Regisztráció  Belépés
Sikerült visszafordítani az öregedés jeleit egereknél
... vezethet.
Singh szerint az eredmények egyedülálló lehetőséget adhatnak olyan megelőző és gyógyszerterápiás eljárások kidolgozására, amelyekkel bővíthetőek a mitokondriális funkciók az öregedéssel összefüggő bőr- és hajproblémák, valamint az olyan egyéb emberi betegségek kezelésében, amelyekben központi szerepet játszik a mitokondriális működés zavara.
A szakemberek arra ...
2018-07-23 16:25:50
Születésnapi gondolatok !
... foglalja el a megbánás.
John Barrymore

Soha nem vagy túlkoros ahhoz, hogy felállíts egy másik célt vagy megálmodj egy új álmot.
Les Brown

Az a baj az öregedéssel, hogy idővel egyre problémásabb lesz olyan híres történelmi figurát találni, aki a mi korunkban még nem volt senki.
Bill Vaughan

Először elfelejted a neveket, majd elfelejte...
2018-07-20 16:52:55
HOGYAN ÁLLÍTSUK ÁT A BIOLÓGIAI ÓRÁNKAT? 1. BŐRÜNK
... között. Az öregedést lehet lassítani. Első lépésként meg kell barátkoznunk a testünkkel, egészségesen kell élni, mert ettől leszünk képesek arra, hogy csökkentsük vagy elkerüljük az öregedéssel járó természetes folyamatokat. Így az évek múlásával nem csak idősebbek, bölcsebbek leszünk, hanem egyre jobban érezzük majd a bőrünkben magunkat.
A BŐRÜNK bármely életkorban teljesít...
2018-07-02 17:58:37
Érdekesség
SZÁZNEGYVEN ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA

AZ IZRAELI BAR ILAN EGYETEM TUDÓSAI SZERINT 140 ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA, HA SIKERÜL LASSÍTANI AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT.
Az eddig bizonyítottan legmagasabb korú ember egy 122 év 164 napot élt francia nő (Jeanne Louise Calment) volt, aki 1875-ben született és 1997-ben halt meg. Tavaly egy amerikai kutatócso...
2018-06-19 22:18:16
Miről álmodozik a magyar?
... kortól és iskolázottságtól függően, a megkérdezettek 54 százaléka válaszolta azt, hogy egészségük megőrzése a legfontosabb céljuk az elkövetkező 5 évben és azt követően is.

Az öregedéssel változnak a preferenciák

A válaszadók több mint 70 százaléka viszont fontosabbnak tartja céljai eléréséhez a pénzt, mint egészségének megőrzését: tízből csupán 6 ember vallo...
2018-06-06 21:53:31
Az áfonya hatásai
... mennyisége 15-20 dkg).

A tanulmány szerzői szerint az eredmények azt is sugallják, hogy az áfonya nem csak a memória fejlesztésére hasznos, de képes lassítani vagy késleltetni az öregedéssel gyakran együtt járó kognitív problémák kialakulását is.

1.4. Az áfonya hatása a vércukorszintre
A 2-es típusú cukorbetegséggel, metabolikus szindrómával vagy inzulin...
2018-05-26 14:18:50
Miért olyan egészséges az eper? Bemutatjuk
... kapcsolódás után azokat elpusztítani).

Az eper egyéb kedvező hatásai
Az eper kedvező hatásait vizsgáló kutatások legújabb területei közé tartoznak az öregedés és az öregedéssel kapcsolatos jellemzők. A kutatók szerint az eper védi az agyat az oxidatív stressztől, és korlátozza az időskori agyműködés csökkenését

A vizsgálatok szerint az eperben lévő antio...
2018-04-28 11:10:48
Ne törődj az öregedéssel....
...
2018-04-11 12:05:01
A Fehérje hiány jelei
... szó, a szervezetnek több fehérjére van szüksége. Az idősebb embereknek 1,2 g fehérjét kellene fogyasztaniuk naponta, hogy fedezzék a fehérje természetes veszteségét, amely összefügg az öregedéssel. A hosszú betegségben szenvedőknek vagy a sérülésből felépülőknek akár 1,5g - 2 g fehérjét is kellene fogyasztaniuk naponta 1kg tetsúlyra számolva. Ha ezt a mennyiséget nem tudja t...
2018-03-13 10:01:42
Az idegeken múlhat az időskori izomgyengülés
... 30 százalékkal csökken 75 éves korukra - számolt be az eredményekről a BBC hírportálja a Journal of Physiology című tudományos lap friss számában megjelent tanulmány alapján.
AZ öregedéssel a lábizmok gyengébbek lesznek, veszítenek tömegükből, ezért végül a mindennapi mozdulatok - a lépcső megmászása vagy a fotelből felállás - is nehézséget okozhat.
Ugyan szinte mindenki...
2018-03-12 20:57:35
1 2 3 .....20 ...30 ...39 40 
Címkék: HOGYAN ÁLLÍTSUK ÁT BIOLÓGIAI ÓRÁNKAT, John Barrymore, Bill Vaughan, SZÁZNEGYVEN ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA, IZRAELI BAR ILAN EGYETEM TUDÓSAI SZERINT, ÉVRE IS KITOLHATÓ AZ EMBERÉLET HOSSZA, SIKERÜL LASSÍTANI AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁT, Jeanne Louise Calment, öregedés jeleit, áfonya hatásai, idegeken múlhat, időskori izomgyengülés, eredmények egyedülálló, mitokondriális funkciók, öregedéssel összefüggő, olyan egyéb, mitokondriális működés, szakemberek arra, másik célt, öregedést lehet, öregedéssel járó, évek múlásával, bőrünkben magunkat, eddig bizonyítottan, amerikai kutatócso, legfontosabb céljuk, öregedéssel változnak, válaszadók több, tanulmány szerzői, memória fejlesztésére, öregedéssel gyakran, áfonya hatása, 2-es típusú, eper egyéb, eper kedvező, öregedéssel kapcsolatos, kutatók szerint, eper védi, oxidatív stressztől, időskori agyműködés, vizsgálatok szerint, eperben lévő, szervezetnek több, idősebb embereknek, fehérje természetes, hosszú betegségben, sérülésből felépülőknek,
© 2013 TVN.HU Kft.