Regisztráció  Belépés
Tusványos - Engedélyezte a román környezetvédelmi miniszter a veszélyes medvecsalád áttelepítését
...
A hárombocsos anyamedve kábítólövedékes elaltatását és elszállítását azt követően hagyta jóvá a miniszter, hogy szerdán, nem sokkal a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) esti koncertjeinek a kezdete előtt a tábor közelében elütött két medvebocsot a vonat.
Borboly Csaba elmondta: egyelőre csak feltételezik, hogy a gyakran látott hárombocsos anyamedve ...
2018-07-25 22:31:11
Illegális bevándorlás - Európai Bizottság: sikeres lezárásához közeledik az uniós áthelyezési program
... áthelyezést, amelynek előkészítése folyamatban van.
Az értékelés szerint sikeresen zárult a nemzetközi védelemre szoruló személyek harmadik (EU-n kívüli) országokból történő áttelepítését célzó, 2015 júliusában elfogadott uniós program is, amelynek keretében összesen 19 432 veszélyeztetett személyt hoztak Európába a korábban elfogadott mintegy 20 ezerből.
Közölték emelle...
2018-03-14 14:42:04
Medve támadt egy fiatal férfira a székelyföldi Szenterzsébeten
... 400-450 medve kilövésére adott engedélyt. A székelyföldi károsultak tiltakozásai nyomán tavaly szeptember elején a minisztérium 140 veszélyesnek talált medve és 97 farkas kilövését vagy áttelepítését tette lehetővé, de minden egyes kilövési vagy áttelepítési kérelmet Bukarestnek kell jóváhagynia.
A 2017 eleji állománybecslés adatai szerint Romániában mintegy 6800 medve él, a...
2018-02-06 16:53:24
Újból emberre támadt medve Hargita megyében
... adott engedélyt a vadásztársaságoknak. A székelyföldi károsultak tiltakozásai nyomán tavaly szeptember elején a minisztérium 140 veszélyesnek talált medve és 97 farkas kilövését vagy áttelepítését tette lehetővé, de minden egyes kilövési vagy áttelepítési kérelmet Bukarestnek kell jóváhagynia. A tárca november elejéig Hargita megyéből hét medve kilövését engedélyezte.
A 2017 ...
2018-01-02 18:54:14
Brexit - Financial Times: az előrejelzéseknél jóval kevesebb munkahelyet telepítenek máshová a londoni bankok
... jutott, hogy a londoni nagybankok összesen 4315 állást telepítenének külföldre.
A Deutsche Bank londoni befektetési részlege, amelynek egyik vezetője nemrég négyezer munkahely áttelepítését helyezte kilátásba, a Financial Times becslése szerint valójában csak 350 állást vinne el a Cityből. Ez a Deutsche Bank londoni alkalmazotti állományának 5 százaléka.
Jamie Dimon, a J...
2017-12-14 12:52:26
Gulyás: Brüsszel nem tett le a csődöt mondott kvótarendszerről
... a kvótarendszer teljes csődöt mondott. Aggasztó az a "valóságtagadás", amelyet az európai intézmények mutatnak - hangsúlyozta.
Most például lehetővé tennék akár 50 ezer ember áttelepítését Törökországból - tette hozzá Gulyás Gergely, jelezve, hogy ez az EU-s állam- és kormányfők tanácsának döntéseivel is ellentétes.
A frakcióvezető emlékeztetett, hogy az Európai Parlamen...
2017-11-14 15:12:38
Újabb levélben kérte Hargita megye önkormányzati elnöke a medvék kilövésének engedélyezését
... kilövésére adott engedélyt a vadásztársaságoknak. A székelyföldi károsultak tiltakozásai nyomán szeptember elején a minisztérium 140 veszélyesnek talált medve és 97 farkas kilövését vagy áttelepítését tette lehetővé, de minden egyes kilövési vagy áttelepítési kérelmet a minisztériumnak kell jóváhagynia.
Egy héttel ezelőtt a tárca az MTI kérdésére azt közölte, hogy eddig 23 m...
2017-11-06 17:14:10
Brexit - A Goldman Sachs vezére újabb burkolt utalást tett az áttelepülés lehetőségére
... Frankfurtban tölteni.
A Goldman Sachs vezére azt az üzenetet is a #Brexit hívószóval zárta.
Nemrégiben a JP Morgan is közölte, hogy fontolóra vette több száz londoni munkahely áttelepítését Dublinba, Frankfurtba és Luxemburgba.
A JP Morgan londoni központjában jelenleg 16 ezren dolgoznak. A ház azonban csak az egyike a Cityben megtelepült óriási pénzügyi munkaadókn...
2017-10-30 16:53:30
Brexit - Michael Bloomberg: a brit kilépés a valaha hozott legostobább döntés
... sokkal több időt" fog Frankfurtban tölteni. Üzenetét a #Brexit hívószóval zárta.
Nemrégiben a JP Morgan bankcsoport is közölte, hogy fontolóra vette több száz londoni munkahely áttelepítését Dublinba, Frankfurtba és Luxemburgba. Jamie Dimon, a JP Morgan elnök-vezérigazgatója már a brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott - a kilépést pártolók által szűk többséggel megnyert ...
2017-10-25 07:10:56
Brexit - Frankfurti áttelepülés lehetőségére utalt a Goldman Sachs vezére
... hónapban bejelentette, hogy bérleti szerződést kötött egy ezer férőhelyes frankfurti irodaházra.
Nemrégiben a JP Morgan is közölte, hogy fontolóra vette több száz londoni munkahely áttelepítését Dublinba, Frankfurtba és Luxemburgba.
Jamie Dimon, a JP Morgan elnök-vezérigazgatója már a brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott - a kilépést pártolók által szűk többséggel...
2017-10-19 19:04:45
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Európai Bizottság, Financial Times, Goldman Sachs, Michael Bloomberg, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Borboly Csaba, Deutsche Bank, Jamie Dimon, Gulyás Gergely, Európai Parlamen, román környezetvédelmi, veszélyes medvecsalád, uniós áthelyezési, fiatal férfira, székelyföldi Szenterzsébeten, előrejelzéseknél jóval, londoni bankok, csődöt mondott, medvék kilövésének, áttelepülés lehetőségére, brit kilépés, valaha hozott, hárombocsos anyamedve, kezdete előtt, tábor közelében, gyakran látott, értékelés szerint, nemzetközi védelemre, korábban elfogadott, székelyföldi károsultak, 2017 eleji, tárca november, londoni nagybankok, kvótarendszer teljes, európai intézmények, frakcióvezető emlékeztetett, minisztériumnak kell, héttel ezelőtt, #Brexit hívószóval, brit EU-tagságról, kilépést pártolók, ezer férőhelyes, környezetvédelmi, előrejelzéseknél, kvótarendszerről, szenterzsébeten, veszélyeztetett, vezérigazgatója, kábítólövedékes, állománybecslés, minisztériumnak, engedélyezését, törökországból, valóságtagadás,
© 2013 TVN.HU Kft.