Belépés
Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma
... Érdekegyeztető Fórum véleményét ki kell kérni az igazgatási munkaerővel és személyi juttatásokkal való gazdálkodás kérdéseiben" ...a kormány döntését megelőzően, előzetesen megküldi az érdekképviseletek részére, olyan időpontban, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az oldalak számára az álláspontok kialakítására".
Boros Péterné szerint a kormánynak felelnie kell arra a k...
2018-10-10 14:31:46
Brexit - Brit kamarai szövetség: a globális válság óta a leglassabb növekedés várható a brit gazdaságban
...
A brit üzleti vállalkozások érdekképviseletét ellátó szervezet hétfőn ismertetett negyedéves felmérése szerint - amelyben 5600 tagvállalat vett részt - a brit vállalati szektor exportja és exportrendelési állománya a brit EU-tagságról 2016 júniusában tartott népszavazás óta nem volt olyan alacsony, mint most.
A referendumon a résztvevők szűk, 51,9 százalékos többsége arr...
2018-10-08 21:00:52
Elévülés miatt szabadon engedték a Franco-éra csecsemőlopásában bűnös orvost
... szülés után lopták el csecsemőjüket a kórház közreműködésével, nekik pedig azt mondták, hogy gyermekük halva született vagy fertőzésben halt meg miután a világra jött.
Az érdekképviseletek számításai szerint összesen több százezer olyan gyerek lehet, akit ilyen módon elszakítottak szüleiktől a Franco-diktatúra évtizedei (1939-1975) alatt, és az azt követő években.
Kezdet...
2018-10-08 14:52:45
OGY Krónika 3. rész (kérdések)
... kitermelni.
Bodó Sándor, a tárca parlamenti államtitkára a kormányzat kiemelt fontosságú célkitűzésének nevezte a béremelést, a piacgazdaságban azonban a munkáltatók és a dolgozói érdekképviseletek alkuja az emelés, "a folyamatba a kormány közvetlenül nem avatkozik be", csak a minimálbér és az adók révén.
Kiemelte: tavaly a szociális hozzájárulási adó öt százalékkal csök...
2018-10-08 14:52:06
Hétévi mélyponton a brit gazdaság növekedése az első fél évben
...
A brit statisztikai hivatal (ONS) pénteken ismertetett, felülvizsgált adatai szerint a brit hazai össztermék (GDP) 0,5 százalékkal nőtt 2018 első hat hónapjában a tavalyi év második feléhez mérve.
Az ONS szerint a brit gazdaságban 2011 második fele óta nem volt példa ilyen lassú féléves növekedésre.
A statisztikai hivatal a pénteki beszámolóban 0,1 százalékponttal 0...
2018-09-28 14:43:27
A szakszervezetek szeretnének együttműködni a közösségi közlekedés átalakításában
... állam,hogy megszűnnének a párhuzamosságok a kötött pályás és a közúti közösségi közlekedésben, ami egyfajta integrációt jelent a MÁV és a közlekedési központok működésében.
Az érdekképviseletek az idén februárban megalakult közszolgáltató vállalkozások konzultációs fórumán (KVKF) szeretnék a felmerülő kérdéseket áttekinteni, elsősorban a munkabérek oldaláról. A cél, hogy eze...
2018-09-24 17:14:51
Folytatódott az egyeztetés az ápolási díj ügyében
... díj ügyének tényleges megoldására törekvő komplex kormányzati intézkedés, de szeretnék, ha a megbeszéléseken a Pénzügyminisztérium és a Miniszterelnökség is részt venne.
Az érdekképviseletek egyetértettek abban, hogy az ápolási díjban részesülők jogviszonyát munkaviszony jellegű egyéb jogviszonyként kell rendezni. Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke a közlés szerint azt mondta, szób...
2018-09-13 18:33:26
A fuvarozói érdekképviseletek 15-20 százalékos díjemelést sürgetnek
... százalékkal nőtt az elmúlt 3 évben, egy szerelvény biztosítási díja meghaladja az egymillió forintot, a biztosítók jelentős erőfölényével szemben nincs lehetőségük fellépni. Az érdekképviseletek szerint a fuvarozási díjak emelését el kell fogadniuk az érintetteknek. A kelet-európai társszervezeteikkel is egyeztetnek a javaslatukról - mondta.
Füle László, a mintegy 3700 tagvál...
2018-09-11 11:22:09
Jót tett a labdarúgó VB és a meleg nyár a brit gazdaságnak
...
A brit statisztikai hivatal (ONS) július óta új számítási módszerrel mutatja ki a hazai össztermék (GDP) növekedési ütemét: az addigi naptári negyedéves adatközlések helyett havi, illetve az adott hónapról visszavezetett mozgó háromhavi becsléseket ismertet.
Az e módszertan szerint számolt, hétfőn közzétett friss adatok szerint a brit gazdaság teljesítménye júliusban a v...
2018-09-10 13:02:23
Érdekképviseletek pályázhatnak a jogszerű foglalkoztatás támogatására
...
Az államtitkár elmondta: a program kiemelt célja, hogy a munkavállalók és munkáltatók, illetve ezek képviseletei szakszerű, naprakész, ingyenes jogi segítséget vehessenek igénybe a jogszerű foglalkoztatás és a jogkövető, jogtudatos magatartás érdekében, melyet a munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szervezetek nyújtanak számukra. A szolgáltatás munkajogi, foglalkozta...
2018-09-07 08:53:04
1 2 3 ....................66 67 ..........99 100 ..........131 132 133 
Címkék: Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, Érdekegyeztető Fórum, Boros Péterné, Bodó Sándor, Kovács Ágnes, Füle László, globális válság, leglassabb növekedés, brit gazdaságban, brit gazdaság, szakszervezetek szeretnének, közösségi közlekedés, fuvarozói érdekképviseletek, meleg nyár, brit gazdaságnak, jogszerű foglalkoztatás, igazgatási munkaerővel, kormány döntését, érdekképviseletek részére, oldalak számára, álláspontok kialakítására, kormánynak felelnie, brit üzleti, brit vállalati, brit EU-tagságról, résztvevők szűk, kórház közreműködésével, világra jött, érdekképviseletek számításai, tárca parlamenti, kormányzat kiemelt, piacgazdaságban azonban, dolgozói érdekképviseletek, kormány közvetlenül, adók révén, szociális hozzájárulási, brit statisztikai, brit hazai, statisztikai hivatal, pénteki beszámolóban, kötött pályás, közúti közösségi, közlekedési központok, idén februárban, felmerülő kérdéseket, munkabérek oldaláról, érdekképviseletek egyetértettek, ápolási díjban, közlés szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.