Regisztráció  Belépés
Semjén Afrikában is vadászott, de nem árulja el, volt-e őssz
... Kanadában?

Az interjúban Semjén arról is beszél, hogy azzal üldözik, hogy ő volt-e Kanadában. (Mi is úgy értesültünk, hogy 2017. szeptember közepén Brit-Kolumbiában járt vadászni, erről kérdeztük írásban, de nem válaszolt.) Megint elmondta, hogy ő a kezdetektől nem beszél ilyenekről, hogy a másikat se hozza kellemetlen helyzetbe, és a Kereszténydemokrata Néppárt vezetőj...
2018-03-22 19:03:22
Latyak és sár a debreceni utakon
... után, a következő napokban kerülhet sor.

Áramszünet sok helyen
Varga Ivett, az E.ON szóvivője a Napló kérdéseire kifejtette: az érintettek az áramszünet miatti kárigényükkel írásban fordulhatnak hozzájuk. Ebben közölniük kell a káresemény leírását, a kárigény tételét és összegét is. A fogyasztók kötbérre való jogosultságát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási...
2018-03-21 17:57:11
Húsvétig megkapják elmaradt bérüket a szombathelyi Styl ruhagyár dolgozói
... részleteket a tulajdonosok kérésére nem mondhat, de ígéretük szerint a cég dolgozói a húsvéti ünnepekig megkapják a munkabérüket.
Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta: a tulajdonosok szóban és írásban is megerősítették azt a szándékukat, hogy hosszú távon működtetni kívánják a gyárat, megfogalmazása szerint szóba sem került közöttük az üzem esetleges bezárása.
Szólt arról ...
2018-03-21 16:51:03
Határozatképtelen volt a nemzetbiztonsági bizottság
... nemzetbiztonsági törvény szerint csak a napirend elfogadása után lehet ezt megtenni, vagyis határozatképtelen bizottsági ülésen nem adnak tájékoztatást. Hozzátette, a képviselők tegyék fel kérdéseiket írásban, s azokra válaszolni fognak.
A testület ellenzéki tagjai mintegy fél órán keresztül vártak a kormánypárti képviselőkre.
Szél Bernadett (LMP) azt kérdezte, jelezték-...
2018-03-20 13:45:11
A főügyész leváltására kérte az ukrán elnököt a tervezett terrortámadással meggyanúsított képviselőnő
... gránátokkal felrobbantják, a parlament kupoláját aknavetővel romba döntik, majd gépkarabélyokkal az ülésteremben "végeznek az életben maradt képviselőkkel".

Lucenko még aznap írásban kérte a parlamenttől a képviselőnő mentelmi jogának felfüggesztését. Szintén aznap a képviselők határozatot fogadtak el, amellyel megszüntették Szavcsenko tagságát a parlament nemzetbizton...
2018-03-19 20:22:20
Külföldi sajtó Magyarországról - A cseh Hospodárské Noviny a magyar választásról
... "Soros-jelöltekkel" szemben. Szerinte a Fidesz oldalán lesz a nép és a demokrácia, míg a másik oldalon az árulók - olvasható "A magyarokra áprilisban mégis érdekfeszítő választás vár" című írásban.
Martin Ehl külpolitikai rovatvezető, az írás szerzője szerint Orbán ugyan a harmadik győzelem felé tart, de beszéde és a Fidesz jelöltjének hódmezővásárhelyi bukása megerősítette a...
2018-03-19 16:02:39
Orosz elnökválasztás - Német sajtó: Európa hibája is, hogy a legtöbb orosz számára Putyin tűnik a legjobb válas
... részvételi arány mellett, de az utóbbi a vasárnap esti adatok alapján nem sikerült, holott a nemzeti választási bizottság "agresszív" módon buzdított szavazásra, a közösségi portálok mellett írásban, sms-ben, plakátokon, a boltokban és a vendéglőkben, és még a szaunákban is mozgósított. A választópolgárok "szinte egy lépést sem tudtak tenni anélkül, hogy ne emlékeztették volna őke...
2018-03-19 11:31:44
Szlovén lapok: Miro Cerar szlovén kormányfő lemondása nem okoz jelentős változást
... pozíciót betöltő Szociáldemokrata Párttal (SD) is meg kellett küzdenie.
A lapok beszámoltak arról, hogy a miniszterelnöknek lemondásról értesítenie kell a minisztereket, valamint írásban a parlament elnökét is.
A nemzetgyűlésnek legfeljebb hét napon belül meg kell vizsgálnia a kormányfő lemondását, és hivatalosan meg kell állapítania, hogy a funkció megszűnt.
Az ...
2018-03-15 11:31:39
Választás 2018 - NVB: iránymutatás készül a visszalépés határidejéről
... NVB-hez a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke, Pálffy Ilona fordult a jogértelmezési kérdéssel. Mint mondta, a választási eljárásról szóló törvény szerint a jelölt a szavazás megkezdéséig írásban lemondhat a jelöltségről, és ha a jelölt a szavazólap kinyomtatása és a szavazás napja között mond le, a szavazatszámláló bizottságok húzzák le a szavazólapról.
Mint mondta, indoko...
2018-03-14 18:02:35
Választás 2018 - Ellenzéki politikusok sikertelenül próbáltak betekinteni az Elios-ügy papírjaiba
... képviselője a minisztérium előtt tartott sajtótájékoztatón "gyáva gazembereknek" nevezte a tárca vezetőit, akik szerinte érintettségük miatt próbálják meg eltusolni az ügyet. Kiemelte, egy hete írásban kértek betekintést a pályázati anyagokba, kedden este pedig azt a választ kapták a minisztertől, hogy közel egy hónapra van szüksége azok összegyűjtéséhez.
"Elsősorban az érde...
2018-03-14 13:31:56
1 2 3 ......................271 272 ...........407 408 ............542 543 
Címkék: Semjén Afrikában, Hospodárské Noviny, Miro Cerar, Kereszténydemokrata Néppárt, Varga Ivett, Magyar Energetikai, Szél Bernadett, Martin Ehl, Szociáldemokrata Párttal, Nemzeti Választási Iroda, Pálffy Ilona, debreceni utakon, szombathelyi Styl, nemzetbiztonsági bizottság, főügyész leváltására, ukrán elnököt, tervezett terrortámadással, cseh Hospodárské, magyar választásról, legtöbb orosz, legjobb válas, visszalépés határidejéről, interjúban Semjén, következő napokban, áramszünet miatti, káresemény leírását, kárigény tételét, fogyasztók kötbérre, tulajdonosok kérésére, húsvéti ünnepekig, ügyvezető igazgató, tulajdonosok szóban, üzem esetleges, napirend elfogadása, képviselők tegyék, testület ellenzéki, kormánypárti képviselőkre, parlament kupoláját, életben maradt, képviselőnő mentelmi, képviselők határozatot, parlament nemzetbizton, másik oldalon, magyarokra áprilisban, írás szerzője, harmadik győzelem, vasárnap esti, nemzeti választási, közösségi portálok, lapok beszámoltak, miniszterelnöknek lemondásról,
© 2013 TVN.HU Kft.