Regisztráció  Belépés
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
... javulásra, fejlődésre buzdítanak.

Az egészséges Egyesek és az átlagos Egyesek között az a különbség, hogy az utóbbiaknak meggyőződéssé válik, hogy csak ők ismerik a választ minden kérdésre. Csak ők tudják rendbe tenni maguk körül észlelt rendetlenséget. Személyes lelkiismeretük olyan intenzív lett, hogy már a kötelességüknek érzik, hogy mindenben az eszmény elérésére t...
2018-08-14 23:45:22
Lavrov: Moszkva a vele szemben barátságtalan országokkal is kész a kapcsolattartásra
... amelyek bizonyos körökben elutasítást váltanak ki az Egyesült Államokban, akkor ez a találkozó létre fog jönni" - jelentette ki Lavrov.
A miniszter így válaszolt arra az újságírói kérdésre, hogy vajon a Washington által bevezetendő új szankciók dacára is létrejöhet-e egy újabb találkozó Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trum amerikai elnök között.
Lavrov kijelentette, hog...
2018-08-12 15:37:08
Brexit - A britek fele tartana szükségesnek második népszavazást, ha nem születik megállapodás
...
A YouGov közvélemény-kutató pénteken ismertetett felmérése szerint arra a kérdésre, hogy ebben az esetben kinek kellene döntenie arról, hogy az Egyesült Királyság az Európai Unióban maradjon-e vagy kilépjen, a megkérdezettek 50 százaléka válaszolta azt, hogy referendumon kellene határozni a kérdésről. Huszonöt százalék bízná a döntést a parlamentre.
"A választói üzenet e...
2018-08-11 07:04:10
Szkripal-ügy - Kreml: elfogadhatatlan, hogy Washington a salisburyi incidenssel indokolja az újabb szankciófeny
... ügyben.
Peszkov "a nemzetközi ügyek kiszámíthatatlan szereplőjének" nevezte Washingtont, amelytől "bármire lehet számítani". A szóvivő így válaszolt az arra lehetőségre vonatkozó kérdésre, hogy az Egyesült Államok megtilthatja repülőterein a leszállást az Aeroflot orosz légitársaság gépei számára.
Az amerikai kormányzat korábban közölte, hogy augusztus 22-től a Szkripal-...
2018-08-09 14:21:58
Illegális bevándorlás - Orbán: a határokat meg kell védeni, senkit sem szabad behozni vagy beengedni
... saját külső határainkat meg kell védeni, a bajban lévő embereknek helybe kell vinni a segítséget, ha pedig egy tagállam maga úgy dönt, hogy átvesz migránsokat, azt önként megteheti. Arra a kérdésre, hogy Magyarország fogad-e be önként migránsokat, a miniszterelnök egyértelművé tette: a magyar emberek döntöttek, nem akarnak bevándorlást. A kormányfő hozzátette, hogy a nők és a gyer...
2018-07-27 12:30:02
Költségvetés - Varga: a jövő évi büdzsé az ország biztonságának megőrzésére és a növekedésre koncentrál
... nyugdíjasok számára a foglalkoztatásában, hogy az öregségi nyugdíj mellett dolgozók jövedelme után nem kell szociális hozzájárulási adót és járulékokat fizetni - fűzte hozzá a miniszter.
Kérdésre válaszolva Varga Mihály megerősítette: a kormánynak nincs árfolyamcélja. A forint árfolyamának alakulása semleges a költségvetés folyamataira, ezért a forint utóbbi időben tapaszalt ...
2018-07-21 15:36:38
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
... javulásra, fejlődésre buzdítanak.

Az egészséges Egyesek és az átlagos Egyesek között az a különbség, hogy az utóbbiaknak meggyőződéssé válik, hogy csak ők ismerik a választ minden kérdésre. Csak ők tudják rendbe tenni maguk körül észlelt rendetlenséget. Személyes lelkiismeretük olyan intenzív lett, hogy már a kötelességüknek érzik, hogy mindenben az eszmény elérésére t...
2018-07-01 00:32:55
Több napig tartó informatika leállás lesz az MKB Banknál
...
Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese elmondta: az informatikai leállás időtartama alatt az MKB pénzügyi és befektetési szolgáltatásai - a bankkártya-szolgáltatás kivételével - sem személyesen, sem elektronikus csatornákon, sem a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül nem lesznek elérhetőek.
Tájékoztatása szerint a bank által kibocsátott bankkártyák vásárlásra ...
2018-06-25 13:21:41
Brexit - Felmérés: két évvel a népszavazás után a britek kétharmada elégedetlen a kormánnyal
... folyamatosan enyhe relatív többségben van a Brexitet hibának tekintők tábora, ez azonban nem jelenti azt, hogy a választók többsége szerint a kilépési folyamatot le kellene állítani.
Arra a kérdésre, hogy a brit kormány mit tegyen a továbbiakban, 53 százalék azt pártolta, hogy a Brexit-folyamat folytatódjék. Közülük 42 százalék a jelenlegi tárgyalási irányvonalat követné, 11 ...
2018-06-23 11:51:17
Költségvetés - A Jobbik az MTA kutatóintézetei miatt akarja összehívatni az oktatási bizottságot
... forinttal szán többet a közoktatásra, mint az idén, de ez "mindösszesen két százalékos, az inflációt sem elérő emelkedést jelent" - hangsúlyozta Ander Balázs.
Más témában feltett kérdésre Ander Balázs azt felelte, hogy "velejéig igazságtalannak" tartják a rájuk kiszabott állami számvevőszéki büntetést, ami ellen minden eszközt felhasználva küzdeni fognak.
A képviselő egy...
2018-06-18 15:32:51
1 2 3 ............................175 176 ..............263 264 ..............349 350 351 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, Egyesült Államokban, Vlagyimir Putyin, Donald Trum, Egyesült Királyság, Európai Unióban, Egyesült Államok, Varga Mihály, Hetényi Márk, Ander Balázs, vele szemben, britek fele, salisburyi incidenssel, újabb szankciófeny, ország biztonságának, növekedésre koncentrál, népszavazás után, britek kétharmada, oktatási bizottságot, egészséges Egyesek, átlagos Egyesek, utóbbiaknak meggyőződéssé, választ minden, kötelességüknek érzik, eszmény elérésére, találkozó létre, újságírói kérdésre, újabb találkozó, esetben kinek, választói üzenet, nemzetközi ügyek, arra lehetőségre, amerikai kormányzat, bajban lévő, tagállam maga, miniszterelnök egyértelművé, magyar emberek, kormányfő hozzátette, öregségi nyugdíj, kormánynak nincs, forint árfolyamának, költségvetés folyamataira, forint utóbbi, informatikai leállás, bank által, választók többsége, kilépési folyamatot, brit kormány, jelenlegi tárgyalási, rájuk kiszabott, kiszámíthatatlan, elfogadhatatlan, kötelességüknek, kutatóintézetei,
© 2013 TVN.HU Kft.