Regisztráció  Belépés
H.Kohut Katalin: Napóra
... Nem értette, hogyan élhet ebben a csúnya, sötét városban ilyen férfi. Kábán olvasta a helyi napilapban a tudósítást a virágóráról, mert az eszményi ember magára hagyta, nem képviselte érdekeit a számára idegen városban. A virágóráról eszébe jutott a régi élete, amikor földöntúli hatalom Istennőjeként a világ törvényeként irányította az időjárást a Földön. Kör alak volt a jele a tö...
2018-09-26 08:44:34
Kijev szerint Budapest a Moszkvával folyó tárgyalásain próbál hasznot húzni az "útlevélbotrányból"
... által már eddig megtett lépések Ukrajna európai, euroatlanti integrációjának akadályozásában egyáltalán nem az ukrajnai magyarok jogainak védelmét célozzák, de még csak nem is Magyarország érdekeit, hanem egy harmadik fél, Moszkva érdekeit szolgálják.
A helyettes külügyminiszter kijelentette, hogy ez Ukrajna számára potenciális veszélyt jelent. A diplomata úgy látja, hogy biz...
2018-09-23 14:11:43
Illegális bevándorlás - Olasz jobboldali politikus: Magyarországot azért büntetik, mert nem fogad be migránsoka
... Európája.
Hangsúlyozta: ez az Európa nem fél nemet mondani az "invázióra", az iszlamizálódásra. Olyan Európát akarnak - folytatta -, amely megvédi történelmi gyökereit, valós gazdasági érdekeit, az emberek Európája, amely "független az EU jelenlegi szerkezetétől".
Kérdezték arról is, hogy az Olasz Testvérek pártja két szolidaritási demonstrációt tartott Magyarország mell...
2018-09-22 18:11:56
Sargentini-jelentés - LMP: Orbán Viktor alkalmatlanná vált ez európai fellépésre a migráció ügyében
... migráció ügyében, illetve más területeken sem érdekli a magyar emberek biztonsága. Ezt mutatja például, hogy a magyar kabinet "feltétlenül kiszolgálja" a multinacionális nagyvállalatok érdekeit - mondta.
Keresztes L. Lóránt kérdésekre válaszolva megismételte, fontos politikai üzenetnek tartják a Sargentini-jelentést, az abban foglalt kritikákat ugyanakkor azért nem szavazták...
2018-09-22 13:54:06
MSZP: a kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje a rábízott közpénzekkel a Fidesz érdekeit szolgálta
...
Harangozó Tamás, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese pénteken, a XV. kerületi polgármesteri hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján "a visszaeső jogsértőként" beszélt László Tamásról, a jövő vasárnapi kerületi időközi polgármester-választás kormánypárti jelöltjéről.
Elmondta, László Tamás országosan és helyi politikusként is bizonyította, nem méltó és nem alkalm...
2018-09-21 12:37:53
Brexit - Skót miniszterelnök: ha nincs megállapodás, el kell halasztani a kilépést
... lenne róla, hova esik".
Nicola Sturgeon szerint sokkal inkább a Lisszaboni Szerződés 50. cikke által előirányzott időkeret meghosszabbítása szolgálná az Egyesült Királyság egészének érdekeit.
Nagy-Britannia várhatóan 2019. március 29-én távozik az EU-ból. Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök ugyanis tavaly március 29-én jelentette be, hogy aktiválta a Lissz...
2018-09-20 14:22:33
Külföldi sajtó Magyarországról - Cseh lap a visegrádi együttműködésről
... millióival akarnak elárasztani minket".
Houska szerint a migrációtól eltérően a gyakorlati dolgokban már nem olyan jó a visegrádi együttműködés. Minden tagállam a konkrét témákban a maga érdekeit védi. Csehország sem számolhat a többi visegrádi ország automatikus támogatásával.
Szlovák politikusok nyíltan hangoztatják, hogy Visegrádot hasznosnak tartják, de Szlovákia n...
2018-09-20 10:52:43
Az Európai Bizottság nyilvántartásba vett egy, az uniós forrásokkal való csalás visszaszorítását célzó polgári
... tájékoztatás szerint a polgári kezdeményezés fokozott ellenőrzések és szigorúbb szankciók alkalmazását szorgalmazza azokban a tagállamokban, amelyek nem csatlakoznak az Európai Unió pénzügyi érdekeit védelmező Európai Ügyészséghez.
A biztosi testület határozata megállapította: a támogató nyilatkozatok gyűjtésének az a feltétele, hogy azok olyan javaslatok támogatására irányul...
2018-09-19 14:22:13
Külföldi sajtó Magyarországról - Cseh lap a Sargentini-jelentésről, belga lap a magyar kormányról
... takarja el az igazi demokráciát.
Az Európai Parlament plénumának szavazása Magyarországról újra megmutatta, hogy az Európai Unió vezetőinek érdekei eltérnek számos tagállam nemzeti érdekeitől - állapította meg Matocha. A tagállamok, akárcsak régen, most sem támaszkodhatnak a központra, mert az, mint valamikor Moszkva, most újra önös érdekeit védi.
"Cseh érdek közösen Le...
2018-09-19 11:52:28
A kormánnyal szembeni ellenállást hirdetett meg a DK
... kell megküzdenünk azért, amiért nem küzdöttünk meg akkor - tette hozzá.
Mára kénytelen volt belátni - folytatta -, hogy képtelen pusztán parlamenti eszközökkel képviselni az emberek érdekeit. Hiszen mit ér a parlamenti díszlet, ha közben egy szűk kör a kénye-kedve szerint irányítja az országot? - tette fel a kérdést.
Abban akar segíteni, hogy az emberek kimenjenek az utc...
2018-09-18 21:24:36
1 2 3 ..............514 .......771 .......1027 1028 
Címkék: Kohut Katalin, Orbán Viktor, Európai Bizottság, Olyan Európát, Olasz Testvérek, Keresztes, Harangozó Tamás, László Tamásról, László Tamás, Nicola Sturgeon, Lisszaboni Szerződés, Egyesült Királyság, Theresa May, Európai Unió, Európai Ügyészséghez, Európai Parlament, migráció ügyében, rábízott közpénzekkel, visegrádi együttműködésről, uniós forrásokkal, magyar kormányról, kormánnyal szembeni, helyi napilapban, eszményi ember, számára idegen, virágóráról eszébe, régi élete, világ törvényeként, ukrajnai magyarok, helyettes külügyminiszter, emberek Európája, magyar emberek, magyar kabinet, multinacionális nagyvállalatok, abban foglalt, ellenzéki párt, visszaeső jogsértőként, jövő vasárnapi, migrációtól eltérően, gyakorlati dolgokban, visegrádi együttműködés, konkrét témákban, maga érdekeit, többi visegrádi, polgári kezdeményezés, biztosi testület, támogató nyilatkozatok, igazi demokráciát, emberek érdekeit, parlamenti díszlet, kénye-kedve szerint, emberek kimenjenek, iszlamizálódásra, meghosszabbítása,
© 2013 TVN.HU Kft.