Regisztráció  Belépés
A DK fogyasztóvédelmi szigorításokat kezdeményez a légitársaságokkal szemben
... eurós kártérítéssel sem rendezhetők, mivel ezek a cégek a jegyek értékesítésével egyfajta szerződést kötnek az utasokkal, amit aztán szándékosan megszegnek.
Oláh Lajos közölte, pártja írásban kezdeményezte, hogy a magyar fogyasztóvédelmi hatóság vizsgálja meg az elmúlt időszak problémás eseteit.
Kiemelte, ha a jelenlegi jogszabályok nem nyújtanak kellő védelmet az utaso...
2018-07-23 13:02:01
Felfüggeszti a várakozást Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája előtt Varga-Damm Andrea
...
Az ellenzéki országgyűlési képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, reggel Orbán Viktor bement a szobájába, de ekkor sem adott neki választ a július 14-én írásban feltett kérdéseire.
Ez után úgy döntött, felfüggeszti a várakozást, hogy kidolgozza azt az indítványt, amellyel összehívhatja a parlament rendkívüli ülését és tárgyalásokat kezdeményez a több ellenz...
2018-07-22 15:35:28
Nincs Cím
... az ember Lelkiismeretében - szentsége és igaz volta (Róm.2,14-16). Legmélyebben, legtisztábban és legsokoldalúbban azonban az Ő Fiában jelenti ki magát, a testté lett Igében, és a Szentírásban, a mondott és írott Igében. Mikor ISTEN magát és Jézus Krisztust, a Fiát ,,Igé"-nek nevezi (Jn.1,14; Jel.19,13), már előbb kitűnik a szónak (szóige) és a beszéd adományának rendkí...
2018-07-21 17:56:23
Wictor Charon: Szimbólumok
... fejeznek ki. A háromsíkú szimbólum ABC ugyanazon a törvényen alapszik, mint amelyet a grafológia már kezd felismerni. A pszichografológus e felismeréssel éri el meglepő eredményeit. Az írásban mutatkozó beszédes szimbólumok tárják fel a különben rejtett lényeget.

Térjünk most rá a szimbólumfejtés gyakorlati részére: Írott vagy kőbe vésett szimbólumoknál először is a kép...
2018-07-18 02:14:10
Mit tudtok az egészségügy újabb változásáról?
... bekezdései szerinti személyt illeti meg.(7) A beteg jogosult az adott betegségével kapcsolatos egészségügyi ellátásának ideje alatt az általa meghatározott személyt írásban felhatalmazni a rá vonatkozó egészségügyi dokumentációba való betekintésre, illetve arra, hogy azokról másolatot készíttessen.(8) A beteg egészségügyi ellátásának...
2018-07-12 16:38:38
Alkothatunk új szavakat?
... ennek a lepénynek. - mire te: - Naná! Hiszen almáslepény!...
2. Amikor autószerelőhöz viszed a kocsidat, és ezt egy SMS-ben akarod tudatni valakivel, akkor se úgy közlöd írásban, hogy: 'Autó szerelőhöz megyek'... (Ha mégis így közlöd, ELÍRTAD...) :))

Teccen é'teni?...

...Egyébiránt, az 1148-asom "feloldása": almásRÉT...
2018-07-03 00:10:45
Politikai közbenjárás kellett, hogy beengedjenek egy orosz újságírót Ukrajnába
... szervezőivel amelyre Kijevbe érkezett. Később a Dozsgy hírtévé a honlapján közzétette, hogy Musztafa Najem ukrán parlamenti képviselő a Boriszpil reptér határőrparancsnokához fordult, és írásban vállalt garanciát az orosz újságíróért. Ebben Najem leszögezte, hogy Koroszteljov az OPEN Media Hub elnevezésű európai uniós projekt július 2-6-i oknyomozó újságírói kurzusára érkezett Kij...
2018-07-02 21:08:54
Évközi 13. vasárnap 07.01
... jussatok, hanem az egyenlőségért. Most az ő szükségüket a ti bőségetek enyhíti, hogy majd az ő bőségük nektek szolgáljon szükségetekben segítségül, s így (a javak) kiegyenlítődjenek. Az Írásban is ez áll: ,,Aki sokat gyűjtött, nem bővelkedett, aki meg keveset, nem szűkölködött."
Ez az Isten igéje. 2Kor 8,7.9.13-15

EVANGÉLIUM Szent Márk könyvéből
A...
2018-07-01 12:55:45
Több napig tartó informatika leállás lesz az MKB Banknál
... lesznek a bankszámla, illetve a hitelkártyaszámla fedezetének összegéig. Az MKB a bankkártyaletiltás lehetőségét is biztosítja - tette hozzá.
Hetényi Márk elmondta: minden ügyfelet írásban, személyre szólóan értesítettek az átállásról, hozzátéve, hogy a bank honlapján a Megújulás menüpontban részletes tájékoztatót tettek közzé.
Az MKB vezérigazgató-helyettese elmondta: a...
2018-06-25 13:21:41
Amiől Mosonmagyaróvár megmenekült
A harminc éves háborut lezáró 1648-as Westfáliai béke óta
többnyire elfogadott volt a hadvezetésben és a gondolkodásban is
,hogy háboruban katona harcol egymással . nem a civilek
ellen . Mert a harmincéves háboruban vidékek néptelenedtek el ,
a katonák gyilkolva irtották és akasztották a lakósokat ..
Azonban a második világháboruban a hadviselők az ell...
2018-06-22 18:22:29
1 2 3 ......................274 275 ............411 412 ...........547 548 549 
Címkék: Orbán Viktor, Varga-Damm Andrea, Nincs Cím, Wictor Charon, Amiől Mosonmagyaróvár, Oláh Lajos, Mikor ISTEN, Jézus Krisztust, Musztafa Najem, Ebben Najem, OPEN Media Hub, EVANGÉLIUM Szent Márk, Hetényi Márk, légitársaságokkal szemben, várakozást Orbán, egészségügy újabb, orosz újságírót, jegyek értékesítésével, magyar fogyasztóvédelmi, elmúlt időszak, jelenlegi jogszabályok, ellenzéki országgyűlési, július 14-én, parlament rendkívüli, több ellenz, ember Lelkiismeretében, testté lett, beszéd adományának, háromsíkú szimbólum, törvényen alapszik, írásban mutatkozó, különben rejtett, szimbólumfejtés gyakorlati, beteg jogosult, adott betegségével, általa meghatározott, beteg egészségügyi, honlapján közzétette, orosz újságíróért, hitelkártyaszámla fedezetének, bank honlapján, harminc éves, harmincéves háboruban, katonák gyilkolva, második világháboruban, lelkiismeretében, fogyasztóvédelmi, legsokoldalúbban, értékesítésével, szimbólumfejtés, mosonmagyaróvár, szimbólumoknál, szükségetekben, gondolkodásban,
© 2013 TVN.HU Kft.