Regisztráció  Belépés
A katari légitársaság 10 százalékos részesedést szeretne vásárolni az American Airlinesban
...
A Bloomberg hírügynökség pénteki értesülései szerint a Qatar Airways legalább 800 millió dollárt szán a részvényvásárlásra. A tulajdoni részt fokozatosan növelné növelné 4 százalékról 10 százalékra. A katari cég erről közleményt adott ki.
Az American Airlines igazgatótanácsa még nem hozott döntést az ügyben, de leszögezte, hogy az erről szó egyeztetéseket nem az amerikai...
2017-06-23 23:03:40
Fox televízió: a Fehér Ház "Camp David-stílusú" arab csúcsértekezlet összehívására készül
...
A republikánusokhoz közel álló Fox televízió értesülései szerint a Fehér Ház Szaúd-Arábia, Egyiptom és a Katar ellen bojkottot hirdetett további öt ország (Egyesült Arab Emírségek, Mauritánia, Bahrein, Mauritius és a Maldív-szigetek) részvételével rendezne csúcstalálkozót.
Az értekezleten - melynek szervezése a Fox szerint már meg is kezdődött - a Katar körül kialakult ...
2017-06-23 20:33:14
Trump közölte: nincsenek felvételei az elbocsátott FBI-igazgatóval folytatott beszélgetéseiről
... munkatársainak azt mondta volna: így akarta arra késztetni James Comeyt, hogy a szenátus hírszerzési bizottsága előtt az igazat mondja.
A CNN hírtelevízió kormányzati forrásokra hivatkozó értesülései szerint Donald Trump "jót mulatott" a hangszalagokat emlegető bejegyzése utáni zűrzavaron.
A Fehér Ház szokásos napi sajtóértekezletén Sarah Huckabee Sanders helyettes szó...
2017-06-22 20:54:06
Belga sajtó: többeket őrizetbe vettek a brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban
...
A Le Soir című belga lap értesülései szerint a szerda éjjeli őrizetbe vételek három brüsszeli negyedben történtek: Koekelbergben, Anderlechtben és Molenbeekben.
A belga szövetségi ügyészség arról számolt be, hogy az érintettek előzetes letartóztatásáról csütörtökön fog dönteni a bíróság.
A marokkói állampolgárságú Uszáma Zárjúh kedd este megpróbálta felrobbantani a ...
2017-06-22 11:01:40
Lemondott a Vatikán főrevizora
... Feladata a Vatikán teljes mérlegügyi helyzetének átvizsgálása volt a pápai állam összes hivatalának és intézményének számláival. Kinevezése öt évre szólt.
Az Il Fatto Quotidiano értesülései szerint lemondása előtt Libero Milonét a vatikáni csendőrség hallgatta meg. Ez belső vatikáni vizsgálatra utal, amelynek azonban nem ismert a tartalma.
Libero Milone a vatikáni Pénz...
2017-06-22 07:04:13
Szíria - WSJ: Izrael titokban évek óta támogatást nyújt egyes felkelőcsoportoknak
... szíriai sebesült kapott kezelést izraeli kórházakban, illetve hogy a zsidó állam élelmiszert és egyéb humanitárius szállítmányokat küldött a segítségre szoruló civileknek, de a WSJ értesülései szerint a támogatás ennél jóval "mélyebb és koordináltabb", ellenzéki fegyveresek közvetlen finanszírozását is magában foglalja.
"Izrael hősiesen kiállt mellettünk. Nem éltük volna túl ...
2017-06-19 17:46:00
Londoni tűzvész - Scotland Yard: legalább hatan meghaltak a tűzben
... de a DUP illetékesei a BBC-nek szerda délután azt mondták, hogy az egyezmény bejelentése "egyelőre nem lenne helyénvaló", tekintettel a nyugat-londoni tragikus tűzvészre.
A BBC értesülései szerint a megállapodás bejelentése áttolódhat a jövő hétre, így késhet a kormányprogram parlamenti ismertetése is.
Az eredeti tervek alapján II. Erzsébet királynő jövő hétfőn ismertetn...
2017-06-14 13:53:56
Lezuhant egy MiG 21-es katonai repülőgép Romániában
... zuhant le, és kiégett.
A konstancai mentőszolgálat a pilótát a roncs közelében, eszméletlen állapotban találta, később azonban magához tért, állapota stabil. A román hírtelevíziók értesülései szerint a pilóta súlyos gerincsérülést szenvedett.
A román légierőnél - amely tavaly októberben vette át az első hat, Portugáliától vásárolt F16-os harci gépét - jelenleg is használ...
2017-06-12 11:51:47
Fegyházbüntetésre ítélték a korábban felmentett, és kártérítést is kapó vádlottakat
... attól tart, hogy fia még tapasztalatlan, ezért vallomásra tudják bírni. Az eljárás "koronatanúja" részletesen vallott az emberölés indítékáról, az elkövetés módjáról és eszközéről, értesülései id. Burka Ferenctől származtak.
A rendőrséget 2012-ben felkereső nagymama és unoka sem élt mentességi jogával. Az asszony szerint unokája 2011-ben vissza szeretett volna menni az apjáho...
2017-06-07 16:03:06
Trump állítólag elégedetlen az igazságügyi miniszter munkájával, a Fehér Ház nem kommentál
... információi szerint az elnök elégedetlen azzal, ahogyan az igazságügyi tárca a beutazás átmeneti korlátozásáról szóló elnöki rendelettel kapcsolatos ügyeket kezeli. Az ABC televízió értesülései szerint a tárcavezető korábban már, nem hivatalosan ugyan, de fel is ajánlotta lemondását.
Egy, a miniszterhez közelálló, de névtelenséget kérő minisztériumi munkatárs szerint Trump el...
2017-06-07 07:05:39
1 2 3 .....................131 132 ...........196 197 ...........261 262 263 
Címkék: American Airlinesban, Fehér Ház, Camp David-stílusú, Scotland Yard, American Airlines, Fehér Ház Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, James Comeyt, Donald Trump, Sarah Huckabee Sanders, Uszáma Zárjúh, Libero Milonét, Libero Milone, Burka Ferenctől, katari légitársaság, elbocsátott FBI-igazgatóval, korábban felmentett, igazságügyi miniszter, Qatar Airways, tulajdoni részt, republikánusokhoz közel, szenátus hírszerzési, igazat mondja, hangszalagokat emlegető, szerda éjjeli, belga szövetségi, érintettek előzetes, marokkói állampolgárságú, pápai állam, vatikáni csendőrség, vatikáni Pénz, zsidó állam, segítségre szoruló, támogatás ennél, egyezmény bejelentése, nyugat-londoni tragikus, megállapodás bejelentése, jövő hétre, kormányprogram parlamenti, eredeti tervek, konstancai mentőszolgálat, roncs közelében, román hírtelevíziók, pilóta súlyos, román légierőnél, emberölés indítékáról, elkövetés módjáról, rendőrséget 2012-ben, asszony szerint, elnök elégedetlen, igazságügyi tárca, beutazás átmeneti,
© 2013 TVN.HU Kft.