Regisztráció  Belépés
Múzeumok éjszakája - MNL Országos Levéltár, Terror Háza
... bepillantást nyerhetnek az arisztokrácia egyedi életstílusába, környezetébe és a családok mindennapjaiba - közölte a levéltár az MTI-vel.
A budai Várnegyed egyik legreprezentatívabb épületének felfedező sétáján a látogatók megismerhetik a historizáló stílusú palota legizgalmasabb részleteit, építészeti megoldásait, miközben a gyerekek történelem ihlette ajándéktárgyakat készí...
2018-06-19 16:12:11
A Revetas megvette a TriGranitot a TPG Real Estate-től
... alatt lévő három projekből kettő, a krakkói Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum H épülete, valamint a budapesti Millennium Gardens irodaház már kivitelezés alatt áll, míg a B4B I épületének és a katowicei Silesia Towers irodaház első ütemének indítása pedig a közeljövőben várható.
A vállalat vezetését továbbra is a TriGranit menedzsment csapata végzi Török Árpád vezérig...
2018-06-18 15:52:25
Épületek másolatából készít kakukkos órákat egy német művész
... fel, így kerülhetett be sorozatába többek között Marcel Breuer Flaine szállodája és a budapesti születésű világhírű építész, Goldfinger Ernő Glenkerry House névre keresztelt londoni épületének a mása is.

...
2018-06-15 21:39:54
Lerakták a Millennium Gardens irodaépület alapkövét Budapesten
... közép-európai régióban 4 irodafejlesztés indításán dolgoznak. A Millennium Gardens irodaépület mellett jelenleg folyamatban van Krakkóban a Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum nyolcadik, H épületének kivitelezése 10 000 négyzetméter bérbeadható területtel, a B4B I épületének építési munkálatai szintén 10 000 négyzetméter bérbeadható területtel várhatóan jövő évben indulnak e...
2018-06-15 14:01:30
Költségvetés - Folytatódnak a kulturális nagyberuházások
... Nemzeti Hauszmann Tervre jövőre 10,63 milliárd, a Nemzeti Kastélyprogramra 4,66 milliárd, a Nemzeti Várprogramra 435 millió forintot szán a kormányzat.
A Magyar Állami Operaház épületének felújítására 8,2 milliárd forintot irányoz elő a tervezet, emellett a Budapest Music Center Modern Opera beruházása 500 millió forint támogatást kap.
A MOME Campus - Kreatív Innovációs ...
2018-06-13 17:12:42
Pszichiátriai kezelésre szorul a párizsi túszejtő
...
A 26 éves marokkói támadót kedden este állították elő a kommandósok négy órával azután, hogy a francia főváros egyik belvárosi épületének udvarán egy informatikai cég irodájában elbarikádozta magát két tússzal. A kommandósok sikeres akciójának köszönhetően a túszok sértetlenül kiszabadultak. A támadó könnyebben megsérült a rendőri akcióban.
A büntetlen előéletű, de kiseb...
2018-06-13 12:01:49
Prága új galériát épít Mucha Szláv eposza számára
... azzal a feltétellel, hogy a főváros a nagyméretű festmények számára saját galériát épít.
Krnácová szerint az új galéria a prágai Kiállítási park bejárata közelében álló lapidárium épületének a kiegészítésével jön létre. A költségeket 580 millió koronára (6554 millió forint) tervezik. Az új galéria modern épülete nagyságban az 1891-ben épült történelmi lapidárium tükörképe les...
2018-06-05 15:12:23
Idén is lesznek Rozé, Rizling és Jazz Napok Veszprémben
... erősítve.
A programokra esténként ezerötszáz-kétezer vendéget várnak - tette hozzá a főszervező.
A rendezvény tíz napja alatt az Óváros tér körül a tűztorony és a városháza épületének homlokzatára veszprémi fiatalok alkotásait vetítik majd, a zsűri által legjobbnak választott munkák alkotóit a programokat bemutató sajtótájékoztatón díjazták.
Idén július 11. és 14. ...
2018-05-29 19:02:21
Kémper - A Kúria is felmentette a kémkedéssel vádolt volt titkosszolgálati vezetőket
... jelentős károkat okozhattak. Arra azonban nem volt adat, hogy az ország érdekeit veszélyeztető hírszerző tevékenység folyt volna. A két külföldi állampolgár nem figyelhette meg az NBH épületének beléptető rendszerét, mozgásukat pedig "kontrollálták" az épületben - állapították meg.
A bíróságok is azt mondták ki korábban, hogy nincs adat a két külföldi állampolgár kémtevékenys...
2018-05-29 16:32:11
Szentháromság
... Ágoston előtt megjelent egy gyermek, aki egy kagylóval akarta a tenger vizét kimerni, ezzel figyelmeztetve a pp-öt az emberi megoldás reménytelenségére). A győri apátúrház (múz.) barokk épületének homlokzatáról a restaurálás során 1951: meggondolatlanul leverték a háromságszimbólumot és a felírást. Ilyen látható a szeged-felsővárosi tp. homlokzatán is. A háromszögbe foglalt sugárz...
2018-05-25 07:43:20
1 2 3 ...........................83 84 ..............125 126 .............166 167 168 
Címkék: Országos Levéltár, Terror Háza, Real Estate-től, Millennium Gardens, Mucha Szláv, Jazz Napok Veszprémben, Silesia Towers, Török Árpád, Marcel Breuer Flaine, Goldfinger Ernő Glenkerry House, Nemzeti Hauszmann Tervre, Nemzeti Kastélyprogramra, Nemzeti Várprogramra, Magyar Állami Operaház, Budapest Music Center Modern Opera, MOME Campus, Kreatív Innovációs, német művész, kulturális nagyberuházások, párizsi túszejtő, kémkedéssel vádolt, arisztokrácia egyedi, családok mindennapjaiba, budai Várnegyed, látogatók megismerhetik, historizáló stílusú, gyerekek történelem, krakkói Bonarka, budapesti Millennium, katowicei Silesia, közeljövőben várható, vállalat vezetését, budapesti születésű, kommandósok négy, francia főváros, kommandósok sikeres, túszok sértetlenül, támadó könnyebben, rendőri akcióban, büntetlen előéletű, nagyméretű festmények, prágai Kiállítási, 1891-ben épült, programokra esténként, városháza épületének, zsűri által, programokat bemutató, ország érdekeit, kagylóval akarta,
© 2013 TVN.HU Kft.