Belépés
ÜZENET A JELENNEK Egyszer mindenki megérkezik...
... mint elfogadni, beletörődni, átadni a helyét.

Akkor megérkezik a csendbe, a hallgatás megérdemelt és felszabadító nyugalmába, hogy felkészüljön az utolsó útra.

Akkor életében először végre magára gondol, arra, hogy a hátralévő lépéseket békében kell megtennie, mert ez ember nem mehet a halálba a békesség érzése nélkül.

Tudod, ilyenkor már csak a sz...
2018-10-18 08:30:20
Tóth Juli: A reményből építs
... kerekesszékbe kényerített.
Így van időm írni.Az ember életében néha eljön az a pillanat, amikor egy csapásra minden átértékelődik. Meg kell találnunk az utat, a jó irányt, hogy legyen erőnk újra kezdeni..
Ez a könyv is egy ilyen újrakezdés eredmé...
2018-10-16 13:07:50
Jézusról nevezett Avilai Nagy Szent Teréz
... komolyan vette, a kemény önsanyargatás miatt többször súlyosan megbetegedett. Eközben azonban életszentsége csöndben egyre növekedett.
Az 1553-as évtől egyre többször jelentkezett életében a szemlélődő imádság kegyelme, és belső élete misztikus magasságokba emelkedett. Teljes erejével azért küzdött, hogy a szívét ,,összhangba hozza" Krisztus szívével. Isten valóság...
2018-10-15 11:34:23
Tallóztam
... a kapitányt, hogy honnan tudták, hogy ő ott van.
"Abból a nagy füstből, amit csináltál. Abból láttuk, hogy van itt valaki a lakatlan szigeten." - felelte a kapitány.
Az ember é...
2018-10-15 02:01:15
Azt cselekedd, amit az Úr lát jónak
... cselekedte, ami jónak tűnt a maga szemében." (Bír 17,6)

A zsidó nép akkor járt a legnagyobb mélységben és sötétségben, amikor elhagyta az Urat.
Nincsen borzasztóbb az ember életében annál, mint amikor nem tudja, ki az ő Ura és Királya. Amikor csak a saját lelkiismeretére kénytelen támaszkodni, amit az ördög sokszor elaltat.
Lehet valakiben jó lelkiismere...
2018-10-13 08:04:11
Iránymutató
... különleges módon emlékezünk a Szűz anyára. Mária az égen feltűnő jel. Valóban Mária a szeretet jele. Hiszen rajta mutatta meg az Isten, hogy mennyire szereti az embert. Ugyanakkor Mária életében láthatjuk, mennyire kell szeretnie az embernek az Istent.
Mária a boldogság jele. Mivel minden ember boldog akar lenni, ezért az élete a boldogság keresésben telik el. Mária személyéb...
2018-10-11 17:13:53
Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése
... éke és nagyon jó kiegészítője lesz annak, ami a váci sportéletben eddig is zajlott. Olyan lehetőség, ami nem generációnként, hanem évszázadonként egyszer adódik egy város és egy sportág életében" - mondta köszöntőjében a KDNP országgyűlési képviselője, majd ünnepélyesen lerakta az akadémia alapkövét a volt Esze Tamás Laktanya területén.
A két évvel ezelőtt beindult DKA-ban je...
2018-10-11 16:29:41
Szent XXIII. János pápa
... Ferenc pápa 2014. április 27-én, az isteni irgalmasság vasárnapján avatta szentté XXIII. Jánost II. János Pál pápával együtt.
Mindenható, örök Isten, te Szent XXIII. János pápa életében az egész világ előtt felragyogtattad a jó pásztor példáját. Közbenjárására add, hogy az igaz keresztény szeretetet mi is örömmel sugározzuk. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki...
2018-10-11 14:07:45
AW Tozer - Isten embere
... és csupán azért bűnös, mert a saját személyiségével kapcsolatosan kihívja Isten személyiségét.

Minden másban esetleg szándékosan elfogadhatja Isten szuverenitását; a saját életében elutasítja azt.

Neki Isten uralma véget ér ott, ahol az övé elkezdődik. Neki az én válik a nagy Énné, és ebben öntudatlanul is Lucifert, a hajnal bukott fiát utánozza, aki ezt mon...
2018-10-08 20:24:56
Közgazdászok: a Nobel-díjasok rávilágítanak a klímaváltozás okozta globális gazdasági problémákra
... okoznak, váratlan hatásokat válthatnak ki, de a klímaváltozás is beláthatatlan gazdasági hatással lehet egy ország, egy térség, és hosszabb távon az egész világ gazdasági és társadalmi életében. Ezért a Költségvetési Tanács elnöke szerint nagyon aktuális ezeknek a problémáknak a vizsgálata, a hatások kezelésének elméleti megalapozása.
Pleschinger Gyula, a Magyar Közgazdasági ...
2018-10-08 17:49:58
1 2 3 ..............1453 .......2179 2180 ........2905 2906 
Címkék: ÜZENET JELENNEK, Tóth Juli, Avilai Nagy Szent Teréz, Szent XXIII, Valóban Mária, Ugyanakkor Mária, Esze Tamás Laktanya, Jánost II, János Pál, Jézus Krisztus, Neki Isten, Költségvetési Tanács, Pleschinger Gyula, Magyar Közgazdasági, reményből építs, klímaváltozás okozta, hallgatás megérdemelt, utolsó útra, hátralévő lépéseket, békesség érzése, ember életében, csapásra minden, ilyen újrakezdés, kemény önsanyargatás, 1553-as évtől, szemlélődő imádság, szívét &#8222, nagy füstből, lakatlan szigeten, maga szemében, legnagyobb mélységben, saját lelkiismeretére, ördög sokszor, égen feltűnő, szeretet jele, boldogság jele, boldogság keresésben, váci sportéletben, sportág életében, akadémia alapkövét, volt Esze, isteni irgalmasság, egész világ, igaz keresztény, saját személyiségével, saját életében, nagy Énné, hajnal bukott, hatások kezelésének, személyiségével, felragyogtattad, lelkiismeretére, évszázadonként, szuverenitását, közbenjárására, generációnként, rávilágítanak, átértékelődik, klímaváltozás, önsanyargatás,
© 2013 TVN.HU Kft.