Regisztráció  Belépés
Micsoda valójában Románia?
... azt a szép álmot dédelgettük, hogy mi fogjuk majd balkántalanítani Kárpá­tokon túli testvéreinket".

Betartottak bármit is a Bukarest alatt egyesült tartományoknak tett ígéretekből? Szó sincs róla: a ,,puszit az orrára, és edd el mindenét" volt az igazi himnusz, amit apró betűkkel írtak, akár a bankok.

Aztán jött a háború, majd a kommunizmus, ...
2018-09-25 20:13:01
Az utóbbi 27 év legfontosabb népszavazására készül Macedónia
... a megállapodás becikkelyezését a 120 fős parlament 69 tagja támogatta, az alkotmánymódosításhoz viszont kétharmados többségre lesz szükség. Amennyiben az alkotmánymódosítás sikerül, az ígéretek szerint az athéni parlament is ratifikálja az egyezményt, és ezzel elhárul minden akadály az elől, hogy folytatódjon Macedónia európai uniós és NATO-integrációja.
Az EU általános uniós...
2018-09-25 08:01:42
A barátság példája
... barátjuktól: szegényen utaztam el és nyomorultul tértem vissza. Mielőtt újabb kísérletet tennék a vagyonszerzésre, szeretnélek viszontlátni titeket. Ezért azt kérem, hogy teljesítsétek ígéreteket és holnap este legyetek a megbeszélt szállodában. Remélem senki sem marad távol a baráti összejövetelről!

A levelet író ifjú már nyolc napja visszatért Ausztráliából és súlyos ...
2018-09-20 13:30:02
Kovács Kálmánné Nóri: A magyar szeretetről
... látott hibák az én kivetüléseim, amiből tanulhatok. A kimondott szó lehet hazug, de amit a lelkeddel meglátsz bennem, az az igaz, és az áramlik feléd.

Nem teszek neked nagy ígéreteket, de a fontos dolgaidban ok és kérés nélkül segítek. Nem ítélkezek a tetteiden, mert nincs jó és rossz. A rossznak ítélt cselekvéseidből segítek kiemelkedni, hogy lelked ne szenvedjen a sa...
2018-09-18 20:01:38
Csóti György: CEAUSESCU SZELLEME ROMÁNIÁBAN
... eseményeit. A gyulafehérvári nyilatkozat, amelyet határozatnak is szoktak nevezni, a mai román állam kikezdhetetlen fundamentuma.

Nem csak Beke István és Szőcs Zoltán harcol a fenti ígéretek betartásáért. Polgármesterek, politikusok, civil szervezetek, magánszemélyek emelik fel időről időre a szavukat, különböző hangnemben, eltérő módokon, de mindig ugyanazt kérve-követ...
2018-09-07 22:56:59
Megkezdődött az október 7-i általános választások kampánya Boszniában
... nemzetiségek közötti feszültségek szítása jellemzi majd, hiszen az utóbbi időszakot is a háborús retorika jellemezte.
Az elmúlt évekhez hasonlóan a politikusok nem is tettek nagy választási ígéreteket, inkább a nacionalizmusra építették kampányukat.
Az Istinomjer (Igazságmérő) című honlap kimutatása szerint a 2014-2018-as időszakban, a különböző szintű kormányok pártja...
2018-09-07 10:12:55
Hitelminősítés - Negatívra rontotta az olasz államadós-besorolás kilátását a Fitch
... a tavaly mért 2,3 százalék után, de azzal számol, hogy a deficit 2020-ig 2,6 százalékra emelkedik, mivel várhatóan erősödik majd a koalícióra nehezedő politikai nyomás a magas költségű ígéretek valóra váltásra.
A Fitch szerint ellentmondás feszül e megígért kiadási intézkedések és az államadósság-ráta csökkentésének meghirdetett célja között.
A hitelminősítő ebben a hely...
2018-09-02 10:06:40
Vigyázzatok, és imádkozzatok
... erkölcsi tanítás ez, hanem a világ Megváltójának értünk való gyötrődése közben leszűrt keserves tapasztalata.
Emelkedett pillanataiban a lélek sok mindenre késznek érzi magát. Nagy ígéreteket tesz, fogadkozik. A bukás, az elesés, az elcsüggedés, a hitetlenség, a bűnbeesés csak nagy ritkán ,,szándékos". És nem annyira valamilyen lelki képességnek a hiánya okozza a b...
2018-08-31 08:19:54
Brexit - Brexit-ügyi miniszter: "látótávolságban" a megállapodás az EU-val
... volna, bár állítólag ezt az időkeretet azóta öt órára bővítette ki.
A The Guardian értesülései szerint a brit kormány más illetékesei is "a hajukat tépik", mivel az EU az ellenkező ígéretek ellenre sem hajlandó a legmagasabb szinten folyó tárgyalások felgyorsítására.
A Lordok Háza szerdai meghallgatásának Dominic Raab is tett utalást arra a lehetőségre, hogy a brit kilép...
2018-08-29 19:03:47
Balázsyné Zalay Masa: Napihir.
Balázsyné Zalay Masa:

Napihir.


Élet ! oly egyszerű a meséd !
Egy hűtlen, bohém festőművész
Elhagyta a kedvesét.
Az ígéretek, az esküvések
Csókok és forró ölelések
Mind könnyen feledve lettek
Egy másik, szőkébb modellért.

S oly ismert végű a mese !
A szőke, bájos szerelmes lányt
Hogy elhagyta a...
2018-08-28 08:32:38
1 2 3 ................................198 199 ................298 299 ................396 397 398 
Címkék: Kovács Kálmánné Nóri, Csóti György, CEAUSESCU SZELLEME ROMÁNIÁBAN, Balázsyné Zalay Masa, Beke István, Szőcs Zoltán, Lordok Háza, Dominic Raab, barátság példája, magyar szeretetről, szép álmot, igazi himnusz, megállapodás becikkelyezését, ígéretek szerint, athéni parlament, megbeszélt szállodában, baráti összejövetelről, lelkeddel meglátsz, áramlik feléd, fontos dolgaidban, rossznak ítélt, gyulafehérvári nyilatkozat, fenti ígéretek, utóbbi időszakot, háborús retorika, elmúlt évekhez, nacionalizmusra építették, 2014-2018-as időszakban, különböző szintű, tavaly mért, deficit 2020-ig, koalícióra nehezedő, magas költségű, államadósság-ráta csökkentésének, hitelminősítő ebben, világ Megváltójának, bűnbeesés csak, hiánya okozza, időkeretet azóta, brit kormány, hajukat tépik, ellenkező ígéretek, legmagasabb szinten, brit kilép, meghallgatásának, balkántalanítani, vagyonszerzésre, látótávolságban, nacionalizmusra, felgyorsítására, összejövetelről, becikkelyezését, cselekvéseidből, népszavazására, csökkentésének,
© 2013 TVN.HU Kft.