Regisztráció  Belépés
DK: a Fidesz kezdje Orbán Viktorral a Soros György emberei elleni harcot!
... Fidesz frakcióvezető-helyettese szavaira reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel. Németh Szilárd sajtótájékoztatóján feltette azt a kérdést, hogy Majtényi Lászlót Soros György jelölte-e az államfői posztra és azt is elvárják, számoljon be, kit és kinek az érdekét képviselné köztársasági elnökként.
Az ellenzéki párt közleményében azt írta, Magyarországon csak egy emberről lehe...
2017-03-09 13:53:07
Fidesz: kinek az érdekét képviselné Majtényi László államfőként?
... nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón feltette a kérdést: miért nem mond igazat Majtényi László, és igaz-e, hogy Soros György jelölte az államfői posztra, a baloldal csak a postás, a közvetítő szerepet játssza ebben.
Amióta jelöltségére fény derült, azóta olyan közélet, mint a megbolydult darázsfészek - mondta Németh Szilárd. Ho...
2017-03-09 13:02:54
A Szerb Haladó Párt hivatalosan is a miniszterelnököt indítja az elnökválasztáson
...
A legnagyobb szerb párt elnöksége kedden közölte, hogy Aleksandar Vucic miniszterelnököt jelöli az államfői posztra, ám a döntést a párt főbizottságának is meg kellett erősítenie. A párt vezető tisztségviselőiből és 300 megválasztott tagból álló testület egyhangúlag támogatta a jelenlegi kormányfő jelölését.
Az ülést követően Aleksandar Vucic kijelentette: elfogadja a j...
2017-02-17 19:43:31
A kormányzó Szerb Haladó Párt Aleksandar Vucic kormányfőt jelöli az államfői posztra
...
"Egyhangúlag: Vucic" - fogalmazott a belügyi tárca vezetője, amikor az újságírók elé lépett.
A kormányfő jelölése egyben azt is jelenti, hogy az SNS nem támogatja a továbbiakban az eddigi köztársasági elnököt, Tomislav Nikolicot, akinek a mandátuma májusban jár le. Nikolic 2012-ben az SNS jelöltje volt, akkor még ő vezette a pártot, beiktatását követően adta át az irány...
2017-02-14 19:03:57
Áder János elfogadja a következő államfői ciklusra szóló felkérést
...
"A felkérést elfogadom. Az alaptörvény rendelkezéseinek megfelelően vállalom a jövő tavasszal esedékes demokratikus megmérettetést" - áll a dokumentumban.
Áder János azt írta, az államfői megbízatásra eddig is olyan alkotmányos szolgálatként tekintett, amelynek ellátása során a köztársaság elnöke a magyar nemzetnek tartozik felelősséggel és számadással.
Emlékeztetet...
2016-12-29 16:22:31
A lengyel államfő normakontrollt kért a gyülekezési törvényről
...
Ez az első alkalom, hogy Andrzej Duda nem hagyott jóvá a tavaly októberben megválasztott parlamentben - melyben abszolút többséghez jutott az őt államfői posztra jelölő Jog és Igazságosság (PiS) - elfogadott jogszabályt.
Marek Magierowski, az elnöki hivatal szóvivője sajtóértekezletén elmondta: az államfő három pontban, egyebek között a rendezvények státusának megkülönbö...
2016-12-29 15:52:28
Alain Juppé és Nicolas Sarkozy is csak egy mandátumra jelöltetné magát francia elnöknek
...
Az ellenzéki politikusok ezt a hét elnökjelölt-aspiráns csütörtök esti második televíziós vitáján erősítették meg.
Alain Juppé volt francia miniszterelnök és külügyminiszter, Bordeaux jelenlegi polgármestere úgy vélte, hogy ha elnökké választása esetén kudarcot vall a jobboldal, 2022-ben a Marine Le Pen vezette Nemzeti Front kerülhet hatalomra.
A 71 éves politikus ...
2016-11-03 23:45:39
Kész Ukrajna elnöke lenni az orosz fogságból kiszabadult katonanő
...
Újságírói kérdésre válaszolva Szavcsenko úgy fogalmazott, ha az ukránok ezt akarják, kész az államfői tisztet betölteni. Megjegyezte ugyanakkor: még nem teljesen bízik abban, hogy az emberek Ukrajnában megtanultak - mint fogalmazott - "nem hajdináért" szavazni, azaz nem eladni a voksukat.
Azt is hozzátette, hogy nem igazán vágyik az elnöki posztra, mert "szeret repülni",...
2016-05-27 12:42:12
És ahhoz mit szóltok, hogy Áder mehet a sülyesztőbe, Kövér meg felhízlalhatja magát államfőként...?
Azt nyilatkozta, hogy nem vágyik az államfői posztra, de ha OV. felkéri, nem teheti meg, hogy nemet mond.
Jó, mi? ...
2016-04-07 21:20:00
Áder János nem lesz ENSZ-főtitkárjelölt
... amikor egy klímaváltozással kapcsolatos rendezvényen beszél, akkor az "a hírlapi kacsa újra elkezd hápogni", amely szerint ő lenne a magyarországi jelölt.
Hangsúlyozta: amíg az ő államfői megbízatása 2017. május 9-ig szól, addig az ENSZ leendő főtitkárát idén, év végén fogják megválasztani. Hozzáfűzte: azt a munkát, amit csaknem négy éve elkezdett, szeretné megbízatása végéig...
2016-02-11 13:41:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Orbán Viktorral, Soros György, Majtényi László, Szerb Haladó Párt, Szerb Haladó Párt Aleksandar Vucic, Áder János, Alain Juppé, Nicolas Sarkozy, Kész Ukrajna, Németh Szilárd, Majtényi Lászlót Soros György, Aleksandar Vucic, Tomislav Nikolicot, Andrzej Duda, Marek Magierowski, Marine Le Pen, Nemzeti Front, érdekét képviselné, miniszterelnököt indítja, kormányzó Szerb, államfői posztra, következő államfői, lengyel államfő, gyülekezési törvényről, mandátumra jelöltetné, orosz fogságból, ellenzéki párt, emberről lehe, baloldal csak, közvetítő szerepet, megbolydult darázsfészek, legnagyobb szerb, párt főbizottságának, párt vezető, jelenlegi kormányfő, ülést követően, belügyi tárca, kormányfő jelölése, eddigi köztársasági, mandátuma májusban, felkérést elfogadom, alaptörvény rendelkezéseinek, jövő tavasszal, államfői megbízatásra, köztársaság elnöke, magyar nemzetnek, első alkalom, tavaly októberben, elnöki hivatal, államfő három, rendezvények státusának, ellenzéki politikusok, államfői tisztet,
© 2013 TVN.HU Kft.