Regisztráció  Belépés
A táltoskirály tanítása
... fejleszti, de segít újra felfedezni a magyar nyelv gyökrendszerét, mellyel könnyebb megérteni az ősi jelképek összefüggéseit is. Ehhez a XIX. században (a finnugorizmus ideje előtt) összeállított Czuczor-Fogarasi szótárt és a hangképzés szabályrendszerét is használjuk.

Játsszatok együtt, vagy készülj fel egyedül!

A játékot 1-8 fő játszhatja, 4-120 éves...
2018-09-18 20:19:44
Gyermekelőadásokat, vígjátékokat, klasszikus és kortárs drámákat mutatnak be az erdélyi magyar színházak az új
... rendezőként.
Új stúdió-előadások is lesznek, Garaczi László Magyar Mátrix című művéből Tóth Árpád rendezésében készül kocsmaszínházi előadás, majd a színház névadójának humoreszkjeiből összeállított egyéni műsorát mutatja be Pásztor Márk. Áprilisban a Terméketlen szépség című mozgásszínházi előadást rendezi Andreea Gavriliu.
A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház ha...
2018-09-14 14:31:43
Kulturális örökség napjai - Kastélyséták, koncertek Fejér megyében
... gépészettel telített alagsorba is leviszik a látogatókat. A Fejér Megyei Levéltárban mindkét nap óránként indulnak séták, melynek keretében megtekinthető lesz az erre az alkalomra összeállított Az iratok szépsége című kamarakiállítás. Ugyancsak látogatható lesz a Rác utcában a szerb-ortodox templom, ahol vasárnap este a Vox Mirabilis Kamarakórus Aranyban úszó gyertyafény című hang...
2018-09-13 10:11:18
Sargentini-jelentés - Járóka: a következő időszak alkalmat ad arra, hogy Magyarország elmagyarázza álláspontját
... van lehetőség, arra hogy ez által megerősödjön a csoport, aztán pedig "rá kell fordulni az egységes kampányra" - fogalmazott a politikus.
A zöldpárti Judith Sargentini által összeál...
2018-09-12 18:44:00
Sargentini-jelentés - Sargentini üdvözölte, hogy az EP fellépett a magyarországi jogsértések ellen
... igazságszolgáltatás függetlenségével és a korrupcióval, illetve a tudományos élet, a véleménynyilvánítás, az egyesülés és a vallás szabadságával összefüggésben is.
A Judith Sargentin...
2018-09-12 18:03:34
Sargentini-jelentés - Fideszes EP-képviselők: a döntés bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja
... függetlenségével és a korrupcióval, illetve a tudományos élet, a véleménynyilvánítás, az egyesülés és a vallás szabadságával összefüggésben is.
A zöldpárti Judith Sargentini által ös...
2018-09-12 17:13:25
Befektetői felmérés: New York a világ vezető pénzügyi központja, London a második helyre került
...
Az egyik legnagyobb londoni pénzügyi tanácsadó csoport, a Z/Yen Group félévente összeállított, 24. kiadásánál tartó ranglistája (Global Financial Centres Index, GFCI), amely bonyolult, 137 kritériumot és 2453 befektetői értékelést súlyozó mérési módszertannal készült, 110 várost és térséget vizsgál, nullától ezer pontig terjedő értékelési skálán.
A cég szerdán Londonban ...
2018-09-12 15:43:00
Sargentini-jelentés - Szijjártó: ez a bevándorláspártiak bosszúja
... képviselő abszolút többségének támogatására (vagyis legalább 376 szavazatra) volt szükség. A tartózkodás nem számított leadott szavazatnak.
A zöldpárti Judith Sargentini által összeállított és az EP illetékes szakbizottságában korábban már nagy többséggel jóváhagyott dokumentum szerint Magyarországon fennáll a veszélye az uniós értékek súlyos és rendszerszintű sérülésének, am...
2018-09-12 15:13:19
Sargentini-jelentés - Megszavazta az EP a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentést
... belga, a finn, a görög, a holland, a lengyel, a luxemburgi, az osztrák, a portugál és a svéd tagpártok képviselői is igennel szavazhattak.
A zöldpárti Judith Sargentini által összeállított és az EP illetékes szakbizottságában korábban már nagy többséggel jóváhagyott dokumentum szerint Magyarországon fennáll a veszélye az uniós értékek súlyos és rendszerszintű sérülésének, ami...
2018-09-12 14:23:03
Londoni elemzők: a britek még mindig kevesebbet keresnek, mint a pénzügyi válság előtt
... független londoni gazdaságkutató műhely a Lehman Brothers bankóriás összeomlásának és az ezután elhatalmasodott globális pénzügyi válság kitörésének közelgő tízedik évfordulójára összeállított tanulmányában kimutatta, hogy jóllehet a brit gazdaság nyolc éve folyamatosan növekszik, a brit hazai össztermék (GDP) értéke jelenleg 16 százalékkal, 300 milliárd fonttal (csaknem 110 ezer ...
2018-09-12 13:13:06
1 2 3 .......................290 291 ............436 437 ............580 581 582 
Címkék: Fideszes EP-képviselők, Garaczi László Magyar Mátrix, Tóth Árpád, Pásztor Márk, Andreea Gavriliu, Figura Stúdió Színház, Fejér Megyei Levéltárban, Mirabilis Kamarakórus Aranyban, Judith Sargentini, Judith Sargentin, Global Financial Centres Index, Lehman Brothers, táltoskirály tanítása, erdélyi magyar, következő időszak, magyarországi jogsértések, döntés bevándorláspárti, világ vezető, második helyre, magyar jogállamisági, pénzügyi válság, magyar nyelv, finnugorizmus ideje, hangképzés szabályrendszerét, színház névadójának, alkalomra összeállított, iratok szépsége, szerb-ortodox templom, egységes kampányra, zöldpárti Judith, tudományos élet, vallás szabadságával, egyik legnagyobb, uniós értékek, svéd tagpártok, ezután elhatalmasodott, brit gazdaság, brit hazai, bevándorláspárti, függetlenségével, kamarakiállítás, humoreszkjeiből, elhatalmasodott, összefüggésben, gazdaságkutató, mozgásszínházi, rendszerszintű, különjelentést, magyarországon, kocsmaszínházi, összefüggéseit, gyökrendszerét,
© 2013 TVN.HU Kft.