Regisztráció  Belépés
Gyülekezetbe való járás
..."A gyülekezetbe való járás önmagában nem tesz senkit sem keresztyénné, éppúgy, mint ahogy attól, hogy valaki garázsba jár, nem lesz belőle autó."

- Billy Sunday -...
2018-09-21 11:22:21
El kell döntened
... és nem mosolyog rád senki. A ház üres lesz,
hiszen hiányozni fog belőle az otthon illata, a meghittség,
a szeretet, hiányozni fog a másik feled. Mert senki sem
egész Önmagában. És ha a boldogságot választod?
Nos arra nincs garancia, hogy bármit megvehetsz, amit
szeretnél. De gazdag leszel! Mert ha boldogságod van,
akkor mindened van!
...
2018-09-21 05:48:21
Kamatdöntés - Londoni elemzők: az MNB még nem váltott szigorítási alapállásra
... időzítéséről.
Tatha Ghose, a Commerzbank londoni befektetési részlegének európai feltörekvő piacokkal foglalkozó főközgazdásza kiemelte: a ház véleménye szerint a magyarországi infláció gyorsulása önmagában nem késztette volna ilyen reakcióra az MNB-t.
A szakértő véleménye szerint valószínűleg a feltörekvő piaci fizetőeszközökre nehezedő jelenlegi piaci nyomás - és e nyo...
2018-09-18 21:04:35
Devizapiac - Erősödött a forint
... óvatos és fokozatos normalizálására. Az euró árfolyama 322,79 forintra esett a közlemény kiadása után, ami augusztus 23. óta a leggyengébb szint.
A két órakor kihirdetett kamatdöntés önmagában véve nem különösebben mozgatta meg a forint árfolyamát, mert az teljes egészében összhangban állt az elemzői várakozásokkal.
Az euró 1,1662 dolláron forgott este, napi szinten 0,18...
2018-09-18 19:34:18
Devizapiac - Közel egyhónapos csúcsra erősödött a forint
... forintra gyengült a közlemény kiadása után, ami augusztus 23. óta a leggyengébb szint, húsz perccel később 323,55 forinton jegyezték az eurót.
A két órakor kihirdetett kamatdöntés önmagában véve nem különösebben mozgatta meg a forint árfolyamát, mert az teljes egészében összhangban állt az elemzői várakozásokkal.
Korábban napi csúcsán 325,20 forinton forgott az euró, maj...
2018-09-18 17:26:54
Rózsák a kövön
A sors maga a szükségszerűség, amely véletlenekben jelentkezett.
Minden szó, amit kiejtünk, önmagában véletlen, akármilyen
következményekkel jár is. De kövesd csak nyomon kiejtett szavaidat,
meg nem gondolt cselekedeteidet, kövesd nyomon a saját tudatos és
nem tudatos lelki életedben. Ki fog derülni, hogy nagyon is indokolt volt,
hogy ezt vagy azt m...
2018-09-16 06:32:53
Miért fogja Afrika gyarmatosítani Európát?
... évről évre szegényebb lesz. Tényleges gazdasági súlyát (vagy inkább súlytalanságát) jellemzi, hogy az ENSZ 2013-as adata szerint a világkereskedelem alig 3,2 százalékát képviseli. Ez önmagában ékesen cáfolja azt a haladó berkekben előszeretettel hangoztatott lózungot, miszerint Afrika azért fejletlen, mert a nyugati multik kifosztják a nyersanyagforrásait. Valójában a nemzetközi á...
2018-09-15 17:24:58
Sargentini-jelentés - Kormányszóvivő: egy országot próbálnak elítélni koncepciós perben
... többség.
A kormányszóvivő kijelentette: bírósághoz kell fordulni az ügyben. Arra a kérdésre, hogy milyen jogi lépéseket tesznek, a hétfői kormányülés utánra ígért választ.
Kovács Zoltán önmagában abszurdnak nevezte, hogy bár az egyik vád Magyarországgal szemben az európai uniós szabályok be nem tartása, az országot megbüntetni akarók folyamatosan érdekeik szerint alakítj...
2018-09-13 21:52:45
Jogerősen fegyházbüntetésre ítéltek a korábban felmentett, sőt kárpótolt vádlottakat
... tárgyi bizonyíték került elő, illetve titkos adatszerzés útján új információ jutott a nyomozóhatóság birtokába.
A Debreceni Ítélőtábla Ficsór Gabriella vezette büntetőtanácsa szerint "önmagában azt a tényt, hogy egy 19 évvel ezelőtt történt cselekmény miatti eljárás ilyen rendkívüli mértékben elhúzódott, nyomatékos enyhítő körülményként kell figyelembe venni". Az ítélőtábla e...
2018-09-13 16:51:59
Párbajra hívta ki Navalnijt az orosz Nemzeti Gárda parancsnoka
... belső biztonsági szolgálat küzd a korrupcióval. Elismerte, hogy nem szegény ember, de elmondta, hogy egyebek között üzletember is volt.
A gárdaparancsnok megnyilvánulása nemcsak önmagában, hanem azért is szokatlan, mert az orosz felső vezetés kerülni szokta, hogy a nyilvánosság előtt kiejtse Navalnij nevét.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kijelentette, hogy a táborno...
2018-09-11 19:03:45
1 2 3 ...................947 948 ..........1421 1422 ..........1894 1895 1896 
Címkék: Nemzeti Gárda, Billy Sunday, Tatha Ghose, Kovács Zoltán, Debreceni Ítélőtábla Ficsór Gabriella, Dmitrij Peszkov, országot próbálnak, korábban felmentett, orosz Nemzeti, gyülekezetbe való, otthon illata, másik feled, boldogságot választod, magyarországi infláció, szakértő véleménye, feltörekvő piaci, euró árfolyama, közlemény kiadása, leggyengébb szint, forint árfolyamát, teljes egészében, elemzői várakozásokkal, sors maga, saját tudatos, világkereskedelem alig, haladó berkekben, nyugati multik, kormányszóvivő kijelentette, hétfői kormányülés, európai uniós, országot megbüntetni, nyomozóhatóság birtokába, gárdaparancsnok megnyilvánulása, orosz felső, nyilvánosság előtt, fizetőeszközökre, normalizálására, magyarországgal, szükségszerűség, gárdaparancsnok, megnyilvánulása, cselekedeteidet, kormányszóvivő, gyarmatosítani, nyomozóhatóság, várakozásokkal, súlytalanságát, előszeretettel, büntetőtanácsa, főközgazdásza, magyarországi, véletlenekben, körülményként, gyülekezetbe, különösebben, korrupcióval,
© 2013 TVN.HU Kft.