Regisztráció  Belépés
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... országgyűlési képviselő kétharmadának támogatását igénylő jogszabályt 159 igen, 5 nem szavazattal hagyta jóvá a parlament.
Jogi védelmet kapott az otthon nyugalma és megtiltották az életvitelszerű közterületen tartózkodást. A módosítás létrehozta a külön közigazgatási bíráskodást.
Elfogadta a parlament a "Stop Sorost"
Elfogadta az Országgyűlés a kormány "Stop Soros"...
2018-06-20 15:51:55
Elfogadták a hetedik alaptörvény-módosítást
... törvény vagy helyi önkormányzat a közrend, a közbiztonság, a közegészség és a kulturális értékek védelme érdekében, a közterület meghatározott részén jogellenessé minősítheti az életvitelszerű közterületi tartózkodást. A mostani módosítással - október 15-től - megtiltották az életvitelszerű közterületen tartózkodást.
Ebben a cikkben is rögzítik az otthon jogi védelmét azzal,...
2018-06-20 15:42:17
A keresztény kultúra védelme is bekerülhet az alaptörvénybe
... az emberhez méltó lakhatás és a közszolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosításával összefüggésben foglalná alaptörvénybe az otthon jogi védelmét. Ez a szabályozás kiegészülne az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmával, valamint azzal, hogy az emberhez méltó lakhatás feltételeinek megteremtése, továbbá a közterület közcélú használatának védelme érdekében az állam és a h...
2018-06-14 14:11:31
Imádkozzunk azokért, akik kizsigerelnek, a pofánkba röhögnek
... érvényes hogy jön a másfél évig tartó alkotmányrevízió, a Bajkai szájába adott aljadékságot a terítéken lévő, sorban hetedik férceléssel elintéznék. Mostazonnal.

Tilos az életvitelszerű közterületen tartózkodás.

Már sokszor mondtam az éppen soros egetverő ténykedésük kapcsán: én lassan azt is szégyellem, hogy ezekkel a magukat embernek nevező alakokkal eg...
2018-06-14 13:58:32
Olyan szép, hogy meg kell a szívnek szakadni
... hajléktalanságra!

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás. A kormánypárt arra hivatkozik, hogy minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely és a munkalehetőség.

Bajkai Istvá...
2018-06-13 20:37:29
Fidesz: nem normális helyzet, ha valakik közterületen padokat foglalnak el, aluljárókban élnek
... arról beszélt, hogy kéri a Fidesz a kormánytól: a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás.
Bajkai István hozzátette, a hajléktalanoknak nem kellene az utcán élniük, hiszen megfelelő kapacitással állnak rendelkezésre nappali és éjjeli szállások.|...
2018-06-13 09:21:06
Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot
... Ingatlan

Alkotmányban tiltaná meg a Fidesz a hajléktalanságot

szerző:

hvg.hu

Az MTI-n megjelent gyorshír szerint a Fidesz azt kéri, foglalják alkotmányba az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát. Mindezt akkor, mikor az egekbe szárnyaló lakbérek még több embert lökhetnek az utcára.

A Fidesz azt kéri a kormánytól, ho...
2018-06-12 22:05:51
Fidesz: foglalják alkotmányba az életvitelszerű közterületen tartózkodás tilalmát!
... ezzel a módosítássál biztosítani lehetne, hogy a várost mindenki egyformán, igazi otthonaként tudja használni.
A Fidesz politikusa évtizedes problémaként jellemezte, hogy sokan életvitelszerűen használják a közterületeket, ami a közbiztonsági és közegészségügyi veszélyek mellett megterhelő a városban élőknek.
Kiemelte: az állam és az önkormányzatok kiterjedt támogatási ...
2018-06-12 13:02:29
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... értékesítették, mint a lakossági devizakötvényeket jelenleg, ebből pedig az országnak minimum 7-8 milliárd forintnyi kamatelőnye származott. A befektetők közül senki nem...
2017-12-11 15:42:46
Hideg idő - Új éjjeli menedékhelyet nyitnak a fővárosban
... krízishelyeket nyit meg az önkormányzat.
Mindemellett Tarlós István utasította a FÖRI közterület-felügyelőit és természetvédelmi őreit, hogy különös figyelmet fordítsanak az életvitelszerűen közterületen tartózkodókra, próbálják meggyőzni őket, hogy legalább az aluljárókba vagy egy közeli ideiglenes menedékhelyre húzódjanak - írta a FÖRI.
Az Országos Meteorológiai Szolgá...
2017-01-09 16:08:06
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Stop Sorost, Stop Soros, Bajkai Istvá, Bajkai István, Mindemellett Tarlós István, Országos Meteorológiai Szolgá, keresztény kultúra, pofánkba röhögnek, szívnek szakadni, életvitelszerű közterületen, otthon nyugalma, módosítás létrehozta, külön közigazgatási, kulturális értékek, közterület meghatározott, életvitelszerű közterületi, mostani módosítással, otthon jogi, emberhez méltó, szabályozás kiegészülne, közterület közcélú, másfél évig, terítéken lévő, éppen soros, magukat embernek, most zajló, jelenlegi formában, kormánypárt arra, utcán élniük, egekbe szárnyaló, módosítássál biztosítani, várost mindenki, városban élőknek, önkormányzatok kiterjedt, lakossági devizakötvényeket, országnak minimum, befektetők közül, életvitelszerűen közterületen, aluljárókba vagy, közeli ideiglenes, hajléktalanoknak, hajléktalanságot, életvitelszerűen, természetvédelmi, alkotmányrevízió, hajléktalanságra, közegészségügyi, életvitelszerű, összefüggésben, biztosításával, közterületeket, önkormányzatok, értékesítették,
© 2013 TVN.HU Kft.