Belépés
Javaslatokat dolgozott ki a készpénzforgalom csökkentésére a Nézőpont Intézet
... ismertette.
Az államtitkár hangsúlyozta: a tárca célja az elektronikus ügyintézés minél szélesebb elterjesztése, az adók területén megpróbálnak minél több adatot valós időben, külső beavatkozás nélkül eljuttatni a NAV-hoz. Szeretnének ösztönzőket beépíteni a rendszerbe, hogy a vállalkozások lássák az elektronikus számlázás előnyeit.
A csökkenő szürkegazdaság olyan erős k...
2018-09-21 17:29:37
A járóbeteg-szakellátás feladatairól tanácskoznak Balatonfüreden
... állásfoglalását ismertetve elmondta, hogy magas az elkerülhető fekvőbeteg-felvételek száma a kórházban, amit orvosolni kellene. Meg kell szüntetni az ambuláns és egynapos sebészeti beavatkozások volumenkorlátját - mondta, és szólt egyebek mellett a szakemberek elöregedésének és a külföldi munkavállalásnak a problémájára is.
Takács Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának...
2018-09-19 14:01:36
Szíria - Az isztambuli török-orosz-német-francia értekezlet résztvevőinek közös meggyőződése, hogy politikai me
... 4 millió civil is tartózkodik. Közülük 2,4 millión helyi lakosok, 1,3 millióan pedig a hét és fél éve tartó polgárháború alatt menekültek Idlíbbe.
Törökország attól tart, hogy beavatkozás hatására újabb migrációs hullám indul el a török Hatay tartomány felé, amely mintegy 130 kilométer hosszan határos a szíriai Idlíb tartománnyal. Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter szepte...
2018-09-14 19:32:26
A jobb- és baloldali politikusok felelőssége ...
... gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.
*
15. Már csak ÜRÜGYRE lenne szükség... Őszödi beszéd és a TV-székház ,,ostroma"... a 2006-os rendőri beavatkozás
Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!
Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva -...
2018-09-12 06:58:25
Csapó Endre : A nagy kérdés
... főleg a fővárosban. Az újdonság iránti figyelem, a Nyugaton szinte egyedül érvényesülő sikerű, és a megnyíló piacra betelepedő, a jóléti világ beáramlását kápráztató gyors privatizációs beavatkozásra szolgálatkész nyomulás is kapott elég népes tábort liberalizmust vállaló pártok alapítására.

Kiket is vonzott a sikeres világ képét mutató, szabadpiacot és minden más szab...
2018-09-06 23:20:02
Morvai Krisztina sajtóközleménye a Sargentini-jelentésről
... erőszak állami kezelésével. Elfelejtette megemlíteni - egyebek mellett- a németországi vagy éppen svédországi tömeges, nők elleni erőszakos cselekményeket és az állami megelőzés és beavatkozás látványos hiányát. Hangsúlyozta viszont: ,,Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a fasizmus, a rasszizmus és a nők elleni erőszak ellen határozottan fellépjünk." Ebben er...
2018-09-06 23:03:40
Több orosz hatóság is a belügyekbe való beavatkozástól óvta a Google-t
... (Roszkomnadzor), a Központ Választási Bizottság, a főügyészség és a Szövetségi Monopóliumellenes Szolgálat az orosz parlamenti felsőház államszuverenitás-védelmi és a belügyekbe való beavatkozás megelőzésében illetékes ideiglenes bizottságának keddi ülésén számolt be a Google-hoz intézett figyelmeztetésekről.
Vasárnap az Oroszországi Föderáció 22 alanya - köztük Moszkva - él...
2018-09-04 22:12:14
Közös elnökjelöltet készülnek indítani a román szociálliberálisok a jövő évi elnökválasztáson
... Giu...
2018-09-02 12:39:21
Kreml: harmadik fél fenyegetéseinek fényében tárgyal majd a közös projektekről Putyin és Merkel
... szankciófenyegetésekben is megmutatkozó ellenállást váltott ki amerikai részről. Az orosz médiában megjelent prognózisok szerint Merkel, aki a Krím félsziget orosz elcsatolásának és az ukrajnai beavatkozásnak egyik leghatározottabb bírálója Európában, továbbra is ragaszkodni fog ahhoz, hogy Oroszország az új vezeték lefektetése után is fenntartsa az ukrajnai gáztranzitot. Erre Put...
2018-08-18 11:38:27
Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
... törvé­nyein felülemelkedve, azokat legyőzve is dönthet. A szerencsétlen gyerekeket pszichológiailag azért kondicionálják a biológiai nemükkel ellentétesen, hogy megindokolhassák a kémiai beavatkozást, a testük hormonális és fizikai átalakítását, mert hitük szerint az az adottság, amely nem szabad választás eredménye, hanem a természet kényéből ered, az maga a rabság.

Ki...
2018-08-14 22:29:47
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............150 151 152 
Címkék: Nézőpont Intézet, Csapó Endre, Morvai Krisztina, Botond Bálint, GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG, Takács Péter, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Mevlüt Cavusoglu, GERGÉNYI PÉTER, Központ Választási Bizottság, Szövetségi Monopóliumellenes Szolgálat, Oroszországi Föderáció, Erre Put, készpénzforgalom csökkentésére, nagy kérdés, belügyekbe való, közös projektekről, államtitkár hangsúlyozta, tárca célja, elektronikus ügyintézés, adók területén, vállalkozások lássák, elektronikus számlázás, csökkenő szürkegazdaság, szakemberek elöregedésének, külföldi munkavállalásnak, török Hatay, szíriai Idlíb, nagy feladatra, 2006-os rendőri, őszödi beszéd, újdonság iránti, megnyíló piacra, jóléti világ, sikeres világ, németországi vagy, állami megelőzés, orosz parlamenti, orosz médiában, ukrajnai beavatkozásnak, ukrajnai gáztranzitot, szerencsétlen gyerekeket, biológiai nemükkel, kémiai beavatkozást, testük hormonális, természet kényéből, elnökválasztáson, pszichológiailag, minisztériumának, leghatározottabb,
© 2013 TVN.HU Kft.