Belépés
Halálos baleset történt a 21-es főúton Nógrád megyében
...
Angyal Eszter elmondta: a roncsba szorult sérültet, az egyik autó vezetőjét a pásztói hivatásos tűzoltók mentették ki feszítő-vágó berendezéssel, de a sofőr olyan súlyosan sérült meg, hogy a helyszínen meghalt.
Nágel Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság vezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 21-es főutat a 26-os kilométerszelvénynél teljesen lezárták a helyszínelés...
2017-10-04 15:51:17
Változnak a sebességhatárok
Lassabban autózhatunk több fontos főúton és egy autópályán, utóbbin az állapota miatt. Az illetékesek folyamatosan változtatják a megengedett tempót - ha szükséges.

Ötévenként minden hazai közúton meg kell vizsgálni az érvényes sebességhatárt a közlekedési törvény szerint, amit előírt rend szerint végeznek az útkezelők. De a kötelező felülvizsgálatok mellett a Magy...
2017-01-17 08:58:34
Meghalt egy motoros Szirmabesenyőnél balesetben
...
A rendőrség honlapján lévő közlemény szerint a baleset egyelőre tisztázatlan körülmények között történt a 26-os számú főúton. A buszon utazók közül egy ember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett halad a főút forgalma....
2016-08-16 07:05:07
Havazik Borsodban, több baleset is történt
...
Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a 26-os főúton, Sajóivánka és Kazincbarcika között egy autó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy férfit, aki a helyszínen meghalt.
A rendőrség tájékoztatása szerint a 3-as főúton, Encs és Hidasnémeti között, Garadnánál kamion és személyautó ütközött, Miskolcon, a Pesti úton pedig két személyautó ...
2016-01-15 08:11:20
Feloldották az útzárat a 26-os főúton
...
A 26-os úton Kazincbarcika és Sajószentpéter között korábban gyalogosgázolás történt, a helyszínelés idejére lezárták az út érintett szakaszát.
Egy személygépkocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget a gyalogos-átkelőhelyen két személynek, akiket elütött. Egy 43 éves nő a helyszínen életét vesztette....
2015-01-05 07:04:18
Gyalogost gázoltak a 26-os számú főúton
...
A baleset még vasárnap éjszaka történt, amikor egy személygépkocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget a gyalogos átkelőhelyen két embernek, és elütötte őket. A gyalogosok közül egy 43 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe, míg a másik gyalogos, egy férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.
A rendőrség a helyszínelés idejére ...
2015-01-05 07:04:04
Halálra gázoltak egy gyalogost a 26-os főúton
...
Dobi Tamás elmondta, hogy kora este egy Miskolc felé haladó személygépkocsi vezetője a sűrű ködben ütötte el a gyalogost.
A helyszínelés ideje alatt - rendőri irányítás mellett - folyamatos a forgalom. ...
2014-12-19 19:32:37
Útlezárások - Befejeződtek a demonstrációk
... Miskolcon, a József Attila úton egy 150 méteres szakaszon álltak a demonstrálók, mintegy harminc autóval. A borsodi megyeszékhelyen a Pesti úton is állt a kocsisor, körülbelül ötven autó. A 26-os főúton, a BorsodChem melletti szakaszon, Kazincbarcika és Sajószentpéter között harminc jármű zárta le a fél útpályát.
Kifejezetten jó hangulatú, békés demonstrációként értékelte a ...
2014-12-15 19:14:15
Útlezárások - Országszerte 43 helyszínen kezdődtek demonstrációk
... www.utinform.hu oldalon, illetve a közútkezelő hivatalos Facebook (www.facebook.com/magyarkozut) és Twitter (www.twitter.com/magyarkozut) oldalain.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 26-os számú főúton, Kazincbarcika és Sajószentpéter között zárták le az utat. Ez az út a BorsodChem mellett halad, ahol jelentős a kamionforgalom. Mivel az út kétsávos, csak félpályán haladhat a for...
2014-12-15 11:01:59
Feloldották a teljes útlezárást a 26-oson
...
Dobi Tamás elmondta, közúti közlekedési baleset történt 8 óra után nem sokkal a 26-os számú főúton Kazincbarcika és Sajószentpéter közötti részén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi ütközött egy kamionnal. Az autó vezetőjét a kórházba szállították.
Hozzátette, a baleset helyszínelésének idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el a 26-os számú főúton K...
2014-02-17 10:52:41
1 2 3 
Címkék: Havazik Borsodban, Angyal Eszter, Nágel Tamás, Szabó Csilla, Dobi Tamás, József Attila, 21-es főúton, motoros Szirmabesenyőnél, 26-os főúton, 26-os számú, teljes útlezárást, roncsba szorult, egyik autó, pásztói hivatásos, sofőr olyan, helyszínen meghalt, 21-es főutat, állapota miatt, illetékesek folyamatosan, megengedett tempót, érvényes sebességhatárt, közlekedési törvény, kötelező felülvizsgálatok, rendőrség honlapján, baleset egyelőre, buszon utazók, műszaki mentés, főút forgalma, autó eddig, rendőrség tájékoztatása, 3-as főúton, 26-os úton, helyszínelés idejére, személygépkocsi vezetője, helyszínen életét, gyalogos átkelőhelyen, gyalogosok közül, helyszínen belehalt, másik gyalogos, férfi könnyebb, sűrű ködben, helyszínelés ideje, borsodi megyeszékhelyen, közútkezelő hivatalos, elsődleges adatok, személygépkocsi ütközött, autó vezetőjét, kórházba szállították, baleset helyszínelésének, rendőrség teljes, demonstrációként, szirmabesenyőnél, felülvizsgálatok, helyszínelésének, sebességhatárok,
© 2013 TVN.HU Kft.