Regisztráció  Belépés
Egy harcos gondolatai: a lövészárkok átlépése helyett
... hagyományokat, majd ezt erényként, példaként próbálják bemutatni. A nemzeti radikalizmusnak új utat kell találnia magának, ahol önállóan, mintegy a légpróbát kiállva kell tudnia megerősödnie. Az építkezés idejét éljük, használjuk ki okosan és erősödjünk meg mind testileg, lelkileg, de főleg hozzuk létre magunkban a rendíthetetlen szellemet!

(Barcsa-Turner Gábor - ...
2018-09-22 22:19:37
2018.09.22. Zöld tüntetés
... további beépítése ellen. Szerintük még zöldebb is lehetne Mosonmagyaróvár. Nem akarnak több társasházat a belvárosi részen, a Városközpontban. Úgy vélik, ha elkerülhetetlen a további építkezés, akkor ez történjen a város szélén. A szervezők hangsúlyozták: a tüntetés célja a figyelemfelkeltés és a változások minél hamarabbi előmozdítása, politika mentsen.

A megmozdulásra...
2018-09-22 19:56:24
A Sagrada Família lesz Barcelona legmagasabb épülete négy év múlva
... 1882-ben fektették le, Antoni Gaudí építész egy év múlva vette át a munkálatokat és a megszállottjukká vált, mindent újra és újra áttervezett, 1910-től felhagyott egyéb munkáival.
Az építkezésen remeteként élt, maga gyűjtött a költségekre egészen 1926. június 10-én bekövetkezett haláláig. Ekkor az épületnek még csak a negyede, egy torony és a keleti homlokzat volt kész.
...
2018-09-21 14:18:02
Konferenciasorozat indul fiatal református értelmiségieknek
... reformátusok tudjanak egymásról - mondta Bársony Márton.
A 20. század második felének magyar történelme azt eredményezte, hogy a reformátusok visszahúzódtak a cs...
2018-09-15 09:41:11
A Magyar Tudományos Akadémia székházának történetéről szóló kötetet mutattak be Budapesten
... felelevenítette a székház építésnek a történetét, megidézte a kor szellemiségét. Az akadémia termeiben bemutatott tárgyakon keresztül a tudós társaság megalakulásának időszakával, az építkezés körülményeivel, az épület külső és belső díszítőelemeivel, valamint a székházban megrendezett ülések, székfoglalók, kongresszusok történetével ismerkedhettek meg a látogatók.
A kiállít...
2018-09-14 13:11:55
Coop Rally - Bognár Lajos: folyamatosan nő a magyar élelmiszeripar eredményessége
... ebből 2 milliárd pedig a sertéságazat fejlesztésére.
Szekó József (Fidesz-KDNP), Mohács polgármestere városa szempontjából méltatta a vágóhíd tevékenységét, felidézve, hogy már az építkezés idején több mint 800 ember dolgozott a telephelyen. A város gazdaságára gyakorolt pozitív hatások között említette a foglalkoztatás növelését.
A városvezető kitért arra is, hogy a vár...
2018-09-13 14:32:17
Sargentini-jelentés - KDNP: az unió parlamentje kiállította a bizonyítványt magáról
... ellenfeleik megnyilatkozásai során magas hőfokú gyűlöletet tapasztalhattak, de "ez természetesen nem befolyásolhat minket abban, hogy igazságunk tudatában folytassuk a küzdelmet és a belső építkezést."
A magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentést szerdán szavazta meg az Európai Parlament (EP), a plenáris ülésen 448 igen szavazattal, 197 ellenében, 48 tartózkodás mel...
2018-09-12 14:03:47
Hernádi Zsolt: a poliol üzem létrehozása mérföldkő a Mol számára
... Marcel Fasswald, a ThyssenKrupp Industrial Solutions ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az üzem megtervezése és felépítése várhatóan egymillió mérnökórát fog igénybe venni, csúcsidőben az építkezésen 4000 ember fog dolgozni.
A ThyssenKruppszámára ez globális projekt - mutatott rá, utalva arra, hogy a mérnöki munka nagy részét Németországban végzik el, de a cég Thaiföldről, ...
2018-09-12 12:41:48
A palesztinok nemzetközi büntetőbírósághoz fordulnak egy ciszjordániai beduin falu áttelepítése miatt
... tartásából, engedély nélküli bádog és deszka építményekben élnek a beduinok. Állításuk szerint azért építkeztek engedély nélkül, mert az izraeli hatóságok nem engedélyezik számukra az építkezést az 1967-ben elfoglalt Ciszjordániában, ahol házaikat két izraeli telepesfalu között felhúzták.
Az alkotmánybíróságként is működő legfelsőbb bíróság határozata nyomán szerdán kezdhetik...
2018-09-11 14:42:22
Negyvenkét új kézilabda szakedzőt avatott az MKSZ
...
Novák András, az MKSZ főtitkára köszöntőjében úgy fogalmazott, az építkezések, a beruházások, az eszközök a szövetség részéről biztosítottak, mert elegendő mennyiségű pénz van a sportágban, és ez az állapot várhatóan hosszú évekig fenn marad, de ez egyben komoly felelősséget is jelent.
"Megnégyszereződött a kézilabdázók létszáma, de rajtatok múlik, hogy kik jutnak el a v...
2018-09-10 12:22:06
1 2 3 ...............367 368 .......551 552 ........734 735 736 
Címkék: Sagrada Família, Magyar Tudományos Akadémia, Coop Rally, Bognár Lajos, Hernádi Zsolt, Barcsa-Turner Gábor, Antoni Gaudí, Bársony Márton, Szekó József, Európai Parlament, Marcel Fasswald, ThyssenKrupp Industrial Solutions, Novák András, harcos gondolatai, lövészárkok átlépése, magyar élelmiszeripar, unió parlamentje, bizonyítványt magáról, poliol üzem, palesztinok nemzetközi, ciszjordániai beduin, nemzeti radikalizmusnak, légpróbát kiállva, építkezés idejét, rendíthetetlen szellemet, belvárosi részen, további építkezés, város szélén, szervezők hangsúlyozták, tüntetés célja, változások minél, megszállottjukká vált, építkezésen remeteként, költségekre egészen, keleti homlokzat, reformátusok visszahúzódtak, székház építésnek, akadémia termeiben, tudós társaság, építkezés körülményeivel, épület külső, székházban megrendezett, sertéságazat fejlesztésére, vágóhíd tevékenységét, építkezés idején, város gazdaságára, foglalkoztatás növelését, városvezető kitért, belső építkezést, magyar jogállamisági,
© 2013 TVN.HU Kft.