Regisztráció  Belépés
A túlvilág küszöbén – részlet Nyirő József írásából
... kell... Mi lesz magával, ha én... nos igen... ha meghalok!
Olyan szembeszökően küszöbön áll ez a lehetőség, hogy ostobaság volna kétségbe vonni. Szebb és igazibb így, őszintén elismerni, ha leírhatatlanná válik is tőle az asszony arca.
Mi lesz, ha egyedül marad, támasz nélkül, árván és hazátlanul a nagyvilágban, kilátástalanul, a megsokasodott évekkel a vállá...
2018-09-22 23:12:39
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... diktatúráról?

3. Beszéljünk az Orbán Úr utasítása alapján megvalósuló médiának a cenzúrázásáról. Nem kezdek vitatkozni a lányával kapcsolatos legfrissebb eseményekről. A sajtó eléget beszélt róla. Őszintén azt gondolja, hogy ez a fajta hír - vagy nevezzük reklámnak - kedvező a miniszterelnök számára? Hogyan is lenne szabad a sajtónak a ,,saját családját" megt...
2018-09-22 22:03:29
Krisztus-várás
... 12,36)

A hívő ember Krisztus-váró ember. A Krisztus-várás gondolata azonban nagyon meggyengült a mai keresztyének körében. Valamiféle szektás elhajlással gyanúsítjuk azokat, akik őszintén és komolyan várják az Úr visszajövetelét. Pedig Krisztus tanítványai erre a bizonyosságra építették rá az életüket, jövőszemléletüket, hogy Krisztus eljön, visszajön.
A Krisztus-v...
2018-09-22 19:47:51
Boldog az az ember, aki megtanulja..." Boldog az az ember, aki megtanulja őszintén kimondani: Köszönöm!
Az erényeket, hogy magunkévá tegyük, hosszan és tudatosan gyakorolni kell. Sok időbe, gyakorlásba kerül, míg egy idegen nyelvet használni tudsz. A hála erényével is így van ez! Eleinte talán csak csikorgó foggal ...
2018-09-22 17:47:34
EU-csúcs - Marine Le Pen szerint Macron az Európai Unió végét vizionálta
... hanem egy politikai projekt" - fogalmazott Emmanuel Macron a jövő májusi európai parlamenti választások előtti kampányról szólva Salzburgban. "Jövő tavasszal muszáj lesz erről a témáról őszintén beszélnünk" - tette hozzá.
"Emmanuel Macron ezzel a nyilatkozattal bejelentette az Európai Unió végét. Éljen a Nemzetek és a Szabadságok Európája!" - írta a Twitterren csütörtök este ...
2018-09-20 20:23:29
Igaz történet
... remekül kézben tartotta a vállalkozást. Sőt, minden áldott nap meglátogatta a barátját. Gyűlöltem látni, ahogy napról-napra sorvad el az ember, akit a legjobban szeretek. Fájdalmai ellenére őszintén és nyugodtan készítette fel Virágot arra, ami történni fog.
Nem haragudott a szüleimre
Olyan csendesen és szépen ment el tőlünk, mint ahogy élt. Azt azért még a halálos ágyán...
2018-09-20 07:32:51
Az ukrán külügyminiszter nem zárja ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását
... a valós együttműködés, a másik: út a semmibe" - mondta az ukrán diplomácia vezetője, megjegyezve, hogy a két lehetőség közül a választás a magyar kollégák kezében van.
Kiemelte, őszintén szeretne segíteni "a magyar származású ukrán állampolgároknak". Jelezte: tudja, mit kell tenni ennek érdekében.
"Egyvalamiben nagyon következetesen fogunk eljárni, mégpedig abban, hogy...
2018-09-19 23:06:55
Mol-INA-ügy - Szijjártó: sajnálatos, hogy a Mol-INA-ügy beárnyékolja Horvátország és Magyarország együttműködés
... hogy az mihamarabb megoldódik - fogalmazott Szijjártó Péter.
Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgatóval kapcsolatban elmondta: a magyar bíróság lefolytatta ellene az eljárást.
"Őszintén remélem, hogy a horvát igazságszolgáltatás ezt tiszteletbe tartja. Na de nem akarok más országok belügyeibe avatkozni" - fejezte be interjúját a külgazdasági és külügyminiszter.
Az I...
2018-09-19 21:26:22
Muskátli
... meg is kóstolhatnám a szőlőt, az már maga egy ünnep lenne.
Nem az első csengőszóra jött ki a gazdaasszony, hanem a sokadikra. Pedig a rigókergető, láncon tartott kicsi kutya igen őszintén ugatott, a csengő szólt, de az édesanyánkszerű nénike még nem jött. Nem mintha nem tisztelné a kapuhoz jött embert, hanem éppen azért, mert nagyon tiszteli.
Ezek az édesanyánkszerű assz...
2018-09-19 16:33:31
Nagymama
Egyszer már próbáltál jó anyának lenni.
Őszintén ölelni, szívedből szeretni.
Elkövettél persze apróbb kis hibákat,
aztán hullt a könnyed, s rád talált a bánat.
S kaptál még egy esélyt, hogy jobban csinálhasd,
jobbító álmaid is valóra válthasd.
Most már tapasztaltan, s még több türelemmel,
ahogy nagymamaként, szívvel lát az ember.

(Ar...
2018-09-19 14:07:41
1 2 3 ..........1049 1050 .....1574 1575 .....2098 2099 2100 
Címkék: Nyirő József, Adrien Jassogne, Marine Le Pen, Európai Unió, Orbán Úr, Pedig Krisztus, Emmanuel Macron, Szabadságok Európája, Szijjártó Péter, Hernádi Zsolt Mol, túlvilág küszöbén, ukrán külügyminiszter, beregszászi magyar, asszony arca, megsokasodott évekkel, lányával kapcsolatos, sajtó eléget, miniszterelnök számára, hívő ember, bizonyosságra építették, idegen nyelvet, hála erényével, politikai projekt, jövő májusi, témáról őszintén, nyilatkozattal bejelentette, legjobban szeretek, halálos ágyán, valós együttműködés, ukrán diplomácia, magyar kollégák, magyar származású, mihamarabb megoldódik, magyar bíróság, ünnep lenne, első csengőszóra, csengő szólt, édesanyánkszerű nénike, kapuhoz jött, édesanyánkszerű assz, állampolgároknak, vezérigazgatóval, édesanyánkszerű, visszajövetelét, külügyminiszter, cenzúrázásáról, kilátástalanul, következetesen, miniszterelnök, leírhatatlanná, nyilatkozattal, együttműködés, bizonyosságra, megsokasodott, szembeszökően, meglátogatta, nyilatkozata, kiutasítását, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.