Regisztráció  Belépés
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings
... péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi "BB" szintről egy fokozattal "BB plusz"-ra javította Horvátország hosszú futamidejű, devizában és helyi valutában kibocsátott államadósságának besorolását. Az új szuverén adósosztályzatok kilátása stabil.
Horvátország államadós-besorolása a pénteki felminősítés ellenére változatlanul a magas hozamú kategóriában van, egy foko...
2018-01-12 23:37:38
Moody's: stabil a globális államadós-minőség
... hitelkiáramlásból eredő reálgazdasági és költségvetési kockázatokra hivatkozva.
A Standard & Poor's az addigi "AA mínusz"-ról egy fokozattal "A plusz"-ra rontotta Kína hosszú futamidejű államadósságának besorolását, valamint az átutalási és konvertibilitási kockázat megítélését.
A Moody's Nagy-Britanniát minősítette le szeptemberben, mindenekelőtt a brit közfinanszírozás...
2017-11-08 18:17:37
Leminősítette Kínát a Standard & Poor's
A nemzetközi hitelminősítő az eddigi "AA mínusz"-ról egy fokozattal "A plusz"-ra rontotta Kína hosszú futamidejű államadósságának besorolását, valamint az átutalási és konvertibilitási kockázat megítélését.
A rövid lejáratú szuverén kötelezettségek osztályzatát a cég "A-1 plusz"-ról szintén egy fokozattal "A-1"-re minősítette vissza.
Az új hosszú távú besorolás kilátása ...
2017-09-21 14:52:32
Merkel: Európának saját kezébe kell vennie sorsát
... közösség javát szolgáló beruházásokhoz. Az értékpapírokért a tagországok ugyan közösen viselnék a felelősséget, de ez mégis másféle konstrukció, mint a tagországok már meglévő államadósságának törlesztésére szolgáló euróövezeti közös kötvény gondolata, amelyet Angela Merkel továbbra is elvet.
A FAS szerint a kancellár a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választá...
2017-05-28 18:54:15
Közel negyedmillió amerikai követeli, hogy Trump neje vagy költözzön, vagy fizessen
... szervezett aláírásgyűjtés szövege szerint a New York-i Trump-toronyban lakó First Lady védelmének költségét nem szabad tovább közpénzből finanszírozni most, amikor az Egyesült Államok államadósságának csökkentését kell elősegíteni.
A petíciót csütörtökön nyújtják át két baloldali demokrata szenátornak: a vermonti Bernie Sandersnek - aki a tavalyi elnökválasztási kampányban H...
2017-03-30 07:05:23
ÁKK: befejeződik a letelepedési kötvény értékesítése
... számára. A több mint egymilliárd euró összegű értékesítés és a konstrukció árazásából adódóan elért másfélmilliárd forint kamatmegtakarítás hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország államadósságának megítélése és a finanszírozás biztonsága javuljon - írták.
Az elmúlt években folyamatosan csökkent az államadósság-ráta és a devizaadósság aránya. A tavalyi évben az állampapírok mindh...
2017-01-12 14:12:07
S&P-felminősítés - Idei mélypontján a magyar adóskockázati árazás az S&P felminősítése után
... figyelt szuverén adósok e kockázati mérőszáma hetente rendszerint néhány pontos sávon belül mozog.
Magyarország szuverén CDS-árazása jobb Olaszország összehasonlítható lejáratú államadósságának CDS-jegyzésénél, amely a Markit kimutatása szerint 135 bázispont környékén mozog.
Térségi összehasonlításban azonban a magyar CDS-árazás még mindig viszonylag magas: a lengyel szu...
2016-09-20 13:37:54
S&P-felminősítés - Hornung Ágnes: ideje volt már a felminősítésnek
... pozíciók, amelyek pozitívak - mondta az államtitkár.
Az S&P péntek este Londonban bejelentette, hogy Magyarország hosszú és rövid futamidejű, devizában és fori...
2016-09-17 09:01:11
Ez vajon miért rossz nekünk?
Az S&P péntek este Londonban jelentette be, hogy Magyarország hosszú és rövid futamidejű, devizában és forintban fennálló államadósságának osztályzatát az eddigi "BB plusz/B" szintről "BBB mínusz/A-3"-ra emelte. A "BBB mínusz" devizaadós-besorolás a befektetésre ajánlott kategória alapszintje.

A Zorbán monnyon le, most azonnal....:D...
2016-09-17 08:21:55
S&P-felminősítés - Londoni elemzők: a felminősítés esedékes volt, de meglepő, hogy az S&P már most lépett
...
Az S&P péntek este Londonban bejelentette, hogy Magyarország hosszú és rövid futamidejű, devizában és forintban fennálló államadósságának osztályzatát az eddigi "BB plusz/B" szintről "BBB mínusz/A-3"-ra emelte.
A "BBB mínusz" hosszú futamú besorolás a befektetésre ajánlott kategória alapszintje.
Tatha Ghose, a Commerzbank londoni befektetési részlegének európai felt...
2016-09-16 21:24:10
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Felminősítette Horvátországot, Fitch Ratings, Leminősítette Kínát, Hornung Ágnes, Angela Merkel, York-i Trump-toronyban, First Lady, Egyesült Államok, Bernie Sandersnek, Tatha Ghose, globális államadós-minőség, letelepedési kötvény, magyar adóskockázati, felminősítés esedékes, pénteki felminősítés, magas hozamú, brit közfinanszírozás, nemzetközi hitelminősítő, rövid lejáratú, tagországok ugyan, szeptemberi szövetségi, petíciót csütörtökön, vermonti Bernie, tavalyi elnökválasztási, több mint, konstrukció árazásából, finanszírozás biztonsága, elmúlt években, devizaadósság aránya, tavalyi évben, állampapírok mindh, magyar CDS-árazás, befektetésre ajánlott, államadósságának, konvertibilitási, adósosztályzatok, közfinanszírozás, felminősítésnek, kötelezettségek, értékpapírokért, elnökválasztási, horvátországot, felminősítette, másfélmilliárd, beruházásokhoz, aláírásgyűjtés, finanszírozás, adóskockázati, devizaadósság, költségvetési, felminősítése, változatlanul, finanszírozni, reálgazdasági, törlesztésére,
© 2013 TVN.HU Kft.