Regisztráció  Belépés
Román alkotmánybíróság: a korrupcióellenes ügyészség vizsgálódhat két volt kormánytag ügyében
... Shhaideh volt miniszterelnök-helyettes és Rovana Plumb európai alapokért felelős volt tárca nélküli miniszter ellen.
A DNA szerint a két volt kormánytag törvénytelenül játszotta át önkormányzati tulajdonba a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Liviu Dragnea által gyakran látogatott Belina horgászparadicsomot, amelyet azóta egy, gyaníthatóan a PSD-elnök befolyása alatt álló ma...
2017-11-23 22:28:43
Szemétszállítási problémákat lát az LMP
... rendszerét az egész országban, aminek szerinte egyik oka a szervezetlenség, másrészt viszont szándékosság is áll a háttérben. Hadházy Ákos szerint azért akarják tönkre tenni a jórészt önkormányzati tulajdonú szemétszállító cégeket, hogy később ezeket "a miniszterelnökhöz közel álló" üzletemberek vásárolhassák meg.
Az LMP társelnöke saját tapasztalataira és helyi lakosok beszá...
2017-11-23 22:28:10
KMKF-munkacsoport: napirenden a külhoni nemzetrészek autonómiája és önkormányzatisága
... közleménye szerint a tanácskozáson Őry Péter, a Magyar Közösség Pártja (MKP) képviseletében előadást tartott a regionalizmus jövőjéről a Felvidéken. Bemutatta a szlovákiai megyei önkormányzati rendszer kialakulását és az ehhez kapcsolódó problémákat. Kitért a római katolikus egyházmegyerendszernek a magyar nyelvű pasztorációt nehezítő területi felépítésére, majd felvázolta az MKP ...
2017-11-23 22:26:15
SOS!!! Pilisszántó - A KERESZTES KŐ VÉDELMÉBEN
... levele

"Védőbeszédem a vádlottak padjáról"

Szőnyi József: Összehangolt támadás indult ellenem

Plébánosunk és polgármesterünk kezdeményezésére az egyházi és önkormányzati képviselő testületet közös gyűlésére hívta össze a Községháza Tanácstermébe. Dicséretes kezdeményezésnek tartottam, jó lenne ha szokássá válna időnként aktuális témáknál.
...
2017-11-23 21:42:06
Vagyonzárat rendelt el a román korrupcióellenes ügyészség Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök ellen
... politikai döntéshozókra és a bírói karra.
Dragnea ellen a korrupcióellenes ügyészség a múlt hét elején indított újabb eljárást. Azzal gyanúsítják, hogy 2001-ben Teleorman megye önkormányzati elnökeként, az ügyben szintén gyanúsítottként szereplő nyolc bűntársával együtt bűnszövetkezetet hozott létre, amely magántulajdonba játszotta át a TelDrum önkormányzati közútépítő és kar...
2017-11-21 18:23:12
Jobbik: hiányzik egy átfogó otthonteremtési program
... megkönnyítsék az egészségügyi dolgozók, pedagógusok és egyéb stratégiai iparágakban dolgozók helyben érvényesülését.
További elemként beszélt arról is, hogy felmérnék az üresen álló önkormányzati és állami lakásállományt, egy közfoglalkoztatási programban pedig néhány 10 ezret felújítanának és a bérlakásprogram részévé tennék.
A politikus kérdésre azt is elmondta: az els...
2017-11-21 15:52:31
Hegedűs Zoltán alpolgármester irányítja Hódmezővásárhelyt az időközi választásig
...
A főjegyző elmondta, a 2019 októberig tartó önkormányzati ciklusra a helyi választási bizottságnak húsz napon belül időközi választást kell kiírni. Hozzátette: erről a bizottságot már értesítette.
Korsós Ágnes közölte, a közgyűlés szervezeti és működési szabályzata alapján polgármesteri jogkörben az időközi választásig Hegedűs Zoltán alpolgármester jár el.
Almási Is...
2017-11-21 08:41:04
Liberálisok: formálódik az ellenzéki együttműködés
... fogalmazott: nem ért velük egyet, mert minél szélesebb a "demokrata", vagyis a Jobbik nélküli ellenzéki együttműködés, annál hatékonyabbak lesznek.
A Liberálisok azt is szeretnék, ha az önkormányzatiság kérdésében is együttműködne az ellenzék, ezért ezen a héten egy pécsi konferenciát rendeznek a témában. Azt hallják, hogy a már eddig is "megkurtított" önkormányzati önállóság...
2017-11-20 15:23:32
Kézműves sörfesztivált rendeznek Gyulán jövő nyáron
... négy nap során - tette hozzá.
Varga-Bora Tímea elmondta, hogy 17 évig szervezték a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, ám a költségek fedezésére sem saját, sem pályázati, sem önkormányzati forrás nem állt már rendelkezésre, a fesztivál színvonalából nem szerettek volna engedni, ezért döntöttek úgy, hogy idén azt a rendezvényt nem szervezik meg. Nyitottak vagyunk a folytatás...
2017-11-20 11:21:43
Elhunyt Almási István hódmezővásárhelyi polgármester
... tagja, alapítója a Németh László Társaságnak. A Kereszténydemokrata Néppárt tagja, 2003-tól 2016-ig a hódmezővásárhelyi szervezet elnöke.
1994-ben választották Hódmezővásárhelyen önkormányzati képviselőnek, 2000-től alpolgármesterként, 2012-től polgármesterként dolgozott a városért.
Munkáját számos díjjal ismerték el, 2010-ben a köztársasági elnök a Magyar Köztársasági É...
2017-11-20 09:12:02
1 2 3 ..................887 888 .........1331 1332 .........1773 1774 1775 
Címkék: KERESZTES KŐ VÉDELMÉBEN, Liviu Dragnea, Hegedűs Zoltán, Elhunyt Almási István, Rovana Plumb, Szociáldemokrata Párt, Hadházy Ákos, Magyar Közösség Pártja, Szőnyi József, Községháza Tanácstermébe, Korsós Ágnes, Almási Is, Varga-Bora Tímea, Csabai Sörfesztivál, Németh László Társaságnak, Kereszténydemokrata Néppárt, Magyar Köztársasági, korrupcióellenes ügyészség, külhoni nemzetrészek, román korrupcióellenes, átfogó otthonteremtési, időközi választásig, ellenzéki együttműködés, egész országban, jórészt önkormányzati, miniszterelnökhöz közel, regionalizmus jövőjéről, szlovákiai megyei, ehhez kapcsolódó, római katolikus, magyar nyelvű, vádlottak padjáról, bírói karra, ügyben szintén, egészségügyi dolgozók, üresen álló, bérlakásprogram részévé, politikus kérdésre, főjegyző elmondta, 2019 októberig, helyi választási, közgyűlés szervezeti, önkormányzatiság kérdésében, pécsi konferenciát, költségek fedezésére, fesztivál színvonalából, hódmezővásárhelyi szervezet, köztársasági elnök, korrupcióellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.