Regisztráció  Belépés
Modern városok - Elkezdődött a győri állatkert fejlesztése
...
Andréka György igazgató a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az 51 éves állatkertben tavaly olyan fejlesztéseket valósítottak meg, amelyekkel megalapozták a 2020-ig tartó nagyberuházás alapjait. Az új fogadóépület és az orrszarvú bemutatóházának építése, valamint a zsiráfház felújítása a büdzséből mintegy négyszázmillió forintot tesz ki.
Az igazgató beszélt arról ...
2018-06-20 12:32:08
Kecskemét kedvenc malaca lett Turcsi
... időhöz képest. Mindenevőként bármit elfogyaszt, a cipőt, cipőfűzőt különösen kedveli, aki belép a kifutójába, annak lábbelije veszélyben forog.
Turcsi származását homály fedi, az állatkert dolgozóinak nem sikerült fényt deríteni múltjára. A Vadaskert a legnagyobb közösségi oldalon lévő profiloldalára fényképeket is feltöltött róla azért, hogy hátha jelentkeznek érte gazdái, d...
2018-04-06 16:59:30
Utazási vásár Debrecenben
... kiemelt turisztikai régióban az elkövetkező években 18,6 milliárd forintot fordíthatnak turisztikai attrakciók fejlesztésére.
Kiemelte, hogy 8,4 milliárd forintból újul meg a nagyerdei állatkert és az ország egyetlen vidámparkja.
Széles Diána elmondta: gazdaság-, oktatás- és turizmusfejlesztésre még soha nem kapott annyi kormányzati támogatást Debrecen, mint most.
E...
2018-03-23 19:12:13
Turisztikai ügynökség: több mint 19 milliárd forintos turisztikai fejlesztés várható Veszprém megyében
... e-kerékpár fejlesztéseket, kempingfejlesztéseket, a víziturisztikai hálózat fejlesztését, kastély- és várfejlesztést közel 4, 2 milliárd forintból.
Ugyancsak fontos beruházás a veszprémi állatkert és a Balaton-felvidék fejlesztése, a gyógyhelyi és a reformkori városrészi fejlesztések Balatonfüreden - hangsúlyozta.
Guller Zoltán arról is beszélt, hogy 367 milliárd forint...
2018-02-27 16:34:44
Modern városok - A győri fejlesztések több mint 130 milliárd forintba kerülnek
... turisztikát, a kulturális infrastruktúrát, az egészségügyet, a felsőoktatást és a szabadidős tevékenységeket érintve.
Tavaly 410 millió forintot fizetett ki a kormány a Xantus János Állatkert átfogó fejlesztésének előkészítésére, a megvalósítás első ütemére pedig idén 678 millió forintot. Az új strandfürdő megújításához várhatón tavasszal kap támogatást a város, míg a Győri ...
2018-01-31 13:22:26
Liget Budapest - Vezérigazgató: 350 ezer műtárgy lesz a múzeumi restaurálási központban
... Raktározási Központ bokrétaünnepe, folytatódik a Szépművészeti Múzeum teljes megújítása, a Román Csarnok márciusban megnyitja kapuit és ősszel a nagyközönség is látogathatja a múzeumot, az Állatkerti körút mentén pedig már láthatók a megújult, Feszl Frigyes által tervezett pavilonok.
Az Olof Palme Ház felújítása lassan három hónapja a kivitelezési szakaszban van, ez is elkész...
2018-01-22 20:44:50
A ventillátorba került fekáliát nem egyszerű eltávolítani, a
... 8:03

Halihó, emberek! Mondjuk szépen a csütörtököt, ha már ilyen szépen összegyűltünk! A ma reggeli állatka (még gyomorrontás és kormányinfó előtt beszéljük ezt meg) a miskolci állatkert egy hónapos perzsaleopárd-bébije, és éppen élete első orvosi vizsgálatán esett át tegnap, amikor az MTI fotósa megörökítette. Szerintem is mindenki jobban járna, ha az MTI kizárólag cuk...
2018-01-18 20:38:35
Új völgyhíd épül Veszprémben
... völgyhíddal pedig megvalósulhat a Pápai út és a Jutasi út összekötése, a belső útgyűrű meghosszabbítása - mondta.
Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke arról beszélt, hogy az állatkert fejlesztésének, a Petőfi Színház rekonstrukciójának és a városi uszoda építésének bejelentése után a két útfejlesztés egy újabb jelentős lépés Veszprémnek.
A Magyar Közlönyben múl...
2017-09-20 16:24:21
Természettudományos élményközpontot alakítanak ki a pécsi állatkertben
... lehetőségek bővítését célzó keretéből országosan a legnagyobb összeget nyerte el a Dél-Pannon Múzeumokért Kiemelkedően Közhasznú Egyesület, a pécsi Janus Pannonius Múzeum (JPM) és az állatkert fenntartását végző nonprofit kft. alkotta konzorcium.
A politikus élményközpont feladatai között említette, hogy megismertesse a diákokat a többi között a környezetvédelem, a fenntartha...
2017-09-13 15:23:13
A Market Építő Zrt. nyerte a Pannon Park kivitelezésére kiírt pályázatot
... Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványában megjelent közbeszerzési hirdetményre két ajánlattevő jelentkezett, közülük nyerte el a megbízást a Market Építő Zrt. - olvasható az állatkert közleményében.
Felidézik, hogy az állatkert tavaly ősszel indította meg a Pannon Park vállalkozási szerződés keretében, a meglévő építési engedélyezési és munkaközi kiviteli tervek...
2017-08-08 19:43:48
1 2 3 .8 9 .13 14 16 17 18 
Címkék: Liget Budapest, Market Építő Zrt, Pannon Park, Andréka György, Széles Diána, Guller Zoltán, Xantus János Állatkert, Raktározási Központ, Szépművészeti Múzeum, Román Csarnok, Feszl Frigyes, Olof Palme Ház, Ovádi Péter, Petőfi Színház, Magyar Közlönyben, Dél-Pannon Múzeumokért Kiemelkedően Közhasznú Egyesület, Janus Pannonius Múzeum, Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványában, győri állatkert, győri fejlesztések, múzeumi restaurálási, ventillátorba került, pécsi állatkertben, szerdai sajtótájékoztatón, 2020-ig tartó, orrszarvú bemutatóházának, zsiráfház felújítása, büdzséből mintegy, igazgató beszélt, állatkert dolgozóinak, legnagyobb közösségi, elkövetkező években, nagyerdei állatkert, ország egyetlen, víziturisztikai hálózat, veszprémi állatkert, reformkori városrészi, kulturális infrastruktúrát, szabadidős tevékenységeket, megvalósítás első, kivitelezési szakaszban, miskolci állatkert, belső útgyűrű, állatkert fejlesztésének, városi uszoda, újabb jelentős, legnagyobb összeget,
© 2013 TVN.HU Kft.