Regisztráció  Belépés
A Krisna-völgy negyedszázados fennállását ünneplik Somogyvámoson
... völgyben igen népszerű virágfűzésre, a szentélyben "különösen áldásos" virágajánlást tartanak, amelyhez virágdekor-készítők csatlakoznak.
Lehet bocit simogatni, a tóparton sétálni, vegán ételeket kóstolni, bekukkantani az ökoiskolába, és beszélni a vendéglátó tanárokkal arról, mennyire lehet boldog egy gyerek az online világban való jelenlét nélkül is - írták.
A szervező...
2018-06-21 18:25:33
A magyar fogyasztók bizalmatlanok, ám mégis használják az adalékanyagokat egy felmérés szerint
... cukorként, ételízesítőként vagy sütőporként széles körben elterjedtek.
A fogyasztók 90 százaléka állította, hogy nem tesz térfogatnövelőt az otthoni sütés, főzés során a süteményekbe, ételekbe. Ehhez képest saját bevallása szerint 80 százalék több-kevesebb rendszerességgel használ sütőport, ami egyfajta térfogatnövelőnek minősül. Hasonló a helyzet az ízfokozóknál is: a megké...
2018-06-21 17:15:49
Harmincezer résztvevőre számítanak a szervezők a Szentivánéji Vigasságokon Szombathelyen
... június 6. és 8. között Szombathelyen megrendezendő Food Truck Show terveit is. A gasztrofesztivál helyszíne a vasi megyeszékhely főtere lesz, ahol a részvevők helyszínen készített utcai ételeket és kézműves söröket kóstolhatnak.
Szó esett a sajtótájékoztatón az idei magyar dal napjának Szombathelyre tervezett eseményeiről is. Elhangzott, hogy a szervezők szeptember 9-én a vár...
2018-06-21 15:35:09
Gulyás: tovább folytatódik az adócsökkentés
... kell majd fizetni.
Az UHT és az ESL tej áfája is 5 százalékra csökken, amivel jövőre 20 milliárd forintot spórolhatnak a családok - idézte fel.
Az egészségügyi kockázatot jelentő ételek, italok népegészségügyi adója átlagosan 20 százalékkal nő. Ezt népegészségügyi intézkedésnek tekintjük - ismertette a miniszter.
Szólt arról is, hogy nem csökken a cafetériára rendel...
2018-06-21 14:05:51
Génszerkesztéssel tettek ellenállóbbá sertéseket
... fogyasztók, hogy a génmódosított alapanyagokból készült élelmiszer árthat az ember egészségének: allergiát válthat ki vagy a beillesztett gének bekerülhetnek az emberi DNS-be.
Azonban ezek az ételek évtizedek óta forgalomban vannak és soha nem ártottak az embernek, ezzel állnak összhangban az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének (WHO) ajánlásai is.
A Edinburgh-i Egyetem ...
2018-06-21 13:54:30
Indiai lótusz mint az újjászületés szimbóluma
... megpirítva és kandírozva is fogyasztják. A növény fiatal, zsenge, üde hajtásait és leveleit is előszeretettel fogyasztják salátaként, de gyakran csomagolnak vagy dekorálnak a levelekkel különféle ételeket is.

A virág gyöktörzsét kétféleképpen is hasznosítják az indiai konyhaművészek. A gyöktörzsből friss állapotában főzeléket készítenek, de gyakran ki is szárítják és má...
2018-06-20 17:28:04
Zsírégető, karcsúsító táplálékok
... gátolva meg a csontritkulás kialakulását.

A matchatea nemcsak megnyugtat, hanem rendszeresen fogyasztva csökkenti a testzsírt és a koleszterinszintet.

Az erjesztett ételek közül a kefir is segíthet a zsírégetésben, mégpedig a benne lévő probiotikumoknak köszönhetően. A probiotikumok a szervezetünknek is segítenek a baktériumokkal szembeni küzdelemben.
[l...
2018-06-20 17:26:35
Adótörvények - Szakmai szervezetek: a népegészségügyi termékadó emelése ronthatja az élelmiszeripar versenyképe
...
A kormány terve szerint 2019-től az egészségügyi kockázatot jelentő ételek, italok (például cukros üdítők, chipsek, csokoládék, szeszes italok) esetében átlagosan 20 százalékkal nő a neta mértéke.
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ), a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség, az Édességgyártók Szövetsége, a Hazai Snackgyártók Érdekegyeztető...
2018-06-19 18:33:33
Múzeumok éjszakája - Ezerszínű India a Hopp Ferenc Múzeumban
... színpadi programok közben ...
2018-06-19 15:01:46
Varga Mihály: kedden nyújtja be a Pénzügyminisztérium az adóváltozásokról szóló törvényjavaslatot
... minimálbérre jelentik be magukat - magyarázta a tárcavezető.
Jövőre újabb adópolitikai eszközök segíthetik az egészség megőrzését és védelmét: 2019-től az egészségügyi kockázatot jelentő ételek, italok (pl. cukros üdítők, chipsek, csokoládék, szeszes italok) esetében átlagosan 20 százalékkal nő a népegészségügyi termékadó mértéke. Mindezek mellett csökken a motorkerékpárok r...
2018-06-19 13:52:22
1 2 3 ...............1570 1571 ........2355 2356 ........3140 3141 3142 
Címkék: Szentivánéji Vigasságokon Szombathelyen, Ezerszínű India, Hopp Ferenc Múzeumban, Varga Mihály, Food Truck Show, ENSZ Egészségügyi Világszervezetének, Edinburgh-i Egyetem, Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége, Magyar Ásványvíz, Üdítőital Szövetség, Édességgyártók Szövetsége, Hazai Snackgyártók Érdekegyeztető, magyar fogyasztók, felmérés szerint, újjászületés szimbóluma, népegészségügyi termékadó, élelmiszeripar versenyképe, adóváltozásokról szóló, tóparton sétálni, vendéglátó tanárokkal, online világban, otthoni sütés, gasztrofesztivál helyszíne, vasi megyeszékhely, részvevők helyszínen, idei magyar, szervezők szeptember, egészségügyi kockázatot, cafetériára rendel, génmódosított alapanyagokból, ember egészségének, beillesztett gének, emberi DNS-be, ételek évtizedek, növény fiatal, levelekkel különféle, virág gyöktörzsét, indiai konyhaművészek, gyöktörzsből friss, csontritkulás kialakulását, matchatea nemcsak, erjesztett ételek, benne lévő, baktériumokkal szembeni,
© 2013 TVN.HU Kft.