Belépés
Némethné Mohácsi Bernadett: A szív szava
... ad,
mikor a reménység így kitaszíttat!

S lelkem, leküzdve a némaság hangját,
üvöltve árasztja a szeretet szavát,
lelkedben megcsillan a hit, az akarat,
mely utat törve, cipeli sorsodat!


...
2018-10-08 21:48:59
Lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell készülni ma és holnap Budapesten
... forgalomkorlátozás van érvényben, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti, sok helyen tilos megállni.
Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.
Recep Tayy...
2018-10-08 07:03:59
BKK: delegáció érkezése miatt forgalomkorlátozásokra kell készülni a fővárosban hétfőn és kedden
... forgalomkorlátozás lép érvénybe, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti. Sok helyen tilos lesz megállni.
Szak...
2018-10-06 09:31:31
Erdogan Budapesten - Hétfőn és kedden lezárják a Lánchidat
... forgalomkorlátozás lép érvénybe, amely a főváros I., II., V., VI., X., XIII., XIV., XV., XVI. és XVII. kerületét is érinti. Sok helyen tilos lesz megállni.
Szakaszosan és időszakosan lezárnak több utat, útvonalat: hétfő délelőtt 11-től délután 2-ig például a 4-es főutat, az M3-as autópálya bevezető szakaszát, a Hősök terét és az Andrássy utat érinti az intézkedés.
A rész...
2018-10-05 19:42:53
50 éve hunyt el Pio atya
... szentként tisztelte őt.

Karol atya és Stanislaw atya vonattal érkezik San Giovanni Rotondóba, ugyanazzal a közlekedési eszközzel, amellyel annak idején a Krakkóból Rómába vezető utat is megtették. Este érkeznek a városba, a húsvét utáni hét egyik napján. Karol atyának sikerül néhány szót váltania a szent stigmákat viselő baráttal. Csak egy-két szót, semmi többet. Termés...
2018-09-23 19:30:04
Szkíta temetőt találtak Cegléd és Abony között
... sírhelyet tudtak azonosítani, most ezeken dolgoznak a szakemberek. A csontvázak mellett találtak ékszert és egy vaskést is. Ezek az eszközök vélhetően az akkori kor hite szerint a túlvilágra való utat segítették. A szkíták egy keleti eredetű nomád népcsoport volt, akik Kr.e.7. század közepén költöztek be a Kárpát-medencébe.

...
2018-09-18 19:17:06
Csapó Endre : A nagy kérdés
... 12-re tervezett vitáján Orbán Viktor miniszterelnök is résztvesz. A kormányfő feladata, hogy megvédje Magyarországot, ha alaptalan és igazságtalan támadások érik, ezért a vitában világosan rámutat majd, hogy ez egy politikai jelentés, amelyet ,,Soros György brüsszeli emberei írtak" nyomásgyakorlási céllal - jelentette ki.

Kocsis Máté hangsúlyozta, hogy ...
2018-09-06 23:20:02
Kocsis Máté: a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők harca lesz az EP-választás
... 12-re tervezett vitáján Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz. A kormányfő feladata, hogy megvédje Magyarországot, ha alaptalan és igazságtalan támadások érik, ezért a vitában világosan rámutat majd, hogy ez egy politikai jelentés, amelyet "Soros György brüsszeli emberei írtak" nyomásgyakorlási céllal - jelentette ki.
Kocsis Máté hangsúlyozta, hogy az európai politikában ...
2018-09-02 10:18:02
Hárman haltak meg egy balesetben a 4-es főúton
...
A tájékoztatás szerint eddig ismeretlen körülmények között három személyautó ütközött Cegléd külterületén.
A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök....
2018-08-31 12:36:23
Tusványos - Az eddigi nemzetpolitika folytatását kérték a kormánytól a határon túli magyar pártok vezetői
... ünnepévé emelte a június 4-i gyásznapot és a korábbi sérelempolitika helyett arra összpontosít, hogy a szomszédos államokat meggyőzze az érdekek közösségéről és szövetségesévé tegye azokat. Rámutatott: a diaszpóra mindig felvállalta a magyar érdekek közvetítését és érvényesítését a nyugati országokban, erre a szolidaritásra pedig továbbra is számíthatnak a Kárpát-medencében élő ne...
2018-07-27 18:53:43
1 2 3 ...............50 51 ........76 77 .......100 101 102 
Címkék: Némethné Mohácsi Bernadett, Erdogan Budapesten, Csapó Endre, Kocsis Máté, Recep Tayy, Giovanni Rotondóba, Krakkóból Rómába, Orbán Viktor, Soros György, szív szava, fővárosban hétfőn, nagy kérdés, 4-es főúton, eddigi nemzetpolitika, határon túli, némaság hangját, szeretet szavát, 4-es főutat, közlekedési eszközzel, húsvét utáni, szent stigmákat, csontvázak mellett, eszközök vélhetően, túlvilágra való, keleti eredetű, kormányfő feladata, vitában világosan, politikai jelentés, európai politikában, tájékoztatás szerint, helyszínelés idejére, utat teljes, korábbi sérelempolitika, szomszédos államokat, érdekek közösségéről, diaszpóra mindig, magyar érdekek, nyugati országokban, szolidaritásra pedig, nyomásgyakorlási, bevándorláspárti, sérelempolitika, magyarországot, miniszterelnök, nemzetpolitika, érvényesítését, szolidaritásra, szövetségesévé, szélességében, közvetítését, igazságtalan, tájékoztatás, hangsúlyozta, közösségéről, összpontosít, számíthatnak, külterületén, helyszínelés, közlekedési, kitaszíttat,
© 2013 TVN.HU Kft.