a tanúnk, és ő ítéljen meg minket, ha nem azt tesszük, amit mondasz."11Jefte pedig elment Gileád véneivel, és a nép a vezetőjévé és a parancsnokává tette őt. És Jefte megismételte a szavait Jehova előtt Micpában.).
Az egyéni sérelmeinél sokkal
fontosabbnak tartotta, hogy meg-
védje Jehova nevét. Az, hogy min-
denké...
2018-03-01 20:43:16
Arany János – Vojtina ars poétikája
... kék?
A támadó nap burka nem hazud?
S fejünk felett, min jár, nem ál az út?
A csillagok hullása nem csaló?
Távol hegy, erdő kék színe való?
Szivárvány hídja nem csak tettetés?
A látkör széle nem csúf rászedés?
A délibáb, midőn vizet csinál,
Melyben torony, fa kettészelve áll,
Lebegve orma, tótágast az alja:
Hát nem szemed, szomjad i...
2018-01-18 04:41:06
Alkonytájt
... lesz, ahogy eddig sem volt hazug társaságom.
Nyugodt szívvel nézhetek este a tükörbe,
nem kell attól félnem, hogy amit látok, görbe.

Tiszta lelkű embereknek mindig segítettem,
sokszor tört az élet, de jó emberré lettem.
Barátokat nem gyűjtök, ám szívem nyitva tartom.
A lenyugvó Nap fénye simogatja arcom.
K...
2018-01-12 17:00:48
Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad neked.
... kisdedek bőgtek mindenfelé. Én is ismertem egyet, méghozzá a rokonságunkban. (Csak jóval később tudtam meg, hogy léte összefüggésben lehet a szovjet hadsereg átvonulásával. Akkor még nem sejtettem.) De a csoda izgatott. Én azonban egészen más úton indultam el, mint a barátaim. Őket a szüzesség kérdése izgatta, a dolog testi része.

Már akkor találkoztunk azokkal a magyar...
2017-09-23 13:50:12
elutasitva...
...minden szinten..holnap előadas es nincs meghivottam...talán E. eljön.Nem hulyeség,amit felvetett..adózás.F. is kimondta a NEM-et..ugy erzem, h. nehez szivvel tette, de ez nem változtat semmin..nem jön és kész! T.,szegenykém vár...de megyek is hozzá..pozitivum, h. mindent megtettem,amit lehetett, ezt köszönöm, h. volt batorságom hozza.Most elmentek bulizni..ffi és missb.nagyon egyfo...
2017-09-01 19:20:35
Garay János
... költeményeA BALATON

I

Megteremté isten
A kerek világot,
Közepébe tette
Szép Magyarországot.

Bérczekkel, folyókkal...
2017-07-21 20:00:26
2017. június 26., hétfői Napiszöveg
... jóllaktatok.27Ne azért az eledelért munkálkodjatok, amely elvész, hanem azért az eledelért, amely megmarad az örök életre, és amelyet az Emberfia ad majd nektek;őrá ugyanis az Atya, igen, az Isten tette rá helyeslésének pecsétjét.").
Noha te nem látsz bele a szívekbe,
éleslátással felismerheted, hogyan
érez a gyermeked a szántóföldi szolgálat iránt.
S...
2017-06-27 21:13:57
x
... piszkálónak képeket, nem mutatott ezt, meg azt, nem volt képmutatóval felszerelt (így a képmutatás csak a beszédben érvényesülhetett, meg a mobilhasználattal egyidejűleg, vagy az utána következő tettekben).

A technika nem ismeri a "fenntartható fejlődés" fogalmát, legalábbis saját magára nézve nem, az emberiség valódi érdeke pedig az ember fölé - technikailag - magasodó...
2017-06-26 01:37:04
Vadrózsa
... se beteg, se szerencsétlen. se reményeimben csalatkozott, és mégis szomoru voltam. Az ég is néha elborul, és nem tudjuk, miért. A felhők jönnek és mennek, s nem tudjuk honnan és hová. Kivitettem az erdőszélre egy pokrócot, és azon feküdtem egész napon át.
A fekvőhelyemtől alig öt lépésnyire egy nagy rózsabokor piroslott. Virág minden ágán. Sötétzöld csipkék minden virág körül...
2017-05-11 21:30:21
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Arany János, Müller Péter, Garay János, SIMÁN ZSEBRE TETTE, Szép Magyarországot, fityisz csinált, parancsnokává tette, szavait Jehova, egyéni sérelmeinél, csillagok hullása, látkör széle, szovjet hadsereg, csoda izgatott, szüzesség kérdése, dolog testi, kerek világot, eledelért munkálkodjatok, örök életre, szántóföldi szolgálat, képmutatás csak, beszédben érvényesülhetett, mobilhasználattal egyidejűleg, utána következő, emberiség valódi, ember fölé, felhők jönnek, fekvőhelyemtől alig, nagy rózsabokor, érvényesülhetett, fekvőhelyemtől, munkálkodjatok, rokonságunkban, magyarországot, összefüggésben, összegyűjtött, felismerheted, helyeslésének, átvonulásával, parancsnokává, szerencsétlen, éleslátással, csalatkozott, fenntartható, képmutatóval, reményeimben, fontosabbnak, találkoztunk, megismételte, technikailag, szántóföldi, egyidejűleg, meghivottam, jóllaktatok, evangelikus, kettészelve, piszkálónak, sérelmeinél, megtehette, vezényelte, lépésnyire, jogszabály, elutasitva, képmutatás, vezetőjévé, embereknek, társaságom,
© 2013 TVN.HU Kft.