Regisztráció  Belépés
Választás 2018 - Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját az NVB
... vette az országos pártlistákat, és az erről szóló határozatok ellen benyújtott jogorvoslatok lezárultak, a testület feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt.
Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.
A jogszabály s...
2018-03-14 18:42:16
Választás 2018 - Jóváhagyta a nemzetiségi listás szavazólapok mintáját az NVB
... nyilvántartásba vette az országos nemzetiségi listákat, és az erről szóló határozatok jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartamánakjóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepel-e rajta a jelölőszervezet, valamint a listán lévő jelölt neve.
Az NVB a 13 nemz...
2018-03-14 17:02:07
Választás 2018 - Valamennyi választási bizottság jóváhagyta az országgyűlési választás szavazólapját
... áprilisi országgyűlési választás szavazólapjainak adattartalmáról.
Az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságok megállapították a szavazólapok adattartalmát, ez az úgynevezett "imprimálás". Ennek során a jelölőszervezetek delegáltjaival kibővült választási bizottságok elfogadták a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logójá...
2018-03-14 12:31:59
Választás 2018 - Jövő héten dönthetnek a szavazólapok képéről a választási bizottságok
... végleges lehet az egyéni választókerületi jelöltek névsora.
Az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságok ekkor állapítják meg a szavazólapok adattartalmát, ez az úgynevezett "imprimálás". Ennek során a jelölőszervezetek delegáltjaival bővült választási bizottságok elfogadják a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logóját, v...
2018-03-07 07:05:16
Kvótareferendum - Jóváhagyta a szavazólapok mintáit az NVB
...
Miután az összes jogorvoslat lezárult, és a köztársasági elnök kitűzte az országos népszavazás napját, az NVB feladata a szavazólapok adattartalmának jóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét".
Az NVB külön szavazólapot hagyott jóvá a magyarországi szavazáshoz, ezen szerepel a bal felső sarokban egy karika a bé...
2016-08-03 15:52:13
Önkormányzat 2014 - Hétfőn dönthetnek a szavazólapokról a választási bizottságok
... nemzetiségi listás), a Fővárosi Választási Bizottság pedig a főpolgármesteri szavazólap "képéről".
A választási bizottságok ekkor állapítják meg a szavazólapok adattartalmát, ez az úgynevezett imprimálás. Ennek során a jelölőszervezetek delegáltjaival kibővült választási bizottságok elfogadják a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logóját, v...
2014-09-14 11:23:20
EP-választás - Jóváhagyta a szavazólapok mintáit az NVB
... nyilvántartásba vette az EP-választáson induló listákat, és az erről szóló határozatok jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartalmának jóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.
A jo...
2014-04-30 15:24:08
Választás 2014 - Jóváhagyta a nemzetiségi listás szavazólapok mintáját az NVB
... vette az országos nemzetiségi listákat, és az erről szóló határozatok hétfőn jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepel-e rajta a jelölőszervezet, valamint a listán lévő jelölt neve.
Az NVB a 13 nemzetiség (...
2014-03-11 14:03:30
Választás 2014 - Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját az NVB
... nyilvántartásba vette az országos pártlistákat, és az erről szóló határozatok hétfőn jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt.
Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.
A ...
2014-03-11 13:53:44
Választás 2014 - Várhatóan két sorban szerepelnek majd a pártok a listás szavazólapokon
... NVB által kisorsolt sorrendben követi majd egymást, soronként kilencen-kilencen.
Patyi András közölte azt is, a szavazólap adattartalmát, képét az NVB kedden fogadja el (ez az úgynevezett "imprimálás").
Az imprimáláshoz kapcsolódik az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP jelölőszervezetnek az NVB hétfői ülésén ismertetett bejelentése, amely szerint visszavonják a korábban benyújtott - ...
2014-03-10 18:35:07
1 2 
Címkék: Fővárosi Választási Bizottság, Patyi András, országos pártlistás, nemzetiségi listás, országgyűlési választás, szavazólapok képéről, választási bizottságok, szavazólapok mintáit, listás szavazólapokon, országos pártlistákat, erről szóló, testület feladata, szavazólapok adattartamának, úgynevezett imprimálás, listákon lévő, országos nemzetiségi, testület következő, listán lévő, országgyűlési egyéni, szavazólapok adattartalmát, jelölőszervezetek delegáltjaival, szavazólapon szereplő, egyéni választókerületi, összes jogorvoslat, köztársasági elnök, országos népszavazás, szavazólapok adattartalmának, magyarországi szavazáshoz, főpolgármesteri szavazólap, szavazólap adattartalmát, imprimáláshoz kapcsolódik, korábban benyújtott, szavazólapjainak, választókerületi, adattartalmáról, szavazólapokról, főpolgármesteri, megállapították, adattartalmának, nyilvántartásba, kvótareferendum, jelölőszervezet, adattartamának, szavazólapokon, delegáltjaival, szavazólapját, adattartalmát, országgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.