Regisztráció  Belépés
Donald Trumpnak nyilvánosságra kell hoznia, hogy kiket fogadott floridai üdülőkomplexumában
... döntést egy New York-i bíróság hozta hétfőn, az Állampolgárok a Felelősségért és az Etikáért Washingtonban (CREW) nevű civil szervezet keresete nyomán. A bíró elfogadta a civil szervezet érvelését, miszerint átláthatóságra van szükség az elnök munkájában és környezetében.
"A közvéleménynek joga van tudni, hogy kivel találkozik az elnök és a környezetében dolgozók csapata" - ...
2017-07-17 21:34:16
Harminc év börtönbüntetéssel sújtottak egy megerőszakolt tinédzsert Salvadorban
...
A bíróság elfogadta az ügyészség érvelését, hogy a lány gyilkosságot követett el azáltal, hogy nem vett részt terhesgondozáson.
Evelyn Beatriz Hernández Cruz most 19 éves, de még középiskolás volt, amikor egy bűnbanda tagja hónapokon át többször megerőszakolta. A lány nem tudta, hogy várandós. Fájni kezdett a hasa és a háta, és a vécében hozta világra a magzatot, aki már...
2017-07-07 10:57:13
Öböl menti viszály - Az amerikai elnök a válság megoldását sürgette az egyiptomi elnöknél
... finanszírozásával.

Az amerikai kormányzat nem először foglalt állást a Katar körül kialakult válság tárgyalásos rendezése mellett. Noha Donald Trump először támogatta a szaúdi vezetés érvelését a Katar ellen meghirdetett bojkott és blokád ügyében, Rex Tillerson külügyminiszter már a válság június elején történt kirobbanása utáni héten a békés rendezést szorgalmazta, tá...
2017-07-06 12:16:33
Cófár és Jób
... használtak. Cáfolja, hogy egyedül az igazak boldogulnak, és csak a gonoszok szenvednek. Isten a gonoszokra éppen úgy kiárasztja áldásait, mint az igazakra - ez a tény aláássa Cófár érvelését, de nem hoz Jóbnak vigaszt.

20.Fejezet: ,,Érveid felzaklatnak!" 1-3; ,,Az én érveim is zaklassanak fel téged!" 4-29; Cófár megfelel

21.Fejezet...
2017-05-23 06:44:06
Bildád és Jób
... (vö. 4,1-6), és nyíltan szembeszáll Jóbbal. Ugyanúgy vádolja Jóbot, mint Elifáz: ,,Isten igaz; Jób vétkes." Bildád a hagyományból és a történelemből igyekszik alátámasztani érvelését. Ahogyan korábbi cáfolatában is. Jób először emberi tanácsadójának felel (9,1-24), mielőtt panaszát Istennek intézné. Jób elismeri Isten igazságosságát, de képtelen összhangba hozni ezt az ...
2017-05-19 06:52:36
Krónika 4. rész (költségvetés)
... 2010-ben.
Azon logika alapján, hogy a magyar gazdaságot kizárólag az uniós források tartják életben, Görögországnak szárnyalnia kellene, Németországnak meg haldokolnia - folytatta érvelését. Kijelentette, az uniós források hozzájárulnak a gazdaság bővüléséhez, de a növekedést a gazdaságpolitika minősége határozza meg döntően. A kormány az uniós támogatások csökkenése után is ...
2017-05-17 14:43:22
Az EMNP az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul a csíkszeredai Városháza feliratért
... Dan Tanasa blogger által vezetett Méltóságért Európában Polgári Egyesület (ADEC) nyújtott be keresetet 2015 novemberében. A bíróság mind első fokon, mind másodfokon elfogadta a felperes érvelését, amely szerint a román intézménynév magyar megfelelője a polgármesteri hivatal, nem pedig a városháza.
Soós Szabó Klára, Tőke Ervin és Márk Dezső önkormányzati képviselők bejelentett...
2017-05-03 10:11:48
Az apostolok örvendezve fogadják, hogy Jézusért ......
... törekvés vagy mozgalom emberektől származik, úgyis magától felbomlik. De ha Istentől van, nem tudjátok szétoszlatni őket, és úgy látszanék, mintha Isten ellen tusakodnátok."
Érvelését elfogadták. Behívatták az apostolokat, megbotoztatták őket, azután rájuk parancsoltak, hogy ne beszéljenek Jézusról. Majd szabadon engedték őket.
Ekkor örvendezve távoztak a főtanácsb...
2017-04-29 10:36:12
Fidesz-frakció: a kormányfő megvédte Magyarországot
... vizsgálták-e, hogy az honnan származik, Halász János azt mondta: Soros Györgyöt kell megkérdezni, hogy mikor miből származott a vagyona. Idézte Orbán Viktornak a szerdai vitában elhangzott érvelését, amely szerint nem gondolhatjuk, hogy ha Soros György valakinek valamikor adott egy ösztöndíjat, akkor azzal az illető véleményét is örökre megvette.
Halász Jánost a Civil Összefo...
2017-04-27 14:03:50
LMP: a Kúria döntése értelmében nyilvános a stratégiai partneri adókedvezmény
... lehetőséget kihasznált, még az infótörvényt is módosította annak érdekében, hogy az adatok titokban maradjanak" - fogalmazott Szél Bernadett, aki beszámolt arról is: a Kúria osztotta az LMP érvelését, hogy fontosabb, alkotmányos érdek fűződik a közpénzek felhasználásának megismeréséhez, mint az adótitok megőrzéséhez.
Szél Bernadett közlése szerint "15 napon belül kiderül, ho...
2017-04-26 13:43:06
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Donald Trumpnak, Emberi Jogok Európai Bíróságához, Etikáért Washingtonban, Evelyn Beatriz Hernández Cruz, Noha Donald Trump, Méltóságért Európában Polgári Egyesület, Soós Szabó Klára, Tőke Ervin, Márk Dezső, Halász János, Soros Györgyöt, Idézte Orbán Viktornak, Soros György, Halász Jánost, Civil Összefo, Szél Bernadett, megerőszakolt tinédzsert, amerikai elnök, válság megoldását, egyiptomi elnöknél, csíkszeredai Városháza, apostolok örvendezve, kormányfő megvédte, stratégiai partneri, bíró elfogadta, civil szervezet, elnök munkájában, közvéleménynek joga, környezetében dolgozók, bíróság elfogadta, ügyészség érvelését, lány gyilkosságot, bűnbanda tagja, vécében hozta, amerikai kormányzat, szaúdi vezetés, válság június, békés rendezést, igazak boldogulnak, gonoszok szenvednek, gonoszokra éppen, igazakra &#8211, tény aláássa, történelemből igyekszik, magyar gazdaságot, uniós források, gazdaság bővüléséhez, gazdaságpolitika minősége, uniós támogatások, bíróság mind, felperes érvelését,
© 2013 TVN.HU Kft.