Regisztráció  Belépés
Jogerőssé vált a lendvajakabfai polgármester-választás eredménye
...
Mester László a területi választási iroda vezetőjeként arról számolt be, hogy három kifogás érkezett a vasárnapi voksolással összefüggésben, de az eredmény ellen senki nem nyújtott be fellebbezést, így az jogerőssé vált.
Lendvajakabfán a korábbi polgármester halála miatt kellett időközi választást kiírni, amelyen a névjegyzékben szereplő 38 választópolgár közül 28-an sza...
2017-11-17 11:31:33
Németh Zsolt: a nemzeti identitás és szuverenitás feltétele fennmaradásunknak
... európai közösségekben is megváltozott a hozzáállás, ugyanis nagyon sok zsidó él Európában. Ezeket a közösségeket figyelembe kell venni ebben a folyamatban - emelte ki.
Ezzel összefüggésben Németh Zsolt hangsúlyozta: "minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük ezt a Magyarországon élő zsidó közösséget, és nem minden eredmény nélkül tesszük".
Az esz...
2017-11-15 16:23:08
Letöltendő börtönre ítéltek egy volt macedón titkosszolgálati vezetőt a lehallgatási ügyben
... kampány idején bejelentette, megválasztása esetén kivizsgáltatja az ügyet. A Zaev-kabinet júniusban kezdte meg munkáját.
A szerdai az első ítélethirdetés a lehallgatási botránnyal összefüggésben, ám júniusban az üggyel megbízott ügyész 94 ember - köztük több, magas rangú politikus - ellen emelt vádat, és a sajtó arról is cikkezett, hogy akár maga Nikola Gruevszki is börtönbe ...
2017-11-08 19:02:19
Fidesz: Gyurcsány képtelen arra, hogy nemzetben gondolkodjon
... hozzá.
Szerinte történelmi léptékű tragédiája a baloldalnak, hogy ismét egy olyan ember "fújja a passzátszelet", aki képtelen arra, hogy meghaladja a baloldal rossz reflexeit és tágabb összefüggésben üzenjen valamit a baloldali gondolkodású embereknek a magyarságról, a magyar nemzetről.
Hangsúlyozta: a kettős állampolgárság 2010-es megadásával "összetartozásunkat a jog b...
2017-11-06 21:44:37
Krónika 8. rész (vitanap)
... százalékra azok aránya, akik nem tudnak fűteni. A lakhatási kiadások az uniós átlag alatt vannak a hiteleseket érintő intézkedések és a rezsicsökkentés miatt - mutatott rá, utóbbival összefüggésben pedig azt is elmondta: 909 milliárd forinttal kevesebb hasznot vittek ki a multicégek.
Az államtitkár a lakáshoz jutás feltételeinek könnyítésére példaként arról is beszélt, hogy 2...
2017-11-06 19:14:24
Krónika 4. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... Jobbik az e-szolgáltatási térről
Lukács László György (Jobbik) arról beszélt, hogy az elmúlt napokban több kérdés felmerült az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térrel összefüggésben. Ez a 21. századi egészségügyi ellátás elengedhetetlen feltétele lenne, ugyanakkor tisztázni kell, fordított-e a kormány figyelmet arra, hogy az emberek és a szakma körében népszerűsítsék e...
2017-11-06 15:23:01
Krónika 5. rész (sportvállalkozások adózása)
... gazdasági tevékenységet végző sportvállalkozások is részt vesznek, emiatt indokolt az iparűzési adókönnyítés - tette hozzá.
A sportvállalkozásoknak így a sporttevékenységgel összefüggésben szerzett bevételeik, vagyis a belépőjegyek és bérletek értékesítése, a reklámközzététel, a játékjogok átadása, a szponzorálási szerződések, a közvetítési díjak és a sportlétesítmények haszn...
2017-11-02 14:12:10
Migránsok halála - Tizennégyre emelkedett a vádlottak száma
... tanúként meghallgattak egy embercsempészésért Magyarországon ötéves büntetését töltő tunéziai embert is, aki az elsőrendű vádlott embercsempészésekre vonatkozó szervező tevékenységével összefüggésben tett vallomást. A másik, magyar állampolgárságú, autószerelőként dolgozó tanú több alkalommal az ötödrendű vádlott járműveinek javítását végezte.
A 11 bolgár, két afgán és egy bo...
2017-10-30 19:14:01
Kick-box-vb - Hatvan országból kétezer versenyző indul Budapesten
... helyen és egy időben szerepel világbajnokságon. Kitért rá, hogy Brazília visszalépése után, a nemzetközi szövetség, a WAKO kérésére mondott igent Magyarország a "dupla" vb-re. Ezzel összefüggésben is köszönetét fejezte ki a sportállamtitkárságnak az anyagi segítséget is jelentő háttértámogatásért.
Sárfalvi Péter sportért felelős helyettes államtitkár azt emelte ki, hogy idén ...
2017-10-26 12:42:43
Jobbik: a választási rendszer nem képezi le az állampolgárok véleményét
... elektronikus szavazás bevezetését szorgalmazta.
Dúró Dóra a végeredményt torzító tényezőként hivatkozott a plakáttörvényre és az egyenlőtlen hozzáférésre a médiához. Utóbbival összefüggésben kifejtette: a médiatanács éves beszámolója szerint a pártmegszólalások 75 százalékában a kormánypárt szerepel és 25 százalék jut az ellenzékre, ami elmarad a nemzetközi sztenderdektől....
2017-10-25 15:23:17
1 2 3 ............................174 175 ..............262 263 ..............348 349 350 
Címkék: Németh Zsolt, Mester László, Nikola Gruevszki, Lukács László György, Sárfalvi Péter, Dúró Dóra, nemzeti identitás, volt macedón, lehallgatási ügyben, vádlottak száma, választási rendszer, állampolgárok véleményét, területi választási, vasárnapi voksolással, eredmény ellen, jogerőssé vált, korábbi polgármester, névjegyzékben szereplő, közösségeket figyelembe, első ítélethirdetés, lehallgatási botránnyal, üggyel megbízott, sajtó arról, olyan ember, baloldal rossz, baloldali gondolkodású, magyar nemzetről, kettős állampolgárság, lakhatási kiadások, uniós átlag, hiteleseket érintő, rezsicsökkentés miatt, lakáshoz jutás, e-szolgáltatási térről, elmúlt napokban, elektronikus egészségügyi, kormány figyelmet, szakma körében, iparűzési adókönnyítés, játékjogok átadása, szponzorálási szerződések, közvetítési díjak, elsőrendű vádlott, ötödrendű vádlott, időben szerepel, nemzetközi szövetség, anyagi segítséget, végeredményt torzító, egyenlőtlen hozzáférésre, médiatanács éves, kormánypárt szerepel,
© 2013 TVN.HU Kft.