Regisztráció  Belépés
Elindult a Mosoni-Duna vízszint-visszaállítási projekt
...
Az államtitkár Sallai R. Benedek LMP-s képviselő kérdésére adott tájékoztatást a 2017 júniusa és 2020 decembere között elkészülő, 19,3 milliárd forint támogatási összegű projektről.
Fónagy János ismertette: a projekt keretében áthelyezik a Mosoni-Duna torkolatát, amit egy kétnyílású, árvízkapu funkcióval is rendelkező vízszintszabályozó műtárggyal és egy egyszerű kialakí...
2017-06-26 19:43:36
Magyar mindennapok Kárpátalján címmel fotókiállítás nyílt a külügyi tárca épületében
... a hatóságok fellépnek a magyarokkal szemben, rendszeresen vegzálják, intézkedésekkel sújtják őket" - mondta a megnyitón Magyar Levente, a külügyi tárca gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára, a tárlat kezdeményezője.
A képek a Kárpátaljai Református Egyházkerülethez tartozó, szinte kizárólag magyarok lakta településeken, Asztélyon, Beregardón, Bulcsúban, Dédán, Kígyóson, ...
2017-06-26 18:43:28
Ötszáz helyen 55 ezer diák vehet részt Erzsébet napközi táborban a nyáron
...
Novák Katalin közölte: a Balaton-parti táborhelyek tíz héten keresztül nyújtanak programdús élményt a gyerekeknek.
A család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár szavai szerint a 2015-ben indított táborok egyre népszerűbbek: idén 40 ezer gyerekkel terveztek, ám a másfélszeres túljelentkezés miatt csaknem 55 ezer diák számára hirdethették meg az Erzsébet t...
2017-06-26 17:13:56
Dömötör: elsöprő többség erősítette meg a kormány álláspontját
... meghatározását, továbbra is minden eszközzel fel kell lépni az illegális bevándorlás ellen, és átláthatóbbá kell tenni a külföldről pénzelt aktivista csoportok működését - sorolta az államtitkár.
Dömötör Csaba értékelése szerint számos európai országban vitatéma, hogy hol húzódjanak a határok az uniós és a nemzetállami jogkörök között.
A május 31-én lezárult konzultáció...
2017-06-26 16:53:25
Jobbik: a Fidesz a leginkább kétszínű
...
Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője hétfőn sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet arra a sajtóhírre, amely szerint L. Simon László egykori államtitkár és "fitneszedző felesége, valamint Horváth István fideszes képviselő angol tanárnő neje" több tízmillió forintnyi uniós agrártámogatást kapott.
A Jobbik szóvivője kijelentette: a fideszes politikusoknak el kellene d...
2017-06-26 14:22:45
A romániai magyarság további támogatásáról egyeztetett Orbán Viktor Kelemen Hunorral
... a magya...
2017-06-26 13:12:49
Elindult Lengyelországba a Fekete Madonna zarándokvonat
...
A zarándokokat búcsúztató Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára elmondta: a zarándokok között 160 fiatal is van - ők az anyaország mellett Erdélyből és Kárpátaljáról érkeztek.
A Magyarország és Lengyelország közötti barátság több, mint szövetség - hangsúlyozta az államtitkár, h...
2017-06-26 07:40:55
Palkovics László: mintegy 3 milliárd forint támogatást nyertek el a zalaegerszegi felsőoktatási intézmények
... BGE zalaegerszegi gazdasági kara 266 millió forint pályázati forrásból fiatal kutatókkal, korszerű megoldásokkal, új kutatási témákkal bővítheti kutatási tevékenységét - ismertette az államtitkár.
A duális képzés fejlesztésére a gazdálkodási kar 347 millió forintot, a Pannon Egyetem zalaegerszegi központja pedig közel 370 millió forintot nyert el. A támogatási összegből munka...
2017-06-24 20:53:12
Csaknem húsz ország játékosai Budapesten az első teqball-világkupán
... mint 50 sportághoz hasonlóan a svájci Lausanne-ban van a székhelye, de az operatív központ a magyar fővárosban működik.
A budapesti vk szombat esti döntője előtt Szabó Tünde sportállamtitkár méltatta a teqballt és feltalálóit.
"Két magyar fiatalember mert nagyot álmodni és egy új sportágat fejlesztett ki" - mondta. Kiemelkedő eredménynek nevezte, hogy öt év munkájának gy...
2017-06-24 19:12:58
Erdő Péter: a legfontosabb az Isten és az ember szeretetének törvénye
...
A bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Szent László király által 1092-ben összehívott nemzeti zsinat helyszínén, a szabolcsi földvárnál tartott szentbeszédében hangsúlyozta, Jézus Krisztus tanítása és az Ószövetség mózesi parancsai egyaránt az Isten és az ember szeretetét tartották a legfontosabb törvénynek.
Szeretni annyit tesz, mint igazi javát akarni valakinek...
2017-06-24 14:12:08
1 2 3 ..............1432 .......2148 .......2863 2864 
Címkék: Orbán Viktor Kelemen Hunorral, Elindult Lengyelországba, Fekete Madonna, Palkovics László, Erdő Péter, Sallai, Benedek LMP-s, Fónagy János, Magyar Levente, Kárpátaljai Református Egyházkerülethez, Novák Katalin, Dömötör Csaba, Jakab Péter, Simon László, Horváth István, Soltész Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Pannon Egyetem, Szabó Tünde, Szent László, Jézus Krisztus, külügyi tárca, kormány álláspontját, leginkább kétszínű, romániai magyarság, zalaegerszegi felsőoktatási, ember szeretetének, államtitkár Sallai, 2017 júniusa, projekt keretében, egyszerű kialakí, hatóságok fellépnek, magyarokkal szemben, megnyitón Magyar, tárlat kezdeményezője, 2015-ben indított, másfélszeres túljelentkezés, illegális bevándorlás, külföldről pénzelt, nemzetállami jogkörök, május 31-én, ellenzéki párt, figyelmet arra, fideszes politikusoknak, zarándokokat búcsúztató, zarándokok között, anyaország mellett, duális képzés, támogatási összegből, svájci Lausanne-ban, operatív központ, magyar fővárosban,
© 2013 TVN.HU Kft.