Regisztráció  Belépés
Több mint félmillióan küldték vissza a nemzeti konzultáció kérdőívét
...
Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán péntek este azt is elmondta, hogy összesítik az adatokat, és szombatra pontosabb számot is tudnak majd mondani.
Hangsúlyozta: minden magyar véleménye fontos, ezért arra biztatta az állampolgárokat, hogy vegyenek részt a konzultációban, amely szavai szerint sorskérdésekről szól.
A F...
2017-04-28 21:44:52
Varga Mihály: 44,4 kilométeres szakaszon épül az M4-es gyorsforgalmi út
... 2022-ig több mint 900 kilométerrel bővül a mostani, 1450 kilométeres gyorsforgalmi úthálózat.
Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára hangsúlyozta, egy ország vagy terület versenyképességéhez hozzájárul elérhetősége az ott élő lakosság mobilitása. A kormány arra törekszik, hogy minden megyeszékhely be legyen kötve a ...
2017-04-28 14:57:10
V. Németh Zsolt: hat újabb natúrpark létrehozását kezdeményezték a helyiek
... fogadta el a kormányzat a nemzeti tájstratégiát, amelyben a natúrparkoknak kitüntetett szerepet szán, az elmúlt években pedig elkészült a natúrparkok fejlesztési stratégiája is.
Az államtitkár elmondta, a természeti értékek megőrzéséhez azok bemutatásán, megszerettetésén keresztül vezet az út. Hozzátette, a natúrparkok hálózatának a természetvédelmi tudatformálásban, az aktív...
2017-04-28 14:34:39
Szervátiusz Tibor szobraiból nyílt kamarakiállítás a Pécsi Református Kollégiumban
...
A május 30-ig látogatható tárlat megnyitóján Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a művészt méltatva úgy fogalmazott: "Szervátiusz Tibor olyan nyelven alkot, amely a legmélyebb magyar tiszta forrásból táplálkozik, mégis ízig-vérig kortárs, friss és időszerű, csöppet sem poros, sohasem elavult".
Ezért alkotásait az érti igazán, aki nemcsak a szemével, hanem az esz...
2017-04-28 14:34:12
Fényes Adolfra emlékeztek születésének 150. évfordulóján
... 2005 óta védett egyedileg, de a temető egésze is műemléki védettséget élvez - emlékeztetett Radnainé Fogarasi Katalin.
Latorcai Csaba kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkár közölte: az évforduló alkalmából nemcsak Fényes Adolf előtt hajtanak fejet, de megemlékeznek a 20. századi magyar zsidóság tragédiájáról is.
Mint felidézte, Fényes Adolf sorsa szoro...
2017-04-28 13:44:00
Nemzetközi filmfesztivált rendeznek Komlón
... Komlói Napok, a Komlói Amatőr Színházi Találkozó, a Kodály Zoltán Nemzetközi Gyermekkórus Fesztivál mellett immár filmfesztiválnak is otthont ad - mondta Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a fesztivál pénteki pécsi sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy a kultúrában való ilyen részvétel bizonyíték a város elmúlt hét évben történt megújulására.
Szavai szerint a hét dom...
2017-04-28 13:43:17
Novák Katalin: a fejlesztések nyomán megduplázódik az Erzsébet-táborok kapacitása
...
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára elmondta: 2017-ben hatodik éve rendezik meg az Erzsébet-táborokat, eddig közel 400 ezer gyermek számára tudtak kedvezményes, tartalmas üdülést biztosítani.
Közlése szerint, idén százezer gyermek számára szeretnék biztosítani a kedvezményes üdülési lehetőséget, és már minden tábortípusra kiírták a pályázatokat, a jelent...
2017-04-28 13:33:23
Illegális bevándorlás - Elkészült a második kerítés a magyar-szerb határon
...
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Röszkén tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a magyar határvédelem minden eddiginél erősebb, tovább nőtt a biztonság.
A kormány azért döntött a második kerítés megépítése mellett, mert fel kell készülni akár az eddigieknél is nagyobb migrációs nyomásra - hangsúlyozta a politikus.
Az Európát sújtó...
2017-04-28 13:26:45
Elindult az Év emlőse: a mogyorós pele programsorozat
... Minisztérium természetmegőrzési főosztálya által működtetett Vadonleső Program 2017-ben a mogyorós pelét jelölte az év emlősének - emlékeztetett Rácz András környezetügyért felelős helyettes államtitkár a sorozat pénteki megnyitóján a Magyar Természettudományi Múzeumban.
Felidézte, hogy a sorozat évről évre egyre nagyobb figyelmet kap, tavaly például 25 országos programon töb...
2017-04-28 13:12:43
Megkezdődött a Jókai-napok rendezvénysorozata Balatonfüreden
...
Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős helyettes államtitkára a balatonfüredi Jókai-villa kertjében tartott pénteki megnyitón kiemelte: az idei rendezvényen kitüntetett szerep jut a 200 esztendeje született Arany Jánosnak.
Arany János és Jókai Mór levelezésének 17 dokumentuma a Jókai-villa hátsó verandáján kialakított kiállítótérben...
2017-04-28 12:32:22
1 2 3 .............1396 1397 .......2095 2096 .......2792 2793 2794 
Címkék: Varga Mihály, Németh Zsolt, Szervátiusz Tibor, Pécsi Református Kollégiumban, Fényes Adolfra, Novák Katalin, Tuzson Bence, Homolya Róbert, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Hoppál Péter, Radnainé Fogarasi Katalin, Latorcai Csaba, Fényes Adolf, Komlói Napok, Komlói Amatőr Színházi Találkozó, Kodály Zoltán Nemzetközi Gyermekkórus Fesztivál, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Kontrát Károly, Vadonleső Program, Rácz András, Magyar Természettudományi Múzeumban, Závogyán Magdolna, Arany Jánosnak, Arany János, Jókai Mór, nemzeti konzultáció, fejlesztések nyomán, második kerítés, magyar-szerb határon, mogyorós pele, ország vagy, kormány arra, nemzeti tájstratégiát, natúrparkoknak kitüntetett, elmúlt években, natúrparkok fejlesztési, államtitkár elmondta, természeti értékek, natúrparkok hálózatának, természetvédelmi tudatformálásban, május 30-ig, művészt méltatva, legmélyebb magyar, érti igazán, temető egésze, évforduló alkalmából, fesztivál pénteki, kultúrában való, város elmúlt, kedvezményes üdülési,
© 2013 TVN.HU Kft.