Regisztráció  Belépés
Az Európai Bizottság bemutatta javaslatait a digitális nagyvállalatok megadóztatására
... vagy ha a vállalat és az üzleti felhasználók között egy adóévben 3000-nél több, digitális szolgáltatásokra vonatkozó üzleti szerződés jön létre.
A javaslat elfogadásához az uniós tagállamok kormányait tömörítő tanács egyhangú döntésére és az Európai Parlament jóváhagyására is szükség van. A sajtó hírei szerint azonban közel sincs egyetértés a kérdésben az EU országai között. ...
2018-03-21 15:20:24
Orbán-kormány politikájának szimbóluma
... Pintér Sándor vagy Szijjártó Péter, ha netán egy légtérben tartózkodik azokkal, akiknek plakátokon üzengetnek, illetve akik visszatartására kerítést építtetnek?

Amerikai Egyesült ÁllamokAz Orbán-kormány tavaly őszi mélyrepülésének egyik fontos kiváltó oka volt a kitiltási botrány. Az akkori amerikai ügyvivő ügyesen irányította a magyar közbeszéd...
2018-03-20 16:29:24
Mogherini: a két Korea között tervezett tárgyalások megteremthetik a félsziget békéjének feltételeit
... tervezett csúcstalálkozója elősegítheti a bizalom helyreállását, enyhítheti a feszültségeket és javíthatja a két Korea kapcsolatait. Az észak-koreai vezető és Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke közötti bejelentett találkozója újabb áttörést jelenthet a diplomáciai megoldás felé - húzta alá.
A főképviselő kijelentette, az Európai Unió határozottan támogatja a Koreai-féls...
2018-03-19 17:42:45
Az Ascension sziget
Ascension az Atlanti-óceánon található sziget 1600 kilométerre Afrika és 2250 kilométerre Brazília partjaitól. Közigazgatásilag a Nagy-Britanniához tartozó Szent Ilona, Ascension és Tristan da Cunha tengerentúli terület része. Szent Ilona tőle 1287 kilométerre délkeletre fekszik. A sziget felfedezése napjáról kapta a nevét, az angol név jelentése magyarul áldozócsütörtök. Székhelye...
2018-03-18 21:07:59
Moszkva kiterjeszti az amerikai személyek feketelistáját Washington új szankciói nyomán
... nem zárja ki a további ellenlépések lehetőségét.
Közölte: Moszkva számít arra, hogy Szergej Szkripal volt titkosügynök és lányának megmérgezése nyomán Nagy-Britannia és az Egyesült Államok újabb szankciókat vezetnek be Oroszország ellen. Hangsúlyozta, hogy Moszkva továbbra is a párbeszédet javasolja Londonnak és Washingtonnak.
Rjabkov szerint az Egyesült Államok 2011, v...
2018-03-16 12:23:26
A lengyel szenátus elfogadta a Lengyelország és Magyarország EU-n belüli együttműködéséről szóló határozatot
... az ellenzéki Polgári Platform (PO) 22 jelenlévő szenátora, valamint 2 független honatya ellene.
A határozat a 7. cikk szerinti eljárást "a politikai nyomásgyakorlásra, valamint a tagállamok szuverenitásának korlátozására tett alaptalan és veszélyes, kizárólag nemzeti hatáskörbe tartozó ügyben tett próbálkozásnak" nevezi.
A lengyel szenátus biztosítja "a magyar testvéreke...
2018-03-16 10:22:12
Szíria - Lavrov: keményen óva intettük Washingtont a Damaszkusz elleni csapástól
... vegyifegyver-provokációra készülnek, az amerikaiak vezette koalíció pedig ezt követően - a békés lakosság védelmére hivatkozva - Damaszkusz elleni csapást tervez.
"Tegnap keményen óva intettük az Egyesült Államokat erről minden csatornán keresztül. Remélem, hogy ezeket a felelőtlen terveket nem fogják megvalósítani" - mondta Lavrov.
A miniszter szerint az efféle elképzel...
2018-03-14 17:22:03
Március 15. - Megbírságolták Sepsiszentgyörgy polgármesterét a magyar nemzeti jelképek miatt
... lesz. Az ő fogadására kizárólag hivatalos látogatásának napján, vagyis március 15-én fogják kitűzni Románia zászlaja mellé Magyarország zászlaját.
A román zászlótörvény szerint más államok lobogóit az ország területén csak Románia zászlajával együtt, kizárólag külföldi hivatalosságok látogatása, nemzetközi találkozók vagy ünnepségek alkalmából, hivatalos épületeken, vagy a he...
2018-03-14 12:12:31
Több mint hétezer százéves ember él Oroszországban
... biztosítson az időseknek.
Vlagyimir Putyin orosz elnök a törvényhozás két háza előtt március 1-jén elmondott beszédében azt mondta, hogy a következő évtized végére Oroszországnak az államok azon klubjához kell tartoznia, amelyben a várható élettartam meghaladja a 80 évet. Ez a mutató tavaly 73 év volt.
A hivatalos statisztika szerint Oroszországban a halálozási ráta eze...
2018-03-12 19:37:27
Amerikai importvámok - Malmström: az EU nem hagyja magát megfélemlíteni
... intézkedés bejelentésekor közölte: nyitott rá, hogy Kanada és Mexikó mellett más, olyan országoknak is egyedi vámmentességet adjanak, amelyek kereskedelmi téren is "korrektek" az Egyesült Államokkal szemben.
Az Európai Bizottság arról számolt be, hogy a Kereskedelmi Világszervezethez fognak fordulni, s importvámokat vetnek ki bizonyos amerikai árukra, amennyiben nem terjeszti...
2018-03-12 12:00:02
1 2 3 ..................223 224 .........335 336 ..........446 447 448 
Címkék: Európai Bizottság, Magyarország EU-n, Megbírságolták Sepsiszentgyörgy, Európai Parlament, Pintér Sándor, Szijjártó Péter, Amerikai Egyesült Államok, Donald Trump, Egyesült Államok, Európai Unió, Szent Ilona, Szergej Szkripal, Polgári Platform, Egyesült Államokat, Vlagyimir Putyin, Egyesült Államokkal, Kereskedelmi Világszervezethez, digitális nagyvállalatok, félsziget békéjének, amerikai személyek, lengyel szenátus, magyar nemzeti, üzleti felhasználók, adóévben 3000-nél, javaslat elfogadásához, uniós tagállamok, sajtó hírei, légtérben tartózkodik, kitiltási botrány, akkori amerikai, magyar közbeszéd, bizalom helyreállását, észak-koreai vezető, diplomáciai megoldás, főképviselő kijelentette, sziget felfedezése, további ellenlépések, párbeszédet javasolja, ellenzéki Polgári, politikai nyomásgyakorlásra, tagállamok szuverenitásának, magyar testvéreke, amerikaiak vezette, békés lakosság, felelőtlen terveket, miniszter szerint, efféle elképzel, román zászlótörvény, ország területén, következő évtized,
© 2013 TVN.HU Kft.