Regisztráció  Belépés
Halálos baleset történt Albertirsánál, a 4-es utat lezárták
...
Csámpai Attila közölte: a baleset a főút 54-es kilométerénél történt, a karambol következtében mindkét gépjármű az árokba sodródott.
A ceglédi tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki a roncsból a személyautó vezetőjét, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.
András Tamás megbízott Pest megyei rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a helyszínelés idejére a főút...
2017-11-15 12:22:17
Baleset miatt lezárták a 4-es utat Abonynál
...
Csámpai Attila elmondta, a két jármű a főút Abonyt elkerülő szakaszán karambolozott kora este. A mentéshez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a kisteherautóból, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől - fűzte hozzá a szóvivő. A rendőrség a honlapján közölte, hogy a Szolnok fel...
2017-11-13 20:23:14
Főváros: meghosszabbítják az Etele térig az 1-es villamos vonalát
... végig füvesített lesz a pálya - teszik hozzá.
A vonal meghosszabbításához szükséges építkezés első ütemében november 12-étől (vasárnaptól) a Fehérvári út irányába egyirányúsítják az Etele utat a Bártfai utca és a Fehérvári út között. A tényleges munkálatok 13-án, hétfőn kezdődnek, és a tervek szerint 2019 elején az Etele téri végállomáson szállhatnak át az 1-es villamosra a K...
2017-11-09 14:12:17
Félelmünk akkor nő, amikor nem hagyatkozunk Isten akaratára
... amíg te nem teszed meg az első lépést (látod hogyan tette ezt meg Isten Illéssel és Elizeussal a 2 Királyok 2:8-ban). Csupán egyetlen lépést kell tenned mélységes bizalommal, és Isten megmutatja a további helyes utat. Ám ez csakis akkor valósul meg, ha félelemeid nem kötnek gúzsba. .

Indulj el igaz hittel, és figyeld meg, ahogyan félelmeid semmivé foszlanak, miközben Is...
2017-11-09 11:15:38
Futóverseny miatt jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén Budapesten
...
Szombaton egy-egy órás időszakokra lezárják a forgalom elől az 56-osok terét, az Olof Palme sétányt, a Műcsarnok mögötti utat, a Hősök terét, a Kós Károly sétányt és a Zichy Mihály utat is.
Vasárnap reggeltől kora délutánig nem lehet majd autóval közlekedni egyebek közt a Budai és Pesti alsó rakpart teljes hosszán, az Andrássy út-József Attila út-Lánchíd-Attila út útvona...
2017-10-13 11:41:56
PotápiTörökországban: éljünk a világ bármely pontján, nemzetünk sorsáért felelősséget kell vállalnunk
...
Az államtitkár az MTI-nek elmondta, beszédében rámutatott, hogy a Törökországban élő magyarság számára Rákóczi többet jelent a magyar nemzet történelmi arcképcsarnokának egyik alakjánál. Hozzátette: a száműzött fejedelem egyben alapítója is a törökországi közösségnek, megalapozója a magyar és török nép barátságának.
A politikus az isztambuli magyarokhoz szólva kifejtette...
2017-10-12 19:03:39
Budaházyék melletti tüntetés betiltása miatti hazafias
... ügyével, azokban "természetesen" jelentős kártérítést rótt ki) és csak egy igen méréskelt perköltséget, amely a korábbi nyert perhez képest feleakkora összeg. A gyülekezési jog területén iránymutató döntés kimondta, hogy ,,a tüntetések közlekedési okokra hivatkozással történő megtiltása kapcsán a hatóságoknak különös gonddal kell ügyelni arra, hogy a tüntetni kívánók gyülekez...
2017-10-02 22:43:31
Százötven éves a magyar zsidóság emancipációja - konferencia Budapesten
...
Frölich Róbert országos főrabbi megnyitó beszédében hangsúlyozta: a 150 éve elfogadott törvény megnyitotta az utat a magyarországi zsidóság társadalmi beilleszkedése felé.
Ennek eredményeképpen a zsidó művészet, tudomány és kultúra hangsúlyosan szerepel Magyarország történetében, amivel egyszerre szolgálják az ország és a magyarországi zsidóság javát - hangsúlyozta a főr...
2017-09-04 12:02:31
Szijjártó: a V4-ek stratégiai jelentőséget tulajdonítanak a keleti szövetségépítésnek
... Georgiával elért vízummentességet, de azt is, hogy pénteken életbe lép az Ukrajnával kötött társulási és szabadkereskedelmi megállapodás.
Szólt az energiabiztonsági szempontokról is, rámutatva: a déli gázfolyosó és Közép-Európa összekapcsolása elképzelhetetlen a keleti partnerek nélkül.
Witold Waszczykowsky lengyel külügyminiszter reményét fejezte ki, hogy a novemberi ...
2017-08-31 14:12:40
Augusztus 20. - BKK: több, a tervezettől eltérő lezárás
...
Azt írták: a rendezvények miatt a tervezetten túl lezárták a Margit híd Pestre vezető oldalát, a Rákóczi utat a Blaha Lujza tértől befelé, a Hegyalja utat a BAH csomóponttól befelé, a Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd útvonalat, illetve a Szent Gellért rakpartot a Szabadság híd és a Döbrentei tér között.
Emellett a 105-ös autóbusz megosztva a Gyöngyösi utca és a Deák Feren...
2017-08-20 21:02:46
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: Csámpai Attila, András Tamás, Isten Illéssel, Olof Palme, Zichy Mihály, Frölich Róbert, Witold Waszczykowsky, Blaha Lujza, Kossuth Lajos, Szent Gellért, Deák Feren, 4-es utat, 1-es villamos, hétvégén Budapesten, világ bármely, magyar zsidóság, tervezettől eltérő, főút 54-es, karambol következtében, árokba sodródott, ceglédi tűzoltók, személyautó vezetőjét, helyszínelés idejére, főút Abonyt, ceglédi hivatásos, embert feszítővágó, érintett útszakaszt, forgalom elől, honlapján közölte, tényleges munkálatok, tervek szerint, 1-es villamosra, első lépést, további helyes, 56-osok terét, magyar nemzet, száműzött fejedelem, törökországi közösségnek, isztambuli magyarokhoz, igen méréskelt, korábbi nyert, tüntetések közlekedési, hatóságoknak különös, tüntetni kívánók, magyarországi zsidóság, zsidó művészet, energiabiztonsági szempontokról, déli gázfolyosó, keleti partnerek, rendezvények miatt, 105-ös autóbusz, meghosszabbítják, vízummentességet, elképzelhetetlen, eredményeképpen, kisteherautóból, összekapcsolása,
© 2013 TVN.HU Kft.