Regisztráció  Belépés
Ábel a rengetegben
Harmadik fejezet

Annyi bizonyos, hogy abban a percben, amikor én a bank pénztárosát és a csendőrt megpillantottam, hargitai életemnek egy új szakasza kezdődött.

Keserves, téli szakasza.

Előleg fejében mindjárt úgy szembecsapott a jövendő szele, hogy nem is tudtam a vendégeimhez közel menni, hanem húsz lépésnyi távolságra megálltam. Bolha is érezhete...
2008-08-25 20:28:03
Régi bölcsességek
... (Goethe)

Ha valakiből ki akarsz hozni egy bizonyos tulajdonságot, tégy úgy, mintha az elérendő erény máris egyik alapvető vonása lenne; Előlegezd meg a jó hírnevet, amelyet ki szeretnél fejleszteni benne, és roppant erőfeszítést tesz majd, nehogy csalódást okozzon neked. (Shakespeare)

Sok kicsi sokra megy. (Benjamin Franklint)

Ami fáj, az nevel. (B...
2008-08-23 15:37:18
Redfield : Álmodik a nyomor
Redfield : Álmodik a nyomor
Beke Richárd
(Thomas J. Redfield)

Álmodik a nyomor

Előszó

Kedves olvasó!

Amikor eldöntöttem, hogy megírom ezt a történetet, magam sem tudtam még, mire vállalkozom. Számos akadály került az utamba, mint például egy szakítás és az ünnepek egyedül töltése, (amik miatt több hétre leálltam az írással) vala...
2008-08-22 20:51:43
Redfield : Lépcső a.....
... SexyBob.
- Kezdhetünk féltékenykedni? - kérdezte Thorner.
- Á, felejtsétek el. Csak ezt akartam. Most megyek, elteszem magam holnapra.
- Holnapra? - majd add meg a címed, látni szeretnélek. - pötyögött rá Spacesheep.
- Talán máskor... sziasztok. - köszönt el Michelle, és azonnal kilépett. Lezuhanyozott, és bezuhant az ágyba, de az alvás nem ment neki.
...
2008-08-22 13:17:22
Beavatás
... emberek között lenni, de aztán végleg vámpír lettem és el kellett tűnnöm. A bátyámhoz mentem, aki Erdélyben él. Arra gondoltam, hogy meglátogathatnál! Ne aggódj nem foglak bántani. Ha te is szeretnél látni, akkor dobd ki a naplót az ablakon, és legelső este gyere az erdőbe, majd megtalállak!
Harry

Evelyn felállt kinyitotta az ablakot és kidobta a naplót. Legnagyobb...
2008-08-19 19:22:02
"Kicsiny az ibolya"
... egyetlenem,
s tudnád, éreznéd, milyen forró a szerelmem."

"Könnyes szemmel...

Könnyes szemmel fekszem az ágyon,
és mindig csak utánad vágyom.
Szeretnélek karjaimba zárni,
mert akkor, már semmi nem fog fájni.

"A szerelem fáj" -mondják sokan,
s elmulasztanám, ha tudnám hogyan,
de nem tudom, így hát marad a fájdalom...
2008-08-19 16:47:15
Hírességek ágyában 9
Távoli, éles hang kiáltja a nevemet, már-már hisztérikusan sikoltja újra és újra, koponyámba fájdalom hasít minden alkalommal, amikor hallom. Elfordulnék, nem akarom hallani, nem akarom látni. Csak nyugalmat akarok végre, azt, hogy hagyjanak békén. A hang azonban mind erősebb, vállamra jéghideg ujjak fonódnak, megráznak, arcomat érintik, majd reszketve tapintják nyakamat. Néma, der...
2008-08-12 08:24:47
A 9-es kórterem nővérkéi
... talán igen?
- Igen, de... - mondta Gina. - Az a gép. Meg is ölhetted volna.
- Ó igen - mondta Karen. –...
2008-08-10 20:12:32
antik bölcsességek - idézetek
... (Goethe)

Ha valakiből ki akarsz hozni egy bizonyos tulajdonságot, tégy úgy, mintha az elérendő erény máris egyik alapvető vonása lenne; Előlegezd meg a jó hírnevet, amelyet ki szeretnél fejleszteni benne, és roppant erőfeszítést tesz majd, nehogy csalódást okozzon neked. (Shakespeare)

Sok kicsi sokra megy. (Benjamin Franklint)

Ami fáj, az nevel. (B...
2008-08-03 14:18:33
Mások mondták2
... egyház is megtagadja a feloldozást.


84.A fény keresztre feszítése nem illdomos dolog.


85.A csendes tenger nem nevel ügyes tengeszészt, Ha szivárványt szeretnél az esőt is végig kell nézd. És hidd el nekem, ami mozog nem biztos hogy halad, Minnél magasabb a fa, gyökere annál hatalmasabb. (FankaDeli)


86. a3ane a new beginning pet r...
2008-08-03 09:51:03
1 2 3 ....16 17 ..24 25 26 27 28 31 32 33 
Címkék: Benjamin Franklint, Beke Richárd, Thomas, 9-es kórterem, bank pénztárosát, csendőrt megpillantottam, jövendő szele, vendégeimhez közel, bizonyos tulajdonságot, elérendő erény, ünnepek egyedül, bátyámhoz mentem, hang azonban, fény keresztre, csendes tenger, meglátogathatnál, megpillantottam, féltékenykedni, lezuhanyozott, hisztérikusan, elmulasztanám, tulajdonságot, szembecsapott, vendégeimhez, bölcsességek, erőfeszítést, rengetegben, shakespeare, vállalkozom, szivárványt, tengeszészt, eldöntöttem, megtalállak, pénztárosát, szeretnélek, elfordulnék, felejtsétek, fejleszteni, hatalmasabb, feloldozást, kezdhetünk, történetet, spacesheep, hírességek, egyetlenem, legnagyobb, megtagadja, koponyámba, alkalommal, távolságra, kinyitotta, szeretnél, csalódást, előlegezd, franklint, valakiből, szerelmem, nyugalmat, megálltam, hagyjanak, karjaimba, életemnek, erdélyben, gondoltam, beginning, sziasztok, bátyámhoz, pötyögött, feszítése, fankadeli, reszketve,
© 2013 TVN.HU Kft.