Regisztráció  Belépés
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
... ÁLLAM EGY POLGÁRA KORRUPCIÓS JELENSGÉRŐL TESZ PANASZT A FŐÜGYÉSZNÉL!
● EGY DEMOKRATIKUS BERENDEZKEDÉSŰ ÁLLAMBAN NEM FOLYTATNAK HÁBORÚS PSZICHÓZIST, ÉS NEM OSZTJÁK MEG AZ ÁLLAMPOLGÁROKAT, HOLMI HATALMI ÉRDEKBŐL!
● EGY DEMOKRATIKUS BERENDEZKEDÉSŰ ÁLLAMBAN NEM VÉGEZ FOLYTATÓLAGOS CSALÁSOKAT A KORMÁNYPÁRT A PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK ELŐTTI NAPOKBAN!
● EGY...
2018-04-18 22:47:47
4 milliárdot átönt a kormány Erdélybe a választások előtt
... ötvenezren adták le regisztrációs kérelmüket a 118 külképviselet valamelyikére. (A regisztráció egyébként szombaton 16 óráig zárul.) Nem véletlen, hogy az Orbán-kormány másodrendű állampolgárokat csinál a határon túli magyarokból, hiszen a kint dolgozó mintegy 500 ezer honfitársunk zöme gyakorlatilag gazdasági menekült, így vélhetően egy választáson nem a jelenlegi kabinet újrázás...
2018-04-02 10:21:58
Választás 2018 - Karácsony: a kormány csak hazudozni és megfélemlíteni tud
... hangoztatta, hogy a Fidesz két dolgot tud csak csinálni; fenyegetni és hazudozni.
Elmondta, Orbán Viktor miniszterelnök nagypénteki interjújában bejelentette, listázzák a magyar állampolgárokat, és megerősítette azt, hogy aki nincs a kormánnyal, az a kormány ellen van.
Karácsony Gergely szerint mint Orbán Viktor legesélyesebb kihívójáról, róla is csak hazudoznak. Közölte...
2018-03-31 14:01:49
Mikor szól újra az internacionálé?
... aranytartalékot visszaszerez...
2018-03-23 02:36:29
Választás 2018 - Karácsony: az Orbán-kormány veszélyezteti helyünket a megújuló Európában
... Magyarországon nincs migrációs nyomás, ide senki nem akar bevándorolni, innen kivándorolni akarnak az emberek.
Ha bárkit be akarnának telepíteni Magyarországra, akkor azokat a magyar állampolgárokat, akik az elmúlt időszakban elhagyták az országot - tette hozzá.
Molnár Gyula, az MSZP elnöke szerint a diplomaták is érzik, amit a magyar emberek többsége, azt, hogy a kormán...
2018-03-21 14:02:38
Hóvihar - A honvédség is részt vett a mentésben
... csoportot indított útnak, hogy Borsod-Abaúj Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kerekes és lánctalpas eszközökkel, a társszervekkel együttműködve a bajba jutott állampolgárokat segítse.
A magyar katonák vasárnap estig 6 helyszínen 11 alkalommal segédkeztek különböző közúti mentésben. Látókép térségében pedig az áramszolgáltatás helyreállításához kérték a h...
2018-03-19 07:03:58
Orosz elnökválasztás - Putyin nem készül újabb alkotmányreformra
... nemzetközi ellenőrzés alatt" - hangoztatta Putyin.
Az elnök "gyalázatnak" és a nemzetközi szabályok megsértésének nevezte, hogy Ukrajna korlátozta a területén tartózkodó orosz állampolgárokat szavazójoguk gyakorlásában. Ugyanakkor leszögezte, hogy Oroszország erre a lépésre "semmivel sem fog válaszolni".
Kifejezte meggyőződését, hogy Oroszország és Kína mindent megtesz m...
2018-03-18 23:33:17
Orosz elnökválasztás - Kijevben, Lembergben tüntetnek az orosz képviselet előtt, Odesszában bombariadó volt
... zajlik. Szavazni is csak egy-két orosz állampolgár próbált, denem sikerült bejutniuk a követség épületébe. A rendfenntartók ugyanis már a kordonnál ellenőrzik az iratokat, és az orosz állampolgárokat elküldik.
A nyugat-ukrajnai Lembergben is tüntetést tartanak ukrán nacionalisták - mintegy ötvenen - az orosz konzulátus előtt. Egyelőre békésen zajlik a demonstráció.
Ode...
2018-03-18 12:11:20
Egy rakás titkosszolgálati dokumentumot publikáltak Szita Ká
... laktanyák környezetébe beutazott nyugati állampolgárok tevékenységének figyelemmel kísérését, vizuális felderítő magatartások kiszűrését, illetve a környezetben élő, és nyugati áp.-kat (állampolgárokat) fogadó magyar áp.-k személyének, kapcsolatainak felderítését"

szabták meg.

Krakus tmb lelkesen jelentett, a feladatot hazafias alapon vállalta, tartóti...
2018-03-17 19:27:52
Kárpátaljára tartó feltételezett provokátorokat tartóztattak fel a megyehatáron az ukrán biztonságiak
... ukrán évfordulós ünnepi rendezvényekre az esetleges provokációk megelőzése érdekében.
Magyarország ungvári főkonzulátusa Facebook-oldalán szerdán arra hívta fel a magyarországi állampolgárokat, hogy a következő napokban ne utazzanak Kárpátaljára. "Az érzékeny politikai és közbiztonsági helyzet miatt, az esetleges provokációk elkerülése érdekében 2018. március 16-tól 18-ig egy...
2018-03-15 13:11:46
1 2 3 ............................90 91 ..............135 136 ..............179 180 181 
Címkék: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Szita Ká, ÁLLAM EGY POLGÁRA KORRUPCIÓS JELENSGÉRŐL TESZ PANASZT FŐÜGYÉSZNÉL, DEMOKRATIKUS BERENDEZKEDÉSŰ ÁLLAMBAN NEM FOLYTATNAK HÁBORÚS PSZICHÓZIST, OSZTJÁK MEG AZ ÁLLAMPOLGÁROKAT, HOLMI HATALMI ÉRDEKBŐL, DEMOKRATIKUS BERENDEZKEDÉSŰ ÁLLAMBAN NEM VÉGEZ FOLYTATÓLAGOS CSALÁSOKAT KORMÁNYPÁRT PARLAMENTI VÁLASZTÁSOK ELŐTTI NAPOKBAN, Orbán Viktor, Karácsony Gergely, Molnár Gyula, Borsod-Abaúj Zemplén, kormány Erdélybe, választások előtt, kormány csak, megújuló Európában, orosz képviselet, rakás titkosszolgálati, ukrán biztonságiak, regisztráció egyébként, határon túli, kint dolgozó, jelenlegi kabinet, magyar állampolgárokat, elmúlt időszakban, magyar emberek, társszervekkel együttműködve, bajba jutott, magyar katonák, áramszolgáltatás helyreállításához, nemzetközi szabályok, területén tartózkodó, követség épületébe, rendfenntartók ugyanis, kordonnál ellenőrzik, orosz állampolgárokat, nyugat-ukrajnai Lembergben, orosz konzulátus, feladatot hazafias,
© 2013 TVN.HU Kft.