Regisztráció  Belépés
Költségvetés - A Jobbik az MTA kutatóintézetei miatt akarja összehívatni az oktatási bizottságot
... forinttal szán többet a közoktatásra, mint az idén, de ez "mindösszesen két százalékos, az inflációt sem elérő emelkedést jelent" - hangsúlyozta Ander Balázs.
Más témában feltett kérdésre Ander Balázs azt felelte, hogy "velejéig igazságtalannak" tartják a rájuk kiszabott állami számvevőszéki büntetést, ami ellen minden eszközt felhasználva küzdeni fognak.
A képviselő egy...
2018-06-18 15:32:51
Rekordforgalmat ért el, további növekedést tervez a Praktiker
... Karl-Heinz Keth annyit mondott: nagy kihívás a megfelelő helyszínek megtalálása. A magyarországi "plázastop" törvény miatt elsősorban kisebb méretű áruházak nyitásán gondolkodnak.
Kérdésre válaszolva az ügyvezető igazgató nem zárta ki az esetleges külföldi terjeszkedést, de az elsődleges célnak magyarországi piaci pozíciójuk erősítését nevezte.
A kereskedelemben tapaszta...
2018-06-18 13:02:49
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az M
...
Lovász László nem lát garanciát arra, hogy megőrizhetik az MTA és a tudományos élet függetlenségét


Herczeg Márk tudomány június 15., péntek 13:27


Frissítés: az MTA azt kéri a kormánytól, ne kerüljön az országgyűlés elé a törvénymódosítás, ami államosítaná a kutatóintézetek költségvetését.

Csütörtökön derült ki a 2019-es költségveté...
2018-06-16 08:29:50
"Igényes és izgalmas" évad előtt áll a Csiky Gergely Színház
... színművészeket és rendezőket bevonni a munkájába. Generációváltás zajlik, ezt jelzi két újabb fiatal végzős színművészhallgató, Szabó Nikolett és Benedek Dániel érkezése.
Fülöp Péter kérdésre válaszolva elmondta, a színház támogatásra pályázik akadálymentesített előadások tartására. Szólt arról is, hogy igazgatói teendői mellett a kulturális államtitkár felkérésére miniszteri...
2018-06-15 18:42:19
A szlovák jégkorongligában szerepel a következő idényben a DVTK és a MAC
... hozzájárulniuk a közös liga színvonalának emeléséhez. Terveiket illetően rámutatott: mindent megtesznek azért, hogy bejussanak a rájátszásba, a legjobb nyolc közé.
Richard Lintner újságírói kérdésre elmondta: elképzelhetőnek tartja, hogy a Tipsport liga még tovább bővüljön - e tekintetben lengyel csapatok is szóba kerültek - ám ezzel a kérdéssel csak a következő idény kiérték...
2018-06-14 16:11:56
Levelezik a NER-értelmiség:
... fogadtam el pénzt"), amikor egy kanadai házaspárral hozza össze a sors. A kanadaiak megkérik, vigye el őket egy kis körutazásra Magyarországon. Összebarátkoznak, s a búcsúzáskor feltett kérdésre - "Mit küldjünk Kanadából?" - Lovas meglepő választ ad: egy feleséget. Lovas válaszánál csak az élet produkál nagyobb meglepetéseket. A kanadai házaspár ugyanis, megismerve Lovas...
2018-06-10 09:26:58
Magyar Hírlap - Varga: a ciklus végére 60 százalék alá csökkenhet az államadósság
... éri majd meg az eurócsatlakozás. Egyelőre nem kell sietni" - fogalmazott Varga Mihály.
Kitért arra is, a migráció kezelése minden országnak jelentős kihívás. A magyar válasz erre a kérdésre a népszavazás és a választás után egyértelmű: nem kérünk a migrációból, és nem kérünk a kötelező betelepítési kvótából sem - jelentette ki.
Hozzátette, Magyarország abban érdekelt, ho...
2018-06-09 13:41:52
Kerékpáros klub alakult Velencén
... hazai kerékpáros szövetség mellett egy sportmenedzser igyekszik biztosítani, valamint szerződtettek egy cseh olimpikon pályakerékpárost, Pavel Buránt, aki edzőként segíti Szalontayt.
Kérdésre az elnök elmondta: az egyesület ernyőszervezetként fedi le a sportágat, a jövőben országúti kerékpár és mountain bike szakágban válogatót tartanak a helyi iskolákban, és utánpótlás-nevel...
2018-06-07 16:21:46
A DK attól tart, hogy eltávolítják Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről
... hogy a kormány az átalakítással "kíván újabb történelmi emlékművet kihasítani Budapestból", ahogy egy áta...
2018-06-05 13:02:02
Kizárták Dúró Dórát a Jobbik frakciójából
... alapított "platformhoz", legitimálta azt, amit bomlasztásnak tartanak - tette hozzá.
A Jobbik szóvivője közölte, hogy Toroczkai László tevékenysége számos etikai vétséget vet fel.
Kérdésre válaszolva Mirkóczki Ádám azt mondta, a bizalmi válság 2016-ban kezdődött, amikor Dúró Dóra férjét, Novák Előd akkori országgyűlési képviselőt kizárták a Jobbik parlamenti frakciójából...
2018-05-29 20:12:27
1 2 3 ............................174 175 ..............262 263 ..............348 349 350 
Címkék: Lovász László, Csiky Gergely Színház, Magyar Hírlap, Nagy Imre, Kizárták Dúró Dórát, Ander Balázs, Karl-Heinz Keth, Herczeg Márk, Szabó Nikolett, Benedek Dániel, Fülöp Péter, Richard Lintner, Varga Mihály, Pavel Buránt, Toroczkai László, Mirkóczki Ádám, Dúró Dóra, Novák Előd, oktatási bizottságot, szlovák jégkorongligában, következő idényben, ciklus végére, rájuk kiszabott, megfelelő helyszínek, ügyvezető igazgató, esetleges külföldi, elsődleges célnak, kereskedelemben tapaszta, tudományos élet, kutatóintézetek költségvetését, 2019-es költségveté, színház támogatásra, kulturális államtitkár, közös liga, legjobb nyolc, kérdéssel csak, következő idény, kanadai házaspárral, kanadaiak megkérik, búcsúzáskor feltett, élet produkál, kanadai házaspár, migráció kezelése, magyar válasz, választás után, kötelező betelepítési, sportmenedzser igyekszik, cseh olimpikon, elnök elmondta, jövőben országúti, helyi iskolákban, bizalmi válság, törvénymódosítás, pályakerékpárost, jégkorongligában, összebarátkoznak,
© 2013 TVN.HU Kft.