Regisztráció  Belépés
Bemutatták a mentődolgozók új munkaruháit
... államilag finanszírozottan, nincs másik a világon - említette meg, a munkaruha-beszerzést a 21. századi mentőszolgálat kiépítéséhez vezető út egyik állomásaként említve.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár azt mondta: a 2010-es kormányváltást megelőző években sem mentőautó-beszerzés, sem nagyobb felújítás nem történt, az elmúlt hét-nyolc évben azonban megúj...
2018-03-23 12:11:23
Új rendelőintézetet adtak át Pécs legnépesebb városrészében
...
Ónodi-Szűcs Zoltán köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy tavaly végre sikerült a kormánynak jobb helyzetbe hozni az egészségügyi alapellátást. Példaként említette az alapellátásban dolgozók fizetésének többszöri emelését, amiről elmondta: ma egy háziorvos 2010-hez képest átlagosan 520 ezer forinttal többet visz haza havonta.
Az előző uniós ciklusban a vidéki Magyarországon...
2018-03-20 17:25:35
Varga: teljesen megújul az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet
... komfortosítása valósul meg - ismertette a főigazgató.
Hozzátette: a kórház eddig saját erőből is számos beruházást hajtott végre úgy, hogy mindvégig megtartotta likviditását.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az előző uniós ciklusban 500 milliárd forintból tudták fejleszteni a vidéken lévő egészségügyi intézmén...
2018-03-20 13:25:34
Kocsis Máté: jelentős fejlesztés előtt áll a Heim Pál gyermekkórház
... gyermekaddiktológiai ellátást szolgálja majd országos szinten. Ezen kívül kialakítanak egy diagnosztikai laboratóriumot korszerű MR-berendezéssel - ismertette Nagy Anikó.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár azt mondta, az elkövetkező 8-10 évben több mint 700 milliárd forint jut a főváros és Pest megye egészségügyi fejlesztésére.
Mint mondta, az előző un...
2018-03-14 16:52:31
Új épületszárnyat adtak át a balassagyarmati kórházban
...
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az átadási ünnepségen hangsúlyozta: jól látszik, hogy a kormány az elmúlt hét-nyolc évben komolyan vette az egészségügyet.
Hozzátette: 2010 előtt minden évben csökkentek az egészségügy forrásai, azóta - "bár van hová fejlődni" - minden évben nőttek. Korábban a várólisták is évről évre hosszabbak lettek, míg 2012 óta ...
2018-03-14 13:16:49
Ónodi: Magyarországon minden adott a sikeres szervátültetésekhez
...
Ónodi-Szűcs Zoltán úgy fogalmazott, "a szakmai teamek és eszközök világszínvonalúak, a finanszírozás rendelkezésre áll, és az elmúlt évek tapasztalatai szerint ma már csak donorkérdés, hogy mennyi transzplantáció történik Magyarországon." Egyben történelmi jelentőségűnek nevezte Magyarország Eurotransplanthoz történő 2013-as csatlakozását.
Az államtitkár hozzátette: az ...
2018-03-07 14:52:22
Lélegeztetési centrum kezdte meg működését az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben
... lélegeztetésre szorulókat. A most átadott osztály azoknak a tartósan lélegeztetett betegeknek is hátteret biztosít, akiket otthon lélegeztetnek - tette hozzá a főigazgató-főorvos.
Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár az átadáson arról beszélt, hogy a kórházkonszolidáció részeként 15 milliárd forintos keretre pályázhattak az intézmények. Ilyen lehetett például...
2018-02-22 13:36:23
Szakszervezetek: az előrehozott bérfejlesztés nem oldja meg a problémákat az egészségügyben
... Központi Statisztikai Hivatal adatai nem igazolják, ha pedig keresetnek tekinthetőek ezek az összegek, akkor nem értik, hogy milyen módszerrel számolták ki a fizetéseket.
Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkártól szeretnék pontosan megtudni, mekkora alapbér, hány túlóra és mennyi műszakpótlék szükséges ezek eléréséhez - olvasható a levélben.
Hozzátették, a béremelések előtt anny...
2018-02-10 12:48:35
Mintegy 450 millió forintból megújul a nagykőrösi szakkórház
... is megújítják, klimatizálják, korszerűsítik a fűtést, és azt a több mint 50 millió forintot, amelyet a gazdaságösztönző csomagból kaptak, további beruházásokra fordítják.
Ónodi-Szűcs Zoltán hangoztatta: soha olyan fejlesztést nem látott még a Közép-magyarországi régió, amilyet most az Egészséges Budapest Program keretében valósítanak meg: a következő nyolc-tíz évben több mint...
2018-02-06 12:52:46
Balog: a következő években tízmilliárdos fejlesztések valósulnak meg az onkológiai intézetben
... mindenben megfelel a 21. századi elvárásoknak.
Kiemelte, hogy a most átadott berendezés nem csupán Magyarországon, de az egész régióban az első ilyen eszköz állami intézményben.
Balog Zoltán a rákellenes világnapon tartott eseményen hangsúlyozta, hogy napjainkban a nem fertőző krónikus betegségek, köztük a vezető haláloknak számító rák jelenti a legnagyobb kihívást az e...
2018-02-04 11:01:31
1 2 3 ...15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: Országos Reumatológiai, Fizioterápiás Intézet, Kocsis Máté, Heim Pál, Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, Ónodi-Szűcs Zoltán, Nagy Anikó, Magyarország Eurotransplanthoz, Központi Statisztikai Hivatal, Egészséges Budapest Program, Balog Zoltán, balassagyarmati kórházban, előrehozott bérfejlesztés, nagykőrösi szakkórház, következő években, onkológiai intézetben, 2010-es kormányváltást, elmúlt hét-nyolc, kormánynak jobb, egészségügyi alapellátást, alapellátásban dolgozók, háziorvos 2010-hez, előző uniós, vidéki Magyarországon, kórház eddig, sajtótájékoztatón arról, vidéken lévő, diagnosztikai laboratóriumot, elkövetkező 8-10, átadási ünnepségen, egészségügy forrásai, szakmai teamek, finanszírozás rendelkezésre, elmúlt évek, államtitkár hozzátette, most átadott, tartósan lélegeztetett, átadáson arról, béremelések előtt, több mint, gazdaságösztönző csomagból, következő nyolc-tíz, egész régióban, első ilyen, rákellenes világnapon, vezető haláloknak, legnagyobb kihívást, finanszírozottan,
© 2013 TVN.HU Kft.