Regisztráció  Belépés
Brexit/EU-csúcs - Theresa May: holtponton a tárgyalások
... Nagy-Britannia és az EU határforgalmában. "Ennél is rosszabb" azonban, hogy Észak-Írország e javaslat alapján gyakorlatilag az EU egységes belső piacának tagja maradna, vagyis gazdasági értelemben "véglegesen leválna" az Egyesült Királyság többi térségéről.
Az EU javaslata szerint Észak-Írország és Írország közös vámövezetet alkotna a Brexit után, elkerülendő, hogy az ír-észa...
2018-09-21 16:39:15
Romániai népszavazás - Az RMDSZ részvételre és lelkiismeret szerinti szavazásra buzdít
... Kelemen Hunor.
Korábban az RMDSZ ügyvezető elnöke, Porcsalmi Bálint a Maszol.ro portálnak adott interjúban kijelentette: a család meghatározásához kapcsolódó alkotmánymódosítás jogi értelemben fölösleges és értelmetlen, társadalmi szempontból kirekesztő, politikai szempontból pedig káros és hamis, ezért nem fog részt venni ezen. Hasonló álláspontra helyezkedett a közösségi mé...
2018-09-21 16:38:48
ITM: növelni kell a magyar vállalatok hozzáadott értékét
... teljes pénzügyi eszközállomány tízszer lesz nagyobb a gazdasági kibocsátásnál. Emellett minden előzetes várakozással szemben bebizonyosodott az is, hogy a gazdasági növekedés abszolút értelemben nem elválasztható a környezet terhelésétől - közölte.
Meggyőződése szerint Magyarországon is felül kell vizsgálni az elmúlt 28 év gazdaságpolitikáját. Szavai alapján paradigmaváltásra...
2018-09-20 15:42:46
Magyar-szlovák együttműködési programokat valósítanak meg 1,7 milliárd forintból
... programot bemutató sajtótájékoztatón csütörtökön Győrben elmondta, az alap által az Európai Unió egyik fontos alapelve valósul meg, mert olyan pályázókat támogat, amelyeket a klasszikus értelemben vett határon átnyúló programokban csak korlátozottan lehet.
Hozzátette, a kormánynak kiemelt célja a határ menti területek fejlesztése, amiben a szomszédos országok közül a szlovák ...
2018-09-20 13:12:59
Az Andrássy 60 orvosai
... művelődési házak, alapítványok, díjak, pályázatok viselik a nevét. Emlékének szobrot állítottak, a tervek szerint gyermekszínházat is elneveznek róla. ,,Megállapíthatjuk, hogy jó értelemben vett Janikovszky-kultusz épül" - írta Nagy Balázs főiskolai adjunktus a Könyv és nevelés című szakfolyóirat egyik tavalyi számában.

...
2018-09-19 22:08:15
Keresztút - Pio atya gondolataival
... önmagunknak, és mennyire szeretjük a kényelmet és a pihenést. Mindig tartsd szemed előtt Jézust: Ő nem pihenni jött közénk, és nem keresett kényelmes körülményeket sem lelki, sem testi értelemben, hanem harcolni jött, önmagát megtagadni és meghalni jött."

XIV. állomás
"Meg ne hátráljatok, és még kevésbé meg ne álljatok, amíg föl nem értek az élet kálváriájára. Jéz...
2018-09-18 18:07:23
Teniszszövetségi vita - Közgyűlésen vitatnák meg a problémákat a szövetséget bírálók
... megszilárdítását kívánja szolgálni", mivel azon egyetlen napirendi pontként csupán a közelmúltban lemondott három elnökségi tag pótlása történne meg.
Az aláírók a levelüket a tágabb értelemben vett teniszcsaládnak, a magyar tenisz valamennyi szereplőjének szánják, mert - mint jelzik - nincs lehetőségük mindenkihez közvetlenül, személyesen eljutni.
"Az elmúlt időszakban ...
2018-09-18 17:09:51
Mélylélektani igazság
... rendben
van, de attól ő a rossztól nem szabadult meg, mert a hajlam tovább él benne.
Nincs "csírátlanítva", ilyen vagy olyan formában, de újra kihajt benne.

Bibliai értelemben a megbocsátás szó "elengedést" jelent. Te elengeded, mint
egy léggömb zsinórját: nem szorítja már az ujjad végét. Menjen! Neked már jó,
de attól ő még nem változott meg! ...
2018-09-16 09:54:08
Elhívás
...,,Isten hívása kegyelmes annál a ténynél fogva, hogy az ő kegyelmes voltát bizonyítja a számunkra. Ugyanakkor abban az értelemben is kegyelmes, hogy egyáltalán nem érdemeltük ki, sőt mi több, egyedül a rosszra szolgáltunk rá."

-Sinclair B. Ferguson-...
2018-09-15 13:41:20
Imádság
...,,Az imádság bizonyos értelemben a keresztyén ember és az Atya közti töretlen kapcsolat kifejezése."

-Donald S. Whitney-...
2018-09-15 12:57:12
1 2 3 ................797 798 ........1196 1197 .........1594 1595 1596 
Címkék: Theresa May, Egyesült Királyság, Kelemen Hunor, Porcsalmi Bálint, Európai Unió, Nagy Balázs, magyar vállalatok, szövetséget bírálók, család meghatározásához, gazdasági kibocsátásnál, gazdasági növekedés, környezet terhelésétől, alap által, klasszikus értelemben, kormánynak kiemelt, határ menti, szomszédos országok, tervek szerint, élet kálváriájára, közelmúltban lemondott, tágabb értelemben, magyar tenisz, elmúlt időszakban, hajlam tovább, léggömb zsinórját, ujjad végét, ténynél fogva, rosszra szolgáltunk, imádság bizonyos, keresztyén ember, megállapíthatjuk, gyermekszínházat, határforgalmában, meghatározásához, teniszszövetségi, megszilárdítását, bebizonyosodott, teniszcsaládnak, eszközállomány, együttműködési, magyarországon, gondolataival, szereplőjének, csírátlanítva, körülményeket, mélylélektani, gyakorlatilag, kibocsátásnál, szakfolyóirat, korlátozottan, elválasztható, kálváriájára, alapítványok, közelmúltban, lelkiismeret, kijelentette, helyezkedett, meggyőződése, várakozással, terhelésétől, programokban,
© 2013 TVN.HU Kft.