Regisztráció  Belépés
Húsz évet kapott a békéscsabai gyilkos, aki tizenkilenc év után bukott le
...
Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt első fokon húsz év fegyházra ítélte a Gyulai Törvényszék csütörtökön azt a férfit, aki 1997. január elsején kirabolt egy békéscsabai raktáráruházat és lőfegyverrel megölte a raktárvezetőt - tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője az MTI-t.
Marton Erika közölte: a fekete maszkban lévő Zs. R. J. a kora reggeli órákban pisztoly s...
2018-09-20 15:52:35
Reigl Judit-mű is szerepel a Virág Judit Galéria jubileumi aukcióján
... számos kiadványt jelentettek meg, ingyenes tárlatvezetéseket és múzeumpedagógiai foglalkozásokat, valamint több szabadegyetemet is tartott a galéria. Fennállásuk óta 37 életműrekordot állítottak fel és ötször döntötték meg az aukciós rekordot.
Felidézte, hogy az első aukción Rippl-Rónai József Zorka kék köves gyűrűvel című festménye, amelynek kikiáltási ára 3 millió forint vo...
2018-09-20 13:42:33
Gráma Béla ...... ...... ......ÖREG EMBER IMÁJA
... első szavam,lépésem.
Bombák robbantak az utcánkban,
Akkor is fogtad a kezem.

Felcseperedtem,elfordultam Tőled,
Csábított a hazug értelem
Kik ellenségnek állítottak Téged
Akkor is fogtad a kezem.

Ifjú éveim kábult mámorában
Fetrengtem,faltam az életet,
Rég megtagadtam etikát,jó modort
De Tefogtad a kezem.

A fe...
2018-09-20 09:30:41
Az Andrássy 60 orvosai
... - jelen cikk szerzőjét is beleértve. A 2003-ban elhunyt írónő népszerűsége töretlen, iskolák, művelődési házak, alapítványok, díjak, pályázatok viselik a nevét. Emlékének szobrot állítottak, a tervek szerint gyermekszínházat is elneveznek róla. ,,Megállapíthatjuk, hogy jó értelemben vett Janikovszky-kultusz épül" - írta Nagy Balázs főiskolai adjunktus a Köny...
2018-09-19 22:08:15
Szijjártó Péter visszautasította az ENSZ-ben szerinte Magyarországról terjesztett valótlanságokat
...
"Egyes tisztségviselők nemrég képtelenségeket állítottak Magyarországról, és ezek nem voltak mások, mint hazugságok. Úgy tesznek, mintha a magyarok nem tudnának a saját jövőjükről dönteni" - mondta az M1 aktuális csatorna által közvetített felszólalásában.
"Úgy gondolják, hogy Magyarországot valamiféle felügyelet alá kellene helyezni, vagyis a magyar népet saját magától ...
2018-09-19 16:45:52
Ránki Fülöp is fellép a Nemzeti Filharmonikusok nyitókoncertjén
...
A vad temperamentumú Bartók darab mellett Dohnányi II. szimfóniája és Ligeti György Román concertója is elhangzik majd - közölték a Nemzeti Filharmonikusok az MTI-vel.
Ligeti György huszonhat évesen egy romániai ösztöndíjnak köszönhetően a bukaresti Folklór Intézetben folytatott tanulmányokat. Ekkor tanulta meg a népdalok hallás utáni lejegyzését viaszhengerekre készítet...
2018-09-19 12:01:46
Izrael Szíriát okolja az orosz harci gép lelövése miatt
...
Az izraeli hadsereg elismerte, hogy támadást hajtott végre Latakiában, Szíria területén hétfő éjjel. Hangsúlyozta azonban, hogy az izraeli repülők már hazai légtérben voltak, amikor a szíriai légvédelem lelőtte az orosz repülőt. Izrael ezért Szíriát és Iránt tekinti felelősnek az incidensért.
Az izraeli repülők célpontja egy szíriai katonai létesítmény volt. Egy gyár rak...
2018-09-18 17:22:34
Szent László-szobrot állítottak a partiumi Szentjobbon 2018.
A lovagkirály egyik kezében alabárd, másikban pajzs, ezzel is mintegy kifejezve: vigyázza a települést, mely neki köszönheti mai elnevezését.
Szent László-szobrot állítottak a partiumi Szentjobbon
2018. szeptember 18. kedd 15:48
Szeptember 16-án délben a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegyéhez tartozó Szentjobbon a község központi parkjában leplezték le és áldották...
2018-09-18 16:01:44
Szkripal-ügy - Oknyomozó portál: 2009 előttről nincs adat az egyik gyanúsítottról
...
"Ez egyenesen ellentmond az orosz elnök szeptember 12-én tett kijelentésének, és a két férfi állításának az RT-n egy nappal később sugárzott interjúban, hogy ők civilek, akik turistáskodni utaztak Salisburybe" - állapítja meg a portál, amely a The Insider Russia nevű honlappal közösen tárta fel a feltételezett elkövetők hátterét.
A Bellingcat megerősítette, hogy a két fé...
2018-09-15 08:41:20
Kotormán László és Kotormán Norbert kiállítása a Hódmezővásárhelyi Művésztelepen
...
A testvérpár két éve bérel műtermet a telepen, amelynek galériájában és kertjében állították ki Norbert fából, valamint László kőből készült szobrait - közölte az MTI-vel pénteken a Hódmezővásárhelyi Művésztelepet üzemeltető Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK).
Kotormán Norbert ugyan nem szereti maga jellemezni a munkáit, egy fehérre festett, embert áb...
2018-09-14 20:43:53
1 2 3 ....................749 750 ...........1123 1124 ..........1497 1498 1499 
Címkék: Reigl Judit-mű, Virág Judit Galéria, Gráma Béla, ÖREG EMBER IMÁJA, Szijjártó Péter, Ránki Fülöp, Nemzeti Filharmonikusok, Izrael Szíriát, Szent László-szobrot, Kotormán László, Kotormán Norbert, Hódmezővásárhelyi Művésztelepen, Gyulai Törvényszék, Marton Erika, Rippl-Rónai József Zorka, Nagy Balázs, Dohnányi II, Ligeti György Román, Ligeti György, Folklór Intézetben, Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegyéhez, Insider Russia, Hódmezővásárhelyi Művésztelepet, Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft, békéscsabai gyilkos, orosz harci, partiumi Szentjobbon, egyik gyanúsítottról, békéscsabai raktáráruházat, törvényszék sajtószóvivője, fekete maszkban, kora reggeli, aukciós rekordot, első aukción, hazug értelem, 2003-ban elhunyt, tervek szerint, saját jövőjükről, magyar népet, romániai ösztöndíjnak, bukaresti Folklór, népdalok hallás, izraeli hadsereg, izraeli repülők, szíriai légvédelem, orosz repülőt, szíriai katonai, lovagkirály egyik, község központi, orosz elnök, nappal később,
© 2013 TVN.HU Kft.