Regisztráció  Belépés
Gyűjtést indít kárpátaljai rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet
...
A segélyszervezet MTI-hez küldött közleményében azt írta, két évtizede segítik Kárpátalján a legszegényebbeket élelmiszerrel, tűzifával, gyermekeket és időseket támogató programokkal. A segítségre egyre nagyobb szükség van, az áremelkedések és a támogatások csökkenése miatt különösen nehéz helyzetbe kerültek a sokgyerekes családok, az egyedülálló idősek, nyugdíjasok.
Ez...
2018-09-18 17:19:31
Átadták a Testnevelési Egyetem központi épületét
... valamint a magyar sport eredményességének fenntartását elősegítő tudományos és infrastrukturális háttér kialakítása" - fogalmazott a rektor.
Mocsai azt mondta: a TE stabil, kilenc évtizedes alapokon nyugszik, erre pedig lehet a mai kor követelményeinek megfelelő tudásközösséget építeni.
"A világ egyik legmodernebb testkulturális oktatási létesítményét szeretnénk itt létr...
2018-09-18 17:07:48
Képek
...
2018-09-16 22:06:29
Ferencz után Szentkuti is
... mutathatja be. Ha havi egyet, akkor sok évre előre beírja nevét a lapba Szentkuti Károly, aki volt múzeumigazgató, SZDSZ-es politikus, alpolgármester, képviselő, .... , mindezeket (évtizedeket) követően történelem tanár, talán Rajkán, mesekönyvet író, .... , a helyi közéletből (látszólag?) kivonuló.
Miért ő mutatja be a száznyi szobrot, oszlopot, emlékművet stb …...
2018-09-16 06:34:09
Miért fogja Afrika gyarmatosítani Európát?
... megfelelnek a célra. Náluk alkalmasabb újeurópaiakat elképzelni sem lehet. A rendszergazdák igényei szerint...

Az afrikai ,,kulturális színesítők" Európába özönlése évtizedek óta tartó tömeges jelenség, amelyet a Salvini fémjelezte olasz kormánykoalíció legfeljebb ideig-óráig lesz képes feltartóztatni − amíg ez a választási ígérete is fel nem puhul ...
2018-09-15 17:24:58
Kétnapos mesefesztivál lesz Veszprémben jövő hétvégén
... néhány hónapos csecsemőket is várják, de az óvodás, kisiskolás korosztály képviselői valamint a szülők is találnak majd kedvükre való előadást.
Hozzátette: a mesefesztivál küldetése évtizedek óta, hogy a bábszínház saját előadásával és vendégprodukciók bemutatásával népszerűsítse a bábművészetet a családok minden tagját megszólítva.
Az igazgató elmondta, hogy a Cókmók, ...
2018-09-15 08:51:06
Új honvédelmi szemléletet!
... felépítmény omladozni kezdett. Különösen romlott az akkor még sorkatonaságra kötelezett állomány hatékony felkészítése, erősen amortizálódott az eszközállomány. A rendszerváltás utáni évtizedek pedig elhozták a ,,felismerést", hogy NATO-tagként mellőzhetjük a tömegek kiképzésével és hadrendben tartásával járó fáradalmakat, és más országok példáját követve áttértünk a hi...
2018-09-14 23:34:38
A magyar dal napja - önkormányzati képviselő nyílt levele
... rádióban hallható. A Dankó Rádió kivétel, de ez egy nagyon szűk zenei stílust képvisel. A kereskedelmi adók közül az új Retró Rádió is szép számmal válogat a magyar könnyűzenei élet elmúlt évtizedeinek emlékezetes dalai közül.

A magyar előadók, a magyar muzsika szélsőségesen ki van rekesztve a magyar közmédiából!

Még leírni is szörnyű, de így van, mind...
2018-09-14 23:03:20
Kövér: köszönet és elismerés a gyermeküket magyar iskolába írató külhoni magyar családoknak
... gyerekeket és fiatalokat.
Köszönetét és elismerését fejezte ki minden magyarországi adófizető polgárnak és intézménynek, mindazon társadalmi szervezetnek és önkormányzatnak, akik három évtizede erkölcsi és pénzügyi támogatásban részesítik a külhoni magyar oktatást.
"Kiemelt köszönet és elismerés a Rákóczi Szövetségnek, a határokon átívelő magyar nemzeti összetartozás leg...
2018-09-14 15:41:56
Óhazából újhazába - Emberi és családi sorsok az emigrációban címmel nyílt kiállítás
... rendezett módon összegyűjtve Magyarországra szállítsák és gondoskodjanak későbbi méltó felhasználásáról. Mint mondta, a munka során meg kellett szervezni az anyagok - a diaszpóra tagjainak az évtizedek alatt összegyűjtött könyvei, levéltári anyagok, levelezések, a közösségek életét bemutató folyóiratok, aprónyomtatványok - hazajuttatását.
Elmondta: gyűjtőpontokat hoztak létre...
2018-09-14 14:32:19
1 2 3 ........1001 1002 .....1502 1503 .....2002 2003 2004 
Címkék: Ökumenikus Segélyszervezet, Testnevelési Egyetem, Szentkuti Károly, Dankó Rádió, Retró Rádió, Rákóczi Szövetségnek, gyermeküket magyar, emigrációban címmel, segélyszervezet MTI-hez, legszegényebbeket élelmiszerrel, segítségre egyre, támogatások csökkenése, sokgyerekes családok, egyedülálló idősek, magyar sport, világ egyik, lapba Szentkuti, helyi közéletből, száznyi szobrot, rendszergazdák igényei, afrikai &#8222, választási ígérete, mesefesztivál küldetése, bábszínház saját, családok minden, igazgató elmondta, rendszerváltás utáni, tömegek kiképzésével, nagyon szűk, kereskedelmi adók, magyar könnyűzenei, magyar előadók, magyar muzsika, magyar közmédiából, külhoni magyar, határokon átívelő, munka során, diaszpóra tagjainak, évtizedek alatt, közösségek életét, követelményeinek, felhasználásáról, vendégprodukciók, tudásközösséget, önkormányzatnak, segélyszervezet, kormánykoalíció, gondoskodjanak, múzeumigazgató, rendszerváltás, rendszergazdák, testkulturális, magyarországra, feltartóztatni,
© 2013 TVN.HU Kft.