Regisztráció  Belépés
Parkolóház épül a nyíregyházi kórházban
...
Ónodi-Szűcs Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az ünnepségen az elmúlt évek nagy helyi kórházi beruházásairól szólva azt mondta, hogy az egészségügy intézmények közül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórházba, az ország legnagyobb kórházába érkezett a legtöbb uniós forrás az elmúlt időszakban.
Amik...
2017-10-18 13:13:04
Ónodi-Szűcs: a biztonság, a hatékonyság és a kényelem területén jelenthet előrelépést az e-egészségügyi rendsze
...
Ónodi-Szűcs Zoltán kiemelte: évtizedes lemaradást pótol az e-egészségügyi rendszer, az egészségügyi elektronikus szolgáltatási tér (EESZT) fejlesztése által a betegek adatai és azok kezelése is nagyobb biztonságba kerül.
Az EESZT az első olyan rendszer lesz Magyarországon, amely 5-ös biztonsági szintű - mondta, hozzátéve: minden hozzáférést naplóz a rendszer, és a beteg ...
2017-10-17 16:06:55
Idén is kérhető hetedikes lányoknak a méhnyakrák elleni ingyenoltás
...
Ónodi-Szűcs Zoltán közölte, hogy a kétadagos oltóanyag azoknak lesz ingyenes, akik betöltötték a 12. életévüket és szeptemberben kezdték meg az általános iskola 7. osztályát.
Kitért arra, hogy az oltás nem kötelező, csak kérhető, de nagyfokú védelmet nyújt a méhnyakrák kialakulásáért felelős HPV (humán papilloma vírus) ellen.
Hozzátette: a kormány igyekszik a megelő...
2017-10-17 14:55:22
OMSZ: elindult a Szív City életmentő mobilalkalmazás
...
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a hétfői sajtótájékoztatón arról beszélt, a kezdeményezés szép példája a civil és az állami szféra együttműködésének.
Mint mondta, évente több ezren lesznek rosszul az utcán hirtelen keringésleállás miatt, és a túlélés esélyét nagyban növeli, ha valaki a mentők kiérkezéséig el tudja kezdeni az újraélesztést.
Óno...
2017-10-16 15:43:17
Mintegy hétmilliárd forintból újul meg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet
... és 97 mentőállomás újult meg, 23 új szakrendelő és 30 új mentőállomás épült. Most pedig - fogalmazott - Budapest történetének legnagyobb volumenű fejlesztése indulhat el.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár arról beszélt, hogy az előző ciklusban 500 milliárd forint uniós forrás érkezett az egészségügyre, azonban abból Budapest és az ország központi régiója n...
2017-10-12 12:21:58
Hatszáz milliárddal többet költ a kormány egészségügyre, mint 2010-ben
...
Ónodi-Szűcs Zoltán kiemelte: az egészségügyben az elmúlt hét évben sok mindent sikerült megváltoztatni. Csökkent a várólistákon lévők száma, és néhány műtéti típusnál Magyarország a várólisták alapján Európában a második, illetve a harmadik helyen áll - közölte az államtitkár.
Kitért arra is, hogy az orvoselvándorlás az utóbbi négy évben már csökken.
Kérdésre válas...
2017-10-11 19:24:05
Ónodi-Szűcs: centrumkórház lesz az Egyesített Szent István és Szent László Kórház
...
Ónodi-Szűcs Zoltán hozzátette, Budapest "valaha volt legnagyobb egészségügyi fejlesztése indul el" az Egészséges Budapest Programmal.
Emlékeztetett arra, az előző uniós ciklusban 500 milliárd forint jutott a központi régión kívül egészségügyi fejlesztésekre, azonban a következő években a kormányzat a fővárosra koncentrál.
Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke a sajtótá...
2017-10-10 15:13:58
Emmi: a hét végéig pályázhatnak praxisvásárlási támogatásra a háziorvosok
...
Ónodi-Szűcs Zoltán emlékeztetett: egymilliárd forinttal növelték a háziorvosi praxisvásárlásra és letelepedésre fordítható támogatás keretét, így összesen 2,25 milliárd forint áll rendelkezésre erre a célra, és már alapellátó fogorvosok is jelentkezhetnek.
Az államtitkár egy korábbi sajtótájékoztatóján elmondta, a letelepedési pályázatok esetében az elnyerhető támogatás...
2017-10-10 08:01:15
Ónodi-Szűcs: egymilliárd forinttal növelték a háziorvosi praxisvásárlási és letelepedési támogatás összegét
...
Ónodi-Szűcs Zoltán közölte, így összesen 2 milliárd 250 millió forint áll rendelkezésre erre a célra.
Az államtitkár hozzátette: a keretösszeget azért emelték meg, hogy minden pályázó, aki megfelel a követelményeknek, megkaphassa a támogatást, és az idei évtől alapellátó fogorvosok is jelentkezhetnek a támogatásra. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy a pályázat elnyer...
2017-10-09 15:03:37
Kocsis Máté: mintegy 1,3 milliárd forintból fejlesztik a Péterfy Sándor utcai kórházat
... azok a döntések, amelyeket a szocialisták nem hoztak meg", és a mostani döntések orvosolják a szocialista kormány alatti 600 milliárdos forráskivonást az egészségügyből.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár arról beszélt, Budapest "valaha volt legnagyobb egészségügyi fejlesztése indul el" az Egészséges Budapest Programmal, a következő nyolc-kilenc évben több ...
2017-10-05 15:03:27
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Szív City, Bajcsy-Zsilinszky Kórház, Egyesített Szent István, Szent László Kórház, Kocsis Máté, Péterfy Sándor, Ónodi-Szűcs Zoltán, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak, Egyetemi Oktatókórházba, Egészséges Budapest Programmal, Németh Szilárd, nyíregyházi kórházban, kényelem területén, e-egészségügyi rendsze, méhnyakrák elleni, kormány egészségügyre, háziorvosi praxisvásárlási, elmúlt évek, egészségügy intézmények, ország legnagyobb, legtöbb uniós, elmúlt időszakban, e-egészségügyi rendszer, egészségügyi elektronikus, betegek adatai, első olyan, kétadagos oltóanyag, általános iskola, méhnyakrák kialakulásáért, kormány igyekszik, hétfői sajtótájékoztatón, kezdeményezés szép, állami szféra, utcán hirtelen, túlélés esélyét, mentők kiérkezéséig, előző ciklusban, ország központi, várólistákon lévők, várólisták alapján, harmadik helyen, utóbbi négy, előző uniós, központi régión, következő években, fővárosra koncentrál, háziorvosi praxisvásárlásra,
© 2013 TVN.HU Kft.