Belépés
Szeretet
...,,Sok szívben ég az Üdvözítő személye iránti szeretet anélkül, hogy bárki is tudna erről; sok kéz tevékenykedik a Neki való szolgálatban emberi szem számára észrevétlenül. Hideg és közönyös korunkban jól esik azokra gondolnunk, akik őszintén és igazán szeretik a mi Urunk Jézus Krisztust."

-C. H. Mackintosh-...
2018-10-19 19:53:43
Csodák után csapások
... fokozottabb lesz. Egyre többen lesznek olyanok, akiknél ,,megvan ugyan a kegyesség látszata, de megtagadják annak erejét". Az ördög ezzel csalja meg egyenként az embereket, és észrevétlenül megkeményíti a szívüket, mint ahogy a fáraóét is.
A bűnben született amber szíve igen hajlamos a megkeményedésre. Így volt ez mindjárt a bűnbeesést követően. Káin utódai csak mé...
2018-10-15 09:03:26
Vass Albert Mese az erőről - Tanmese
... mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép
És megállsz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe.
A legnagyobb kincseket, amiket ember számára teremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet és a békességet....
2018-10-07 21:40:09
50 éve hunyt el Pio atya
... engedelmesség nevében a figyelmeztetést megkapta, fölegyenesedett és kinyitotta szemeit. Az esperes így jobbnak látta, ha odaadja neki a templomkulcsot. Ettől kezdve Padre Pio igyekezett észrevétlenül a templomban maradni.

Más alkalommal Don Salvatore, Pio atya felettese felnyitván egy Pio atyával kapcsolatos levelet, a szöveg helyén egy nagy tölcsér alakú tintafoltot t...
2018-09-23 20:00:01
Az Andrássy 60 orvosai
A közkedvelt gyermekkönyvíró nem hétköznapi családtörténeteAz ÁVH orvosai nem gyógyítottak, feladatuk a vádlottak megtörése volt. Egyikük, Janikovszky Béla volt feleségét is zártosztályra küldte, de vezetéknevét nem innen ismerjük.
...
2018-09-19 22:08:15
Keresztút - Pio atya gondolataival
... Égi Mester nem fogja megengedni, hogy egy hajszál meggörbüljön a fejeteken, ahogyan nem engedte, hogy bántás érje tanítványait a Getszemáni kertben. És a tolongó sokaság közepette észrevétlenül kísérjétek a Királyt a Kálváriáig."

III. állomás
"Jézus, a fájdalmak férfia úgy szeretné, ha minden keresztény őt követné. Most Jézus nekem is kínálja e kelyhet; én elfogad...
2018-09-18 18:07:23
Fogyatékos embereket segítő országos tanácsadói hálózat kezdte meg munkáját
... és a szakemberek dolga, hanem mindannyiunk közös feladata" - fogalmazott a polgármester, majd azt mondta: Erzsébetvárosban mindig arra törekednek, hogy a rászorulók ne maradjanak észrevétlenül, és igyekeznek kiemelt figyelmet szentelni az őket érintő programok, ellátások korszerűsítésére, bővítésére.
Vattamány Zsolt kijelentette: fontos, hogy az érintettek az élet minden terü...
2018-09-14 14:22:02
ooOoo
... állatvilágban (ne feledjük, az egyik legösztönösebb jegyről van szó) gyökeredző igazsága hoz enyhülést. Ezért akár hosszú éveken át várakozik, szeme sarkából figyeli áldozatát, ráhangolódik, észrevétlenül becserkészi majd alkalmas pillanatban lecsap rá.

Veleszületett adottsága, hogy nemcsak ,,letapogatni" képes, hanem hatást is gyakorol a mások tudattalanjában zajló fol...
2018-09-13 23:24:31
Ingyenes hepatitis C-szűrés lesz az országban több helyen
... húsz-ötven évig lappanganak, nem okoznak jellegzetes panaszokat, az érintettek nagy része nem is tud betegségéről és a fertőzőképességéről.
A hepatitis C szinte tünetmentesen, észrevétlenül rombolja a májat. Mire a jellegzetes tünetek jelentkeznek, addigra sokszor előrehaladott májkárosodás, májzsugor, májrák alakulhat ki. A fertőzés vérrel terjed, védőoltás nincs ellene - hí...
2018-09-10 07:04:30
Emily Dickinson
Emily Dickinson

Mint bánat, észrevétlenül...

Mint bánat, észrevétlenül
Elmúlt a nyár megint.
Oly érzékelhetetlenül,
Hűtlenségnek se tűnt.
Nyugalom áradt szét,
Mint rég jött alkonyon,
Vagy mint ha délután a táj
Magányosan borong.
Korai est köszönt be,
Idegen virradat,
Mint menni vágyó vendég,
Kit bánt, ha n...
2018-08-25 09:50:02
1 2 3 .......................285 286 ............427 428 ............569 570 571 
Címkék: Vass Albert Mese, Emily Dickinson, Urunk Jézus Krisztust, Padre Pio, Janikovszky Béla, Most Jézus, Vattamány Zsolt, országban több, kegyesség látszata, ördög ezzel, bűnben született, bűnbeesést követően, pillanatban megnyílik, angyalok észrevétlenül, legnagyobb kincseket, figyelmeztetést megkapta, templomban maradni, szöveg helyén, nagy tölcsér, közkedvelt gyermekkönyvíró, vádlottak megtörése, hajszál meggörbüljön, tolongó sokaság, fájdalmak férfia, szakemberek dolga, őket érintő, élet minden, egyik legösztönösebb, mások tudattalanjában, érintettek nagy, jellegzetes tünetek, fertőzés vérrel, nyár megint, erzsébetvárosban, korszerűsítésére, gyermekkönyvíró, megkeményedésre, családtörténete, figyelmeztetést, tudattalanjában, fölegyenesedett, legösztönösebb, templomkulcsot, gondolataival, előrehaladott, tevékenykedik, tünetmentesen, észrevétlenül, állatvilágban, zártosztályra, veleszületett, engedelmesség, májkárosodás, gyógyítottak, betegségéről, mindannyiunk, lábujjhegyen, kijelentette, polgármester,
© 2013 TVN.HU Kft.