Regisztráció  Belépés
Putyin fogadta az ENSZ és az ET főtitkárát
...
Putyin közölte Guterressel, hogy Moszkva továbbra is kész az ENSZ-szel való konstruktív együttműködésre, hangsúlyozva, hogy az ENSZ Alapokmánya jelenti a mai nemzetközi jog alapját. Az ENSZ főtitkára a maga részéről pótolhatatlan tényezőnek nevezte Oroszországot, mint a világszervezet egyik alapítóját és a Biztonsági Tanács állandó tagját az új, többpólusú világrend kialakítá...
2018-06-20 20:52:15
Krónika 2. rész (napirend előtt: alaptörvény, Stop Soros, kereszténység)
...

Jobbik: a kormánypártok nem akarnak konszenzust az alaptörvény-módosításkorMirkóczki Ádám (Jobbik) szerint a kormány a februárban benyújtott Stop Sorost tette az áprilisi országgyűlési választások tétjévé, de a választások után olyan új törvénycsomagot nyújtott be, amely nyomokban sem tartalmazza a civil szervezetek megregulázását. Értékelése sze...
2018-06-20 11:41:39
Illegális bevándorlás - A magyar hatóságok által körözött embercsempészt fogtak el Athénban
...
A férfit azzal gyanúsítják, hogy segítette egy olyan embercsempész-hálózat tevékenységét, amely Magyarországról 48 alkalommal juttatott migránsokat Nyugat-Európába - tartalmazza a közlemény.
Az álnevet használó szír állampolgár kiadatása a vele szemben indult görögországi büntetőeljárások lefolytatását követően történhet meg.
A tájékoztatás szerint a Nemzeti Nyomozó...
2018-06-18 09:31:16
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: Angela Merkel pártja miatt van megosztottság Európában
...
A müncheni lap hírportálján közölt összeállítás szerint Horst Seehofer a CDU főtitkára, Annegret Kramp-Karrenbauer egy írására válaszolt a testvérpártok közötti feszült viszonyra jellemző bírálattal.
Annegret Kramp-Karrenbauer a CDU-tagoknak írt levelében hangsúlyozta, hogy a CSU menekültügyi elképzeléseinek megvalósítása - a Németországba belépés megtagadása a menedékké...
2018-06-15 20:32:57
Női röplabda Európa Liga - Döntős a magyar válogatott
...
A 2015-ben Európa Liga-győztes magyarok a találkozó elejétől jól játszottak, s két, Németországban légióskodó ütőjátékosuk, Szakmáry Gréta és Sándor Renáta vezérletével magabiztosan győzték le az előzetesen esélyesebbnek tartott cseheket.
A magyar válogatott a döntőben Bulgáriával találkozik a Papp László Budapest Sportarénában.
Eredmény, elődöntő, Papp László Budap...
2018-06-14 21:42:44
Illegális bevándorlás - Merkel: minden tagország érdekeit figyelembe kell venni az EU menekültpolitikájában
...
A találkozó végén tartott közös tájékoztatón a kancellár hangsúlyozta: "Európa jövőjének és összetartásának lakmusztesztje, hogy miként kezeljük a migráció kérdését".
Kiemelte, hogy tartózkodni kell az egyoldalú, nemzeti szintű lépésektől, és közös megoldást kell kidolgozni.
Ez nehéz feladat, olyan, mint "a kör négyszögesítése, de Európának össze kell tartania, és ...
2018-06-13 20:59:56
Varga Mihály álma teljesült
Varga Mihály álma teljesült

Tamás Róbert | Ma | 8:00

Napsugaras szép reggelt, pihengetős vasárnapot! Bálint kollégán a sor, hogy kialudja magát, így most az én sziporkázó stílusommal kell beérnie annak, aki olvasásra szánja magát ezen a reggelen.

Ez a szép még tegnapról maradt itt, de nem lehet kihagyni:

A visegrádi országok péld...
2018-06-10 09:10:53
Ifj. Lomnici Zoltán: migráció nélkül is építhető sikeres gazdaság
...
Hangsúlyozta, hogy az ötvenes évektől kezdve Európába érkezett vendégmunkások egy része vagyont gyűjtött és hazatért, mások pedig évtizedek alatt a helyi közösség hasznos tagjaivá váltak, ám a 2015-ös bevándorlási válság óta már más összetételű csoportok akarnak Európába jutni.
Lomnici Zoltán szerint a túlzottan soknemzetiségűvé vált társadalmakban nem működik az együtt...
2018-06-09 20:22:44
Illegális bevándorlás - Boszniai belügyminiszter: a migrációs válság megoldásához együttműködésre van szükség
...
A találkozón Bosznia-Hercegovina belügyminisztere mellett Ausztria, Albánia, Görögország, Horvátország, Macedónia, Szerbia, Montenegró és Szlovénia belügyi tárcavezetői vesznek részt.
Dragan Mektic a konferencián felszólalva megállapította, hogy különbség van a 2014-es és a 2018-as migrációs hullám között. Mint mondta: 2014-ben tömegesen áramoltak az emberek Nyugat-Európ...
2018-06-07 13:51:46
Illegális bevándorlás - Horvát lap: a rendőrség nem tudja hatékonyan védeni a határokat
...
Horvátország azt állítja, hogy ellenőrzése alatt tartja a helyzetet, akkor viszont mivel magyarázható, hogy a területén keresztül több tucat migráns érkezik naponta Szlovéniába - teszi fel a kérdést a lap.
Az újság szerint egyre több incidensre is sor kerül. Szerdán egy rendőrnek figyelmeztető lövéseket kellett leadni, mert egy migráns karóval támadt rá. A múlt héten pe...
2018-06-07 09:51:12
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Stop Soros, Horst Seehofer, Angela Merkel, Európa Liga, Varga Mihály, Lomnici Zoltán, ENSZ Alapokmánya, Biztonsági Tanács, Mirkóczki Ádám, Stop Sorost, Nemzeti Nyomozó, Annegret Kramp-Karrenbauer, Európa Liga-győztes, Szakmáry Gréta, Sándor Renáta, Papp László Budapest Sportarénában, Papp László Budap, Tamás Róbert, Dragan Mektic, magyar hatóságok, magyar válogatott, migrációs válság, maga részéről, világszervezet egyik, februárban benyújtott, áprilisi országgyűlési, választások után, civil szervezetek, férfit azzal, álnevet használó, vele szemben, tájékoztatás szerint, írására válaszolt, testvérpártok közötti, 2015-ben Európa, találkozó elejétől, előzetesen esélyesebbnek, döntőben Bulgáriával, találkozó végén, kancellár hangsúlyozta, migráció kérdését, visegrádi országok, ötvenes évektől, része vagyont, helyi közösség, 2015-ös bevándorlási, túlzottan soknemzetiségűvé, konferencián felszólalva, 2018-as migrációs, emberek Nyugat-Európ, területén keresztül, újság szerint, rendőrnek figyelmeztető,
© 2013 TVN.HU Kft.