Regisztráció  Belépés
Terrorizmus - Merkel és Hollande november 25-én Párizsban egyeztet a terrorellenes küzdelemről
...
A francia elnök jövő kedden Washingtonban Barack Obama amerikai elnökkel, csütörtökön pedig Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozik, hogy az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni közös katonai fellépésről egyeztessenek. Francois Hollande a két találkozó között fogadja szerdán Párizsban a német kancellárt egy kötetlen vacsora keretében.
A parlament két ...
2015-11-20 18:12:30
Fidesz-frakció: közveszélyes a liberálisok politikája
... közleményében azt írta: mára beigazolódott, hogy a terroristák a migránsáradatot felhasználva érkeztek Franciaországba, Svédországba "és még ki tudja hova".
A már egész Európát fenyegető terrorizmus ellenére az európai liberálisok szerint a bevándorlókat továbbra is "nyitott szívvel kell üdvözölni" - tették hozzá.
A Fidesz-frakció szerint a nyitott kapuk és a "szívélyes...
2015-11-20 18:02:38
Párizsi merényletek - Francia miniszterelnök: 130-ra emelkedett a halálos áldozatok száma
... egész "fegyverarzenált" fedeztek fel, benne egyebek közt egy rakétavetővel.
A normandiai Caen ügyészsége azt közölte pénteken, hogy egy 18 éves gimnazistát letartóztattak, amiért terrorizmus dicsőítő bejegyzéseket írt a Twitteren, az ügyet december 10-én tárgyalja a bíróság.
Közben folytatódtak a megemlékezések a merényletek áldozatainak emlékére. Péntek délelőtt Calais-...
2015-11-20 17:52:21
Terrorizmus - Újraszabályozta a terrorkészültségi intézkedéseket a kormány
... Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója. A bizottság feladata többek között a rendvédelmi szervek által műveleti, valamint partnerszolgálati együttműködés keretében szerzett, a terrorizmusra és terrorcselekményekre vonatkozó információk cseréje, összegzése, értékelése. Továbbá válsághelyzetben a felderítő, műveleti intézkedések összehangolásával és a szükségesnek ítélt hatóság...
2015-11-20 17:42:28
Illegális bevándorlás - Szijjártó: ostoba vita zajlik arról, hogy az illegális bevándorlásnak van-e köze a terr
... hogy konkrét eredményeket igyekezzenek elérni.
A külügyminiszter-helyettes ismertette: a két fél megvitatta az ukrán kérdést és nagy figyelmet szentelt a szíriai helyzetnek és a terrorizmus elleni harcnak. Emlékeztetett, már szeptemberben beadtak egy projektet a Biztonsági Tanácsnak (BT) arról, hogy a szíriai kérdést meg kell oldani.
Vlagyimir Tyitov arra a kérdésre, Or...
2015-11-20 16:52:48
Európai liberálisok - A migráció, a terrorizmus és a magyar kormányfő bírálata volt a fő téma
...
"Az Európába érkező menekülteket nyitott szívvel kell üdvözölni, mert ők ugyanazon terrorizmus elől menekülnek, amivel Európának is szembe kell néznie. Ha hatvan éve a Nyugat nem zárta le a határokat 200 ezer magyar menekült elől, akkor ezt ma nekünk sem szabadna megtennünk" - mondta Graham Watson, az ALDE elnöke.
Az európai liberálisok vezetője emlékeztetett arra, hogy ...
2015-11-20 15:11:55
Ombudsman: a gyermekjogok tiszteletben tartása hozzájárul a terrorizmus visszaszorulásához
...
A közlemény szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által 1989-ben ezen a napon elfogadott Gyermekjogi Egyezmény világossá teszi, hogy a gyermekek akár kikényszeríthető alapjogokkal bírnak, és életkorukból következő kiszolgáltatottságuk miatt - a szülői, családi védelmen és támogatáson túl - rászorulnak az állam és a társadalom részéről is a többletfigyelemre és többle...
2015-11-20 14:32:14
Illegális bevándorlás - Macedón miniszterelnök: együttműködésre van szükség az EU és Nyugat-Balkán között
... hogy egyedül kezelje ezt a helyzetet, ezért szükséges az EU támogatása - mutatott rá.
Nikola Gruevszki arról is beszélt, hogy jelenleg a legnagyobb európai biztonsági kockázat a terrorizmus, amely valós fenyegetés, és mindent meg kell tenni, hogy ezt a kockázatot minimálisra csökkentsék.
Kifejtette: országa hét éve vár felkészülten arra, hogy csatlakozhasson az Európai U...
2015-11-20 12:52:01
Illegális bevándorlás - Lázár: nemzeti összefogásra van szükség a kvóták ellen
... hozzá.
A miniszter úgy fogalmazott: az utóbbi hetek megerősítették az emberekben azt az érzést, hogy a kötelező kvóta nem a megoldás, hanem maga a baj.
Egész Európában megnőtt a terrorizmus veszélye, és a kvóta ezt teríti szét - jelentette ki Lázár János.
Magyarországon mintegy 400 ezer illegális bevándorló haladt keresztül. 230 ezren nem voltak hajlandók regisztrá...
2015-11-20 12:21:28
Terrorizmus - A szicíliai maffia merényletet tervezett az olasz belügyminiszter ellen
...
A hat férfit a Palermo közeli Corleonéban vették őrizetbe, amely a szicíliai maffia fellegvárának számít.
A palermói maffia ellenes ügyészség által tartott sajtótájékoztatón elmondták, hogy a hat személyt hónapokon át megfigyelés alatt tartották, telefonos beszélgetéseiket lehallgatták. Ezekből derült ki, hogy merényletet terveztek Angelino Alfano ellen. Az egyébként sz...
2015-11-20 11:53:45
1 2 3 ....................260 261 262 .266 267 ...........399 400 ...........531 532 533 
Címkék: Washingtonban Barack Obama, Moszkvában Vlagyimir Putyin, Iszlám Állam, Francois Hollande, Terrorelhárítási Központ, Biztonsági Tanácsnak, Vlagyimir Tyitov, Graham Watson, Egyesült Nemzetek Szervezete, Gyermekjogi Egyezmény, Nikola Gruevszki, Európai, Egész Európában, Lázár János, Angelino Alfano, terrorellenes küzdelemről, liberálisok politikája, halálos áldozatok, terrorkészültségi intézkedéseket, illegális bevándorlásnak, magyar kormányfő, gyermekjogok tiszteletben, kvóták ellen, szicíliai maffia, olasz belügyminiszter, francia elnök, német kancellárt, kötetlen vacsora, migránsáradatot felhasználva, európai liberálisok, bevándorlókat továbbra, nyitott kapuk, normandiai Caen, ügyet december, merényletek áldozatainak, bizottság feladata, rendvédelmi szervek, szükségesnek ítélt, ukrán kérdést, szíriai helyzetnek, terrorizmus elleni, szíriai kérdést, közlemény szerint, napon elfogadott, gyermekek akár, társadalom részéről, legnagyobb európai, kockázatot minimálisra, utóbbi hetek, kötelező kvóta,
© 2013 TVN.HU Kft.