Regisztráció  Belépés
Feketemágikus beavatás folytatása 1995-ben
... apokalipszis lovasainak, köztük a sárga halálét, melyre a Bojtorjánék vártak a nyolvanas években, amikorra minden kottát beszüntettek, az enyéimet ellopták Katona Klári gyalázatával az újhelyi zenészei Indiának. Karády Katalin Zsóka kacsa gyertyával nemi gyalázást végrehajtó halálból gyalázattal tisztuló színésznő eszménye volt a Bojtorjánnak, sárga angyalaira vártak a haláljuknak...
2018-04-21 14:02:37
Mire vágsz fel? - Novák Rákóczi tér
... az összes többi névtárával folyamatosan a miskolciaknak, mint világkönyvtár tulajdonosoknak.

Lévai Katalin állandó világapokalipszist végrehajtó olaszliszkai támadójaként az újhelyi és pataki központnak már nem is meglepő, hogy Vénusz áldozásból van narancs színében a lyukaknak.

Mire vág fel a törvény a törvénytaposók utcájában, mint világapokalipszis végreha...
2018-04-20 19:40:54
Borsod-Abaúj-Zemplén egyesítése
... vastrágya vallásainak kivégzőivel Sátoraljaújhelyet, ahol feszületre tette a szép embereket, akiknek a vasrácsos Krisztus szobrai vannak körben a városban.

Elkezdte a sátoraljaújhelyi románai berendezéssel bíró Annás apokalipszis népei elleni mészárlást, amiből egyedül a járványtemető maradt fenn honvédjeivel a városnak.

Folyamatosan törrtént az újhelyiek ell...
2018-04-20 03:37:17
Lengyel történelem Fenyővel történő ismétlése állandóan
... feltámadása az összes véráldozónak és betegségnek, mint az idegbeteg Gyurcsánynak a római egyházával Miskolcnak űrbabel felettessel.

Gyerekkoromban kezdték a lengyel történelmi az újhelyi Magas-hegyből létrehozott Magas-hegyi Istennek, valamennyi népétől elpöröltek, valamennyi feszületese a Jézusainak én voltam, dalaikat megírtam. Ez lett volna a fenyőfa története, ők n...
2018-04-19 11:50:09
A földönkívüliek háborúja Jupiter-lány sorsaként
Tibolda Mária az újhelyi Révész utcai románai ufó, állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként születésem óta áldozott Romániával. Az egyik álma szerint a két utcai világ-apokalipszisnek engem hoztak Újhelybe űrhajóval és ott hagytak egy rét mögött az árokban. Én nagyon féltem egyedül, nem tudtam, mihez kezdjek, aztán elindultam a város felé.

Ugyanakkor én voltam a Jupit...
2018-04-16 17:46:31
Romániai szép anyanyelvünk mozgalma Borsodnak
Volt iskolai osztályfőnöm férje, Kováth Dániel kezdte el újhelyi Kazinczy nyelvművelői mozgalmát Széphalom központjából, azzal a szándékkal, hogy világ-Magyarországot hozzanak létre az egykori Romániából Rákóczi idejében kivált vaskor véráldozó iszonyatainak, tisztátalan lelkeinek Borsod központjában, melyek 130 éve folyamatosan az István király beállításuk szerinti mészárszékkel t...
2018-04-15 11:32:00
Atlantisz
... már.

Az özönvíz állandó létrehozója segítségével üzent Magyarország a temetői halottaknak is, hiszen a holtak világát létrehozta, a sírban is benne vannak, míg fel nem támadnak. Az újhelyi temetőt is így rendezték át, összelyuggatva teljesen a nemesi család Diószeghy kriptáját valamiért, akinek a nevével én láttam könyvkiadást, s amikor ezt a megyei kórházban észleltem ...
2018-04-13 22:13:37
Kicsoda is Gyurcsány Ferenc?
... kényes ügyet el tud simítani"?
- gyurcsány ferenc, Az akinek a minisztériumában alapítványi pénzek sorsáról döntöttek az ifjú szocialista politikusok (Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi), és a sok-sok millió támogatással ma sem tudnak elszámolni?
- gyurcsány ferenc, AZ akinek a Zuschlag - ügyben tett ügyészségi vallomását (ígérete ellenére) a mai napig sem hozták ny...
2018-04-07 16:01:33
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.
...
2018-04-06 00:03:42
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.
...
2018-04-06 00:03:38
1 2 3 .................53 54 ........79 80 ........105 106 107 
Címkék: Novák Rákóczi, Gyurcsány Ferenc, Katona Klári, Karády Katalin Zsóka, Lévai Katalin, Magas-hegyi Istennek, Tibolda Mária, Kováth Dániel, Romániából Rákóczi, Thürmer Gyula, Thürmer Gyulájával, földönkívüliek háborúja, miskolci vassal, sárga halálét, nyolvanas években, enyéimet ellopták, újhelyi zenészei, összes többi, törvénytaposók utcájában, szép embereket, vasrácsos Krisztus, sátoraljaújhelyi románai, járványtemető maradt, összes véráldozónak, idegbeteg Gyurcsánynak, római egyházával, lengyel történelmi, újhelyi Magas-hegyből, fenyőfa története, újhelyi Révész, egyik álma, város felé, egykori Romániából, özönvíz állandó, temetői halottaknak, holtak világát, újhelyi temetőt, nemesi család, megyei kórházban, minisztériumában alapítványi, ifjú szocialista, világkörüli útról, lemészárolt országrészekbe, kilenceszázas évek, sátoraljaújhelyi, végrehajtójaként, minisztériumában, munkásmozgalmat, tulajdonosoknak, szakszervezezti, apokalipszisnek, kommunizmusként, országrészekbe, törvénytaposók, földönkívüliek,
© 2013 TVN.HU Kft.