Regisztráció  Belépés
NGM: tartós lesz az e-kereskedelem növekedése
... kiskereskedelem forgalmának aránya a kiskereskedelmi forgalomban. Hozzátette, az e-kereskedelem növekedése rendkívül gyors, 18-20 százalékos bővülést mérnek havi szinten.
A helyettes államtitkár előadásában egyebek mellett felidézte, a tavaly elfogadott digitális kereskedelem-fejlesztési stratégia célja a digitális kereskedelem erősítése és akadálymentesítése, az ezzel foglal...
2018-05-16 14:31:48
Kövér: Európa jövője szempontjából sorsdöntő kérdés az identitás
... Kelet-Európa országai demográfiailag talpra tudnak állni és munkaerőpiaci szükségleteiket is képesek lesznek maguk biztosítani.
Novák Katalin család- és ifjúságügyért is felelős államtitkár az Európát érintő demográfiai kihívásokról, súlyos demográfiai válságról szólva hiányolta, hogy uniós szinten még meg sem fogalmazták a válság okát.
Ma egyetlen olyan európai uniós t...
2018-05-16 12:52:19
Indul a munkavédelmi tudatosság növelését megcélzó projekt
...
A helyettes államtitkár rámutatott: több száz milliárd forintra, egyes becslések szerint ezer milliárdos nagyságrendűre tehetők a munkavédelmi utasítások be nem tartásából eredő károk.
Magyarországon a fekete gazdaság részaránya húsz százalék körül van - jegyezte meg Simon Attila István utalva arra, hogy az Európai Szociális Alap és a magyar költségvetés által finanszíro...
2018-05-16 12:41:30
Műúszó-vk - Egyéniben három magyar indul a Duna Arénában
... válogatottnak" - közölte Iker Bernadett. Hozzátette, a nézők így színvonalasabb versengést láthatnak, míg a fiatal magyar válogatott tagjai tovább fejlődhetnek.
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár kiemelte, a műúszás modern, dinamikus, látványos sportág. A hazai rendezésű világkupa pedig még közelebb hozza a műúszás kedvelőit a versenyzőkhöz és a sportághoz - fűzte hozzá...
2018-05-16 11:41:59
Szijjártó: számos konfliktushelyzet nem a megoldás felé halad
... venni. Ennek nyomán lesznek versenyhelyzetek, konfliktusok - fejtette ki.
Szijjártó Péter azt is elmondta: miniszterhelyettese a következő időszakban is Magyar Levente lesz, a négy államtitkár közül ketten maradnak.
A miniszteri meghallgatáson Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja felhozta többek között a Kiss Szilárd-ügyet, az orosz befolyásszerzés veszélyét.
Mir...
2018-05-16 07:17:46
A stadionok száma nem egyenlő a tudományos fejlettségi szint
... ipari országokhoz, és bekapcsolódhasson a világgazdaság rendszerébe - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára az Ipar Napjai 2018 című, négynapos, nemzetközi kiállítás keddi megnyitóján Budapesten.

Kiemelte, hogy a kormány céljainak megvalósítását segíti a magyar gazdaság bővülés...
2018-05-15 19:35:49
IFKA: a középvállalati fejlesztési programban eddig 222 vállalkozás vett részt szakmai műhelymunkában
... dolgoztak ki, emellett 150 vállalkozás részt vehet nemzetközi szakmai találkozókon.
Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára korábban elmondta: az 1,7 milliárd forintos uniós támogatási kerettel induló középvállalati fejlesztési program célja, hogy a feldolgozóipari cégek korszerű technológiákat alkalmazzana...
2018-05-14 19:04:00
Szijjártó: külpolitikánk egyedüli vezérelve a magyar érdek
... Péter azt mondta: a helyzet jobb lett a republikánus adminisztrációval, a minőségi változás lehetősége azonban akkor jött el, amikor az európai kapcsolatok fejlesztésének területére új államtitkárt neveztek ki, akinek közelgő magyarországi látogatása napirenden van.
A marosvásárhelyi oktatás ügyében úgy látja, van esély arra, hogy a katolikus líceumban ősszel elkezdődjön az o...
2018-05-14 17:33:56
Rogán: a Stop Soros javaslat és az alaptörvény szigorítását tervezi a kormány
... nemzetbiztonsági kabinetet Pintér Sándor.
A jelölt, akit a bizottság hét tagja támogatott, míg öt ellene szavazott, közölte azt is: tárcája továbbra is a legalacsonyabb költségvetésű lesz, államtitkárai száma pedig négyről háromra csökken. Közölte: továbbra is Dömötör Csaba lesz a helyettese, közigazgatási államtitkára pedig Vidoven Árpád.
Staudt Gábor (Jobbik) azt kér...
2018-05-14 16:54:02
Palkovics: a technológiai kihívások megoldására jött létre az új minisztérium
... említette az energia- és a klímapolitikát, az infokommunikációt, a közlekedést és a fenntarthatóságot.
Palkovics László a bizottsági meghallgatáson bemutatta az általa felkért államtitkárokat. Közölte, Cseresnyés Péter tölti be a parlamenti államtitkári posztot, György László lesz a vezetője a gazdaságtervezésért és szabályozásért felelős államtitkárságnak, Weingartner Baláz...
2018-05-14 15:48:07
1 2 3 ................588 589 ........882 883 ........1176 1177 1178 
Címkék: Duna Arénában, Stop Soros, Novák Katalin, Simon Attila István, Európai Szociális Alap, Iker Bernadett, Szabó Tünde, Szijjártó Péter, Magyar Levente, Szél Bernadett, Kiss Szilárd-ügyet, Lepsényi István, Nemzetgazdasági Minisztérium, Ipar Napjai, Pintér Sándor, Dömötör Csaba, Vidoven Árpád, Staudt Gábor, Palkovics László, Cseresnyés Péter, György László, Weingartner Baláz, e-kereskedelem növekedése, munkavédelmi tudatosság, megoldás felé, stadionok száma, tudományos fejlettségi, középvállalati fejlesztési, magyar érdek, alaptörvény szigorítását, technológiai kihívások, kiskereskedelmi forgalomban, helyettes államtitkár, tavaly elfogadott, digitális kereskedelem, ezzel foglal, válság okát, munkavédelmi utasítások, fekete gazdaság, magyar költségvetés, fiatal magyar, műúszás modern, hazai rendezésű, műúszás kedvelőit, következő időszakban, négy államtitkár, miniszteri meghallgatáson, bizottság LMP-s, orosz befolyásszerzés, világgazdaság rendszerébe, kormány céljainak, magyar gazdaság, feldolgozóipari cégek,
© 2013 TVN.HU Kft.