Regisztráció  Belépés
Dömötör: elsöprő többség erősítette meg a kormány álláspontját
... meghatározását, továbbra is minden eszközzel fel kell lépni az illegális bevándorlás ellen, és átláthatóbbá kell tenni a külföldről pénzelt aktivista csoportok működését - sorolta az államtitkár.
Dömötör Csaba értékelése szerint számos európai országban vitatéma, hogy hol húzódjanak a határok az uniós és a nemzetállami jogkörök között.
A május 31-én lezárult konzultáció...
2017-06-26 16:53:25
Elindult Lengyelországba a Fekete Madonna zarándokvonat
...
A zarándokokat búcsúztató Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára elmondta: a zarándokok között 160 fiatal is van - ők az anyaország mellett Erdélyből és Kárpátaljáról érkeztek.
A Magyarország és Lengyelország közötti barátság több, mint szövetség - hangsúlyozta az államtitkár, h...
2017-06-26 07:40:55
Palkovics László: mintegy 3 milliárd forint támogatást nyertek el a zalaegerszegi felsőoktatási intézmények
... BGE zalaegerszegi gazdasági kara 266 millió forint pályázati forrásból fiatal kutatókkal, korszerű megoldásokkal, új kutatási témákkal bővítheti kutatási tevékenységét - ismertette az államtitkár.
A duális képzés fejlesztésére a gazdálkodási kar 347 millió forintot, a Pannon Egyetem zalaegerszegi központja pedig közel 370 millió forintot nyert el. A támogatási összegből munka...
2017-06-24 20:53:12
Csaknem húsz ország játékosai Budapesten az első teqball-világkupán
... mint 50 sportághoz hasonlóan a svájci Lausanne-ban van a székhelye, de az operatív központ a magyar fővárosban működik.
A budapesti vk szombat esti döntője előtt Szabó Tünde sportállamtitkár méltatta a teqballt és feltalálóit.
"Két magyar fiatalember mert nagyot álmodni és egy új sportágat fejlesztett ki" - mondta. Kiemelkedő eredménynek nevezte, hogy öt év munkájának gy...
2017-06-24 19:12:58
Erdő Péter: a legfontosabb az Isten és az ember szeretetének törvénye
...
A bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Szent László király által 1092-ben összehívott nemzeti zsinat helyszínén, a szabolcsi földvárnál tartott szentbeszédében hangsúlyozta, Jézus Krisztus tanítása és az Ószövetség mózesi parancsai egyaránt az Isten és az ember szeretetét tartották a legfontosabb törvénynek.
Szeretni annyit tesz, mint igazi javát akarni valakinek...
2017-06-24 14:12:08
Ónodi-Szűcs: növekedési pályán van a mentőszolgálat
... Összehasonlításképpen Ónodi-Szűcs Zoltán hozzátette: 2010-ben 22,5 milliárd forint volt a mentőszolgálat költségvetése, tehát az elmúlt hét évben csaknem megduplázódott a büdzsé.
Az államtitkár úgy fogalmazott: sosem tudja majd azt mondani, hogy az egészségügy "készen van", de "azt senki sem tudja tőlünk elvitatni, hogy amit örököltünk, és ahová tartunk", aközött nagy a külön...
2017-06-24 09:01:25
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... millió forintos bírságot szabott ki a hatóság. Azt kérdezte, tettek-e feljelentést és van-e felelőse a kiírásnak.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára válaszában azt sorolta: több 100 milliárd forint fejlesztést valósítottak meg az ágazatban, 75 kórházat újítottak fel és 30 új mentőállomást építettek.
A háziorvosok pénzék másfélszere...
2017-06-23 15:57:21
Krónika 6. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... legnagyobb problémája - hangsúlyozta, azt kérdezve, miért nem foglalkozik a kormány érdemben ezzel.
Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért is felelős államtitkára szerint az európai uniós tagság egyik vívmánya, hogy a magyarok is bekapcsolódhatnak a személyek és a munkaerő szabad áramlásába.
Azt mondta, tapasztalható visszatérés is és szó sincs...
2017-06-23 15:22:29
Krónika 5. rész (interpellációk)
... kötelezettségeinek. Arról is érdeklődött, hogy a rendőrség jogszerűen járt-e el, illetve Habony Árpádnak van-e diplomata útlevele.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azt felelte: Habony Árpád nem állt és nem áll jogviszonyban kormányzati szervvel, nem tölt be közfunkciót és nem rendelkezik diplomata útlevéllel. Megdöbbentőnek nevezte, hogy a Jobbik a...
2017-06-23 15:02:59
Helyettes államtitkár: Több mint hatvanmilliárd forint jut természetvédelmi fejlesztésekre Magyarországon
... forrásait. Emlékeztetett: 2014-ig csaknem 36 milliárd forintból 92 természetvédelmi célú projekttel mintegy százezer hektár védett területen javult a környezet állapota.
A helyettes államtitkár elmondta: ebben a ciklusban élőhely-rekonstrukciós, a természeti környezetet javító programokra 38 milliárd forintot különített el a magyar kormány, melyből 90 projektet terveznek megv...
2017-06-23 13:54:17
1 2 3 ..............539 540 ........808 809 .......1077 1078 1079 
Címkék: Elindult Lengyelországba, Fekete Madonna, Palkovics László, Erdő Péter, Dömötör Csaba, Soltész Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Pannon Egyetem, Szabó Tünde, Szent László, Jézus Krisztus, Összehasonlításképpen Ónodi-Szűcs Zoltán, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Cseresnyés Péter, Nemzetgazdasági Minisztérium, Habony Árpádnak, Kontrát Károly, Habony Árpád, kormány álláspontját, zalaegerszegi felsőoktatási, ember szeretetének, illegális bevándorlás, külföldről pénzelt, nemzetállami jogkörök, május 31-én, zarándokokat búcsúztató, zarándokok között, anyaország mellett, duális képzés, támogatási összegből, svájci Lausanne-ban, operatív központ, magyar fővárosban, szabolcsi földvárnál, ember szeretetét, legfontosabb törvénynek, mentőszolgálat költségvetése, háziorvosok pénzék, kormány érdemben, európai uniós, munkaerő szabad, rendőrség jogszerűen, környezet állapota, helyettes államtitkár, természeti környezetet, magyar kormány, természetvédelmi, minisztériumának,
© 2013 TVN.HU Kft.