Regisztráció  Belépés
Reggeli a világ körül
Reggeli a világ körül

A reggeli talán a legfontosabb étkezés: ezzel indítjuk a napunkat, és így meg is határozza azt. Lássuk, a világ különböző pontjain mit esznek az emberek.

Angol reggeli
Angliában igen gazdag a reggeli. Elsőként frissen facsart narancslével kezdenek, majd felszolgálják a különböző italokat (tea, kávé, tej). Majd a zabkása, sült szal...
2017-09-20 09:51:04
Hogyan tisztítsuk meg a májunkat?
... Nem kell éheztető diétákat tartani, vagy spórolni a kalóriákkal, egyszerűen csak olyan élelmiszereket kell fogyasztani, amik eredendően májtisztító hatással bírnak.

Az alábbi étkezési tanácsokkal támogatjuk a máj méregtelenítését, megkönnyítjük szervezetünk számára a tisztulási folyamatokat.

Együnk magvakat

A magvak tele vannak aminosavakkal. A mag...
2017-09-19 20:15:19
Mi a manó, már rizst sem jó enni, arzénnal mérgezi a népet?
......Még a gesztenyepüré is káros, ha túl sokat eszel belőle!... ;)
(Annyi arzén tutira nincs a rizsben, ami akár heti 3-szori étkezés estében is, már mérgezést okozna!...)
A halak (leginkább a tengeri halak) megtele vannak nehézfémekkel (lelgkinkább higannyal), mégis rengetegen szeretik és eszik a tengeri halféléket! (Köztük én is, hogy dögöljek meg! Igaz-e?...) :))
|...
2017-09-16 22:45:50
Arany János versét - átköltötték - nem szép, de ????
... falán,**Batman, ET-kukac jönnek egymás után.**Reggeltől estelig örömüket lelik,**Ahogy a gengszterek egymást ütik-verik.**Étkezés helyett is a Supermant nézik,**Még a "dolgukat" is, bilin ülve végzik.*


*A képernyő elől el nem mozdulnának,*
|...
2017-09-16 17:42:10
Mióta használunk szalvétát?
... felnőtteknek pedig a térdére. De ez nem minden nemzet gyakorlatában egyforma. Így például az angolok, spanyolok, hollandok, akik egy időben széles, kikeményített, fodros, kerek gallért viseltek, étkezés közben a nyakukba szalvétát gyűrtek, hogy kezükkel a szájukig vitt étel a gallért be ne piszkítsa. Egyébként a szalvéta megjelenése újabb illemszabályt szült: 1500-ban illetlennek ...
2017-09-15 19:58:11
Széll Tamás séfet Európai Polgár Díjjal tüntették ki
... be.
Mint hangsúlyozta, Széll Tamás mára alkotó, meghatározó részese annak, amit magyar gasztroforradalomnak neveznek, a magyar gasztroforradalom lényege pedig az, hogy visszahozzák az étkezés kultúráját, legyen a magyar konyha ismét a magyar kultúra része.
Hamvas Zoltán emlékeztetett arra, hogy az első magyar Michelin-csillagra 15 évet kellett várni, a második Michelin-c...
2017-09-15 19:23:28
Helyettes államtitkár: 2,1 milliárdos pályázat egyházi szervezeteknek közösségi programokra
... években erősíteni próbálta a pedagógusok, diákok és szülők "hármas egységét". Az ezt célzó intézkedések során emelkedett a pedagógusok bére, a rászoruló gyermekek ingyenes vagy kedvezményes étkezést kapnak, a térítésmentes tankönnyek pedig már az általános iskola első kilenc osztályában bármelyik gyermek számára elérhetőek - sorolta az államtitkár.
Ez az ország szolidaritását...
2017-09-15 17:24:02
amerikai palacsinta
ÉTKEZÉS...
2017-09-13 23:12:08
Novák Katalin: Magyarország élen jár az átoltottságban
... kiemelkedik a magyarok immunizációja, és jónak nevezte, hogy a szülők tudatosak ebben a tekintetben.
Magyarországnak - WHO-adatok szerint - jók a mutatói a népegészségügyet, az egészs...
2017-09-13 07:50:56
"Családi kör" mai szemmel
... Girlök.

Véres vajas kenyér a temető falán,
Batman, ET-kukac, jönnek egymásután.
Reggeltől estélig örömüket lelik ,
Ahogy a gengszterek egymást ütik-verik.

Étkezés helyett is a Supermant nézik,
Még a "dolgukat" is, bilin ülve végzik.
A képernyő elől el nem mozdulnának,
Napfényt, fákat, mezőt talán nem is látnak.

Háziass...
2017-09-12 15:47:56
1 2 3 ...............760 761 ........1141 1142 ........1520 1521 1522 
Címkék: Arany János, Széll Tamás, Európai Polgár Díjjal, Novák Katalin, Hamvas Zoltán, világ körül, reggeli talán, legfontosabb étkezés, világ különböző, különböző italokat, alábbi étkezési, tisztulási folyamatokat, magvak tele, tengeri halak, tengeri halféléket, gengszterek egymást, időben széles, nyakukba szalvétát, szájukig vitt, szalvéta megjelenése, magyar gasztroforradalom, étkezés kultúráját, magyar konyha, magyar kultúra, első magyar, második Michelin-c, pedagógusok bére, rászoruló gyermekek, térítésmentes tankönnyek, általános iskola, ország szolidaritását, magyarok immunizációja, szülők tudatosak, temető falán, képernyő elől, méregtelenítését, népegészségügyet, magyarországnak, szervezeteknek, élelmiszereket, átoltottságban, szolidaritását, felszolgálják, kikeményített, immunizációja, gyakorlatában, térítésmentes, emlékeztetett, illemszabályt, megkönnyítjük, gesztenyepüré, aminosavakkal, nehézfémekkel, kedvezményes, intézkedések, magyarország, szervezetünk, hangsúlyozta, visszahozzák, legfontosabb,
© 2013 TVN.HU Kft.