Belépés
Párbeszéd: az állami vezetők csak az állami egészségügyet vehessék igénybe!
... kórházakat, hogy a gyógyulni vágyó állami vezetőket a tényleges egészségügyi ellátás helyett először a tízparancsolattal "kenegessék".
Szabó Tímeát kérdezték arról, hogy az Állami Számvevőszék kezdeményezte a Párbeszéd és a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését, mert a két párt a közhiteles nyilvántartásban rögzített székhelyén többszöri megkeresés ellenére se...
2018-10-05 18:12:38
Párbeszéd: a párt minden adatot időben elküldött a hatóságoknak
...
Az ellenzéki párt ezt arra reagálva tudatta csütörtökön az MTI-vel, hogy az Állami Számvevőszék kezdeményezte a párt állami támogatásának felfüggesztését, mert a politikai tömörülés nem biztosította a kampánypénzek ellenőrzésének feltételeit. Mint írták, a párt a közhiteles nyilvántartásban rögzített székhelyén többszöri megkeresés ellenére sem volt elérhető.
A Párbeszéd...
2018-10-04 23:49:59
Az ÁSZ kezdeményezte a Párbeszéd és a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését
... belül ellenőrzi a választáson mandátumhoz jutott jelöltek, valamint az egy százalék feletti listás eredményt elért jelölőszervezetek elszámolásait. A kampánypénzek ellenőrzése során a számvevőszék minden esetben utólagos szabályszerűségi ellenőrzést végez, amelyet a jelöltek és jelölőszervezetek elszámolásaira, bizonylataira, egyéb dokumentumaira, valamint közzétett adataira alapo...
2018-10-04 23:34:34
Krónika 8. rész (számvevőszéki beszámoló)
... vezérszónoka azt mondta: az elmúlt években az ÁSZ egyre inkább pártpolitikai munkát végez, és ez a választások előtt csúcsosodott ki a leginkább, amikor olyan vizsgálatokat folytatott le a számvevőszék, amire korábban nem volt példa. Az ÁSZ az ellenzéki pártokat vegzálta, a kormánypártoknál pedig mindent rendben talált - tette hozzá a képviselő.
AZ MSZP-s képviselő a Jobbik ...
2018-10-02 15:23:46
Domokos: az ÁSZ elkötelezett, hogy hozzájáruljon a közpénzek átláthatóságához
...
Az ÁSZ-elnök expozéjában hangsúlyozta: a számvevőszék tavaly is betöltötte az alaptörvényben meghatározott "közpénzügyi garantőr" szerepét, ellenőrzései hatékonyabbá, jelentései hatásosabbá váltak, így az ellenőrzöttek is eredményesebben javították ki a feltárt szabálytanságokat.
Domokos László tájékoztatása szerint 2017-ben 874 ellenőrzött szervezetnek összesen 1546 jav...
2018-10-02 14:22:00
ÁSZ: nem volt szabályszerű az északnyugat-magyarországi közlekedési központ vagyongazdálkodása
...
A számvevőszék kedden közzétett összefoglalója szerint a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. és a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. gazdálkodásának szabályozottsága, gazdálkodása és vagyongazdálkodása 2013-hoz képest 2016-ra javult, az ellenőrzött időszak végére szabályszerű volt, így a vagyon megőrzése és az elszámoltathatóság biztosított volt.
A...
2018-10-02 13:02:12
A Magyarország biztonsági érdekeit sértő befektetések ellenőrzéséről szavaznak
... tartanak általános vitát a kormány második éghajlatváltozási stratégiájáról, amely a...
2018-10-02 07:04:43
Ellenőrizhetővé tehetik a Magyarország biztonsági érdekeit sértő befektetéseket
... tartanak általános vitát a kormány második éghajlatváltozási stratégiájáról, amely a 2017-2030 közötti időszakról szól 2050-ig tartó kitekintéssel. Emellett terítékre kerül az Állami Számvevőszék 2017-es évről szóló beszámolója is.
Szerdán a Sargentini-jelentés elleni kormánypárti határozati javaslat tárgyalásával kezdődik az ülésnap. A dokumentum elfogadásával az Országgyűl...
2018-09-30 14:01:54
Jelentősen javult a forgalmi adók beszedésének hatékonysága
... számlázóprogramok bekötésével eddig mintegy tízmillió számla érkezett az adóhatósághoz, s naponta mintegy 23 ezer étel- és ital-automata küldi az adatokat.
Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke is arról beszélt, hogy 2014 után "komoly fejlődési folyamat" valósult meg a NAV-nál, s ezt a Nemzetközi Valutalap (IMF) jelentése is alátámasztja, amely "elismerően" szó...
2018-09-28 18:03:51
MSZP: a Fidesz károkozása emberéletekben mérhető az egészségügyben
... meghatározó 2015-ös rendeletét.
Nem azért van az egészségügyi ellátórendszer, hogy a kiváltságosok ellátását biztosítsa - hangoztatta.
Korózs Lajos kitért arra, hogy az Állami Számvevőszék elnöke szerint is "botrány, káosz és korrupció" jellemzi az egész egészségügyi ellátórendszert.
Problémaként említette, hogy titkolják a kórházi fertőzésekkel kapcsolatos adatokat...
2018-09-19 14:51:50
1 2 3 ..............................94 95 ...............141 142 ...............188 189 190 
Címkék: Szabó Tímeát, Állami Számvevőszék, Domokos László, Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt, KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt, Nemzetközi Valutalap, Korózs Lajos, állami vezetők, állami egészségügyet, párt minden, közpénzek átláthatóságához, forgalmi adók, gyógyulni vágyó, tényleges egészségügyi, közhiteles nyilvántartásban, ellenzéki párt, párt állami, politikai tömörülés, kampánypénzek ellenőrzésének, választáson mandátumhoz, kampánypénzek ellenőrzése, számvevőszék minden, elmúlt években, választások előtt, ellenzéki pártokat, kormánypártoknál pedig, számvevőszék tavaly, alaptörvényben meghatározott, feltárt szabálytanságokat, számvevőszék kedden, ellenőrzött időszak, vagyon megőrzése, kormány második, 2017-2030 közötti, dokumentum elfogadásával, egészségügyi ellátórendszer, kiváltságosok ellátását, egész egészségügyi, kórházi fertőzésekkel, szabályozottsága, átláthatóságához, kormánypártoknál, nyilvántartásban, szabályszerűségi, felfüggesztését, ellenőrizhetővé,
© 2013 TVN.HU Kft.