Regisztráció  Belépés
Farmer Expo - Agrárminiszter: a nyúlhúsnál nincs egészségesebb hús
...
Nagy István emlékeztetett: tavaly krízishelyzetben indították a nyúlhúsfogyasztási kampányt, hogy a madárinfluenza miatt a boltok polcairól eltűnt víziszárnyasokat kiváltsák.
A nyúl azóta a polcokon maradt, egy év alatt sikerült a fogyasztás megduplázni - tette hozzá a miniszter, aki ugyanezt az eredményt várja az idei kampánytól is.
Felhívta a figyelmet arra, hogy...
2018-08-18 11:40:36
ITM: megkétszereződik a megújuló energiaforrások támogatási kerete
... napelempark avatásán beszélt arról, hogy a megújuló energiát termelő beruházások pályázati támogatása nemcsak vállalkozások, de magánszemélyek számára is elérhető.
Az államtitkár emlékeztetett arra, hogy az Európai Unió tagállamai 2020-ig vállalták, hogy a felhasznált energia legalább 13 százalékát megújuló energiaforrásokból fedezik. Magyarország ezt a vállalást 2016-ban túl...
2018-08-18 11:34:35
A Wizz Air induló repülőgépei késtek a legtöbbet tavaly Nagy-Britanniában
... állomásoztatnak az Egyesült Királyságban, hogy kevésbé legyenek kiszolgáltatva az érkező járatok esetleges késésének.
A légitársaságokat tömörítő brit szövetség, a BAR UK ügyvezetője emlékeztetett arra, hogy a késések rendkívül nagy költségekkel járnak a társaságoknak, és a kormányzattal, a repülésügyi hatóságokkal, valamint a repülőterekkel együttműködve mindent megtesznek a...
2018-08-06 11:50:53
Szerdán kezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba
...
Rétvári Bence emlékeztetett, 2010 előtt a tankönyvellátást a profitérdek határozta meg, ami miatt évről évre emelkedtek az árak; utána viszont létrejött az állami tankönyvfejlesztés és -ellátás rendszere, amely "az elmúlt években bizonyított".
"Sokkal minőségibb, új generációs tankönyvek jöttek létre, melyek fejlesztésébe bekapcsolódtak a diákok, a tanárok is, s e fejle...
2018-07-31 16:31:56
Több mint 1 millió hitelesített támogató aláírást kapott a Minority SafePack
... rendezze helyzetüket. "Ez az eredmény az európai nemzeti közösségek, a Kárpát-medencei magyar közösség sikere, valamint az RMDSZ nagy nemzetközi sikere" - mondta Porcsalmi Bálint, aki emlékeztetett: a Minority SafePack csak az ötödik európai polgári kezdeményezés az eddigi 70 közül, amely sikeres volt.
Porcsalmi szerint a számok nemcsak sikert, hanem felelősséget is jelentene...
2018-07-31 13:01:59
A korcsolya szakedzői képzés fejlesztéséről írt alá megállapodást a szövetség a TF-fel
...
A hétfői sajtótájékoztatón Kósa Lajos, az MOKSZ elnöke emlékeztetett rá, hogy a Testnevelési Egyetemen 2005-ben megszűnt a felsőfokú korcsolya szakedzői képzés (BA).
"Ez a megállapodás egy korábban indult folyamat része, mert három-négy éve merült fel az igény, hogy a korcsolyasportnak szüksége van a felsőfokú szakedzők képzésére" - jelentette ki az elnök, aki elmondta, ...
2018-07-23 13:21:31
Járműipari mérnökhallgatók versenyeznek Zalaegerszegen
... fejlesztőközpontja.
Vigh László országgyűlési képviselő (Fidesz), a tesztpálya miniszteri biztosa arról beszélt, hogy a "járműipar Szilícium-völgyét" építhetjük fel Zalaegerszegen. Emlékeztetett arra, hogy a zalai létesítményről Orbán Viktor miniszterelnök tárgyalásain is szó esett egy hete Németországban, a napokban pedig Izraelben.
Az egy éve kezdődött építkezés jelenl...
2018-07-21 15:56:06
Magyarországi reformátusok által gyűjtött pénzadományt adott át Fekete Károly püspök Kárpátalján
... közreműködésével, amely heti rendszerességgel támogatja élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, ruhával a református családokat és azokat az ukrán családokat is, akik a gyülekezetek területén élnek - emlékeztetett Fekete Károly.
Katkó László, a gyermekotthon igazgatója elmondta, hogy a hárommillió forint pénzadományt mikrobusz vásárlására fordítják, amellyel a fogyatékkal élő és moz...
2018-06-17 18:11:58
A Mercedes-Benz megkezdi új autógyárának építését Kecskeméten
... világgazdasági folyamatokba, hiszen a 2016-ban mért 30 százalék után 2017-ben már 50 százalékos magyar beszállítói arányt tudott felmutatni a Mercedes Kecskeméten.
Szijjártó Péter emlékeztetett: Európa legalacsonyabb adómértékeit Magyarországon állapították meg, Európában egyedülálló módon Magyarországon van csak egyszámjegyű társasági adó, a munkára rakódó adóterheket folyam...
2018-06-05 18:47:13
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Éremért utazik az Eger
... szeretnénk megelégedni ennyivel. Kijelenthetem, hogy éremért utazunk Genovába" - mondta Bárány Attila, a klub ügyvezető elnöke kedden az egri Városházán tartott sajtótájékoztatón. Emlékeztetett arra, hogy negyedik alkalommal részesei a finálénak, ami most először nyolccsapatos.
"Genovában szeretnénk örömet okozni szurkolóinknak, büszkeséget adni annak a háromszáz fiatalnak, ...
2018-06-05 11:01:19
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 .......92 93 94 
Címkék: Farmer Expo, Wizz Air, Minority SafePack, Fekete Károly, Bajnokok Ligája, Nagy István, Európai Unió, Egyesült Királyságban, Rétvári Bence, Porcsalmi Bálint, Kósa Lajos, Testnevelési Egyetemen, Vigh László, Orbán Viktor, Katkó László, Mercedes Kecskeméten, Szijjártó Péter, Bárány Attila, nyúlhúsnál nincs, megújuló energiaforrások, legtöbbet tavaly, tankönyvek kiszállítása, korcsolya szakedzői, madárinfluenza miatt, boltok polcairól, nyúl azóta, polcokon maradt, fogyasztás megduplázni, eredményt várja, idei kampánytól, figyelmet arra, megújuló energiát, államtitkár emlékeztetett, felhasznált energia, vállalást 2016-ban, érkező járatok, légitársaságokat tömörítő, késések rendkívül, repülésügyi hatóságokkal, repülőterekkel együttműködve, profitérdek határozta, elmúlt években, európai nemzeti, ötödik európai, számok nemcsak, hétfői sajtótájékoztatón, felsőfokú korcsolya, korábban indult, korcsolyasportnak szüksége, felsőfokú szakedzők, tesztpálya miniszteri, zalai létesítményről, hete Németországban,
© 2013 TVN.HU Kft.