Regisztráció  Belépés
Ez az ország saját elcseszett paródiájává vált
... a probléma, hogy az európai polgárok pénzén stadionok épülnek és az Orbán-dinasztia zsírosodik. Irigykednek a büdöslibsik, osztjónapot!

A tökéletesen jelentéktelen Ónodi-Szűcs Zoltán nevű államtitkár közben Kovács Zoltánná avanzsált, és olvasói levelet küldött a világ egyik legnevesebb orvosi lapjának (The Lancet), amelyben jól megvédte a Fidesz által világszínvonalúra ...
2018-05-07 07:25:14
Az államtitkár elmagyarázta: az MSZP-s kormányok miatt halna
... magyarok

szerző:
hvg.hu


A világ egyik leghíresebb orvosi lapja kritizálta a magyar egészségügyet, az államtitkár most megvédte a kormányt.

Olvasói levélben válaszolt Ónodi-Szűcs Zoltán a The Lancetnek, miután a világ egyik legnevesebb orvosi lapja arról írt, hogy a magyar példán látszik, mi történik, ha egy kormánynak a populizmus fontos...
2018-05-03 20:52:28
Bemutatták a mentődolgozók új munkaruháit
... államilag finanszírozottan, nincs másik a világon - említette meg, a munkaruha-beszerzést a 21. századi mentőszolgálat kiépítéséhez vezető út egyik állomásaként említve.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár azt mondta: a 2010-es kormányváltást megelőző években sem mentőautó-beszerzés, sem nagyobb felújítás nem történt, az elmúlt hét-nyolc évben azonban megúj...
2018-03-23 12:11:23
Új rendelőintézetet adtak át Pécs legnépesebb városrészében
...
Ónodi-Szűcs Zoltán köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy tavaly végre sikerült a kormánynak jobb helyzetbe hozni az egészségügyi alapellátást. Példaként említette az alapellátásban dolgozók fizetésének többszöri emelését, amiről elmondta: ma egy háziorvos 2010-hez képest átlagosan 520 ezer forinttal többet visz haza havonta.
Az előző uniós ciklusban a vidéki Magyarországon...
2018-03-20 17:25:35
Varga: teljesen megújul az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet
... komfortosítása valósul meg - ismertette a főigazgató.
Hozzátette: a kórház eddig saját erőből is számos beruházást hajtott végre úgy, hogy mindvégig megtartotta likviditását.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az előző uniós ciklusban 500 milliárd forintból tudták fejleszteni a vidéken lévő egészségügyi intézmén...
2018-03-20 13:25:34
Kocsis Máté: jelentős fejlesztés előtt áll a Heim Pál gyermekkórház
... gyermekaddiktológiai ellátást szolgálja majd országos szinten. Ezen kívül kialakítanak egy diagnosztikai laboratóriumot korszerű MR-berendezéssel - ismertette Nagy Anikó.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár azt mondta, az elkövetkező 8-10 évben több mint 700 milliárd forint jut a főváros és Pest megye egészségügyi fejlesztésére.
Mint mondta, az előző un...
2018-03-14 16:52:31
Új épületszárnyat adtak át a balassagyarmati kórházban
...
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az átadási ünnepségen hangsúlyozta: jól látszik, hogy a kormány az elmúlt hét-nyolc évben komolyan vette az egészségügyet.
Hozzátette: 2010 előtt minden évben csökkentek az egészségügy forrásai, azóta - "bár van hová fejlődni" - minden évben nőttek. Korábban a várólisták is évről évre hosszabbak lettek, míg 2012 óta ...
2018-03-14 13:16:49
Ónodi: Magyarországon minden adott a sikeres szervátültetésekhez
...
Ónodi-Szűcs Zoltán úgy fogalmazott, "a szakmai teamek és eszközök világszínvonalúak, a finanszírozás rendelkezésre áll, és az elmúlt évek tapasztalatai szerint ma már csak donorkérdés, hogy mennyi transzplantáció történik Magyarországon." Egyben történelmi jelentőségűnek nevezte Magyarország Eurotransplanthoz történő 2013-as csatlakozását.
Az államtitkár hozzátette: az ...
2018-03-07 14:52:22
Lélegeztetési centrum kezdte meg működését az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben
... lélegeztetésre szorulókat. A most átadott osztály azoknak a tartósan lélegeztetett betegeknek is hátteret biztosít, akiket otthon lélegeztetnek - tette hozzá a főigazgató-főorvos.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az átadáson arról beszélt, hogy a kórházkonszolidáció részeként 15 milliárd forintos keretre pályázhattak az intézmények. Ilyen lehetett például...
2018-02-22 13:36:23
Szakszervezetek: az előrehozott bérfejlesztés nem oldja meg a problémákat az egészségügyben
... Központi Statisztikai Hivatal adatai nem igazolják, ha pedig keresetnek tekinthetőek ezek az összegek, akkor nem értik, hogy milyen módszerrel számolták ki a fizetéseket.
Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkártól szeretnék pontosan megtudni, mekkora alapbér, hány túlóra és mennyi műszakpótlék szükséges ezek eléréséhez - olvasható a levélben.
Hozzátették, a béremelések előtt anny...
2018-02-10 12:48:35
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: Országos Reumatológiai, Fizioterápiás Intézet, Kocsis Máté, Heim Pál, Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, Ónodi-Szűcs Zoltán, Kovács Zoltánná, Nagy Anikó, Magyarország Eurotransplanthoz, Központi Statisztikai Hivatal, ország saját, államtitkár elmagyarázta, balassagyarmati kórházban, előrehozott bérfejlesztés, európai polgárok, tökéletesen jelentéktelen, világ egyik, magyar egészségügyet, államtitkár most, magyar példán, populizmus fontos, 2010-es kormányváltást, elmúlt hét-nyolc, kormánynak jobb, egészségügyi alapellátást, alapellátásban dolgozók, háziorvos 2010-hez, előző uniós, vidéki Magyarországon, kórház eddig, sajtótájékoztatón arról, vidéken lévő, diagnosztikai laboratóriumot, elkövetkező 8-10, átadási ünnepségen, egészségügy forrásai, szakmai teamek, finanszírozás rendelkezésre, elmúlt évek, államtitkár hozzátette, most átadott, tartósan lélegeztetett, átadáson arról, béremelések előtt, rendelőintézetet, finanszírozottan, szakszervezetek, balassagyarmati, transzplantáció,
© 2013 TVN.HU Kft.